Bana göre çözüm belli. Ünal Aysal başkan kalmalı ama en başta dediği gibi başarı hedefi doğrultusunda para işlerine bakmalı, futboldan anlamamaya devam etmeli. Yönetim değişmeli. Ali Dürüst geri gelmeli.

Mancini'nin şiraze kaymaya başladı. Bugün maç sonu açıklamaları onu gösteriyor. ŞL'de gruptan çıkardım dediği takım bugün ben kurmadım ki olamaz. Evet belki sen kurmadın ama nasıl ki Avrupa için sahipleniyorsan hele bir de devre arası 9 adam aldırıyorsan, bugün bu açıklama yapılmaz. Zaten Mancini'yi gönderecekler bence, suçu birine yıkmanın en kolay yolu.

Teknik adam yabancı olacak ve Kalli, Lucescu tarzı olmayacaksa Hakan Şükür şart. Florya'da olmalı muhakkak. Türk olacaksa da ben isterim ki Şenol Güneş gelsin veya Hamza Hamzaoğlu.

Teknik direktör net olduktan sonra da takıma el atılmalı. Kurallar neyse ona göre masraftan kaçınmadan harekat edilmeli.

Son olarak bugün taraftarın yaptığı ayıptır. Nasıl ki Fenerbahçe stadında dalga geçmek için İmparator diye bağrıldı, bugün de benim için farkı yok. Türkiye'ye dönünce ilk iş kulüp üyesi olarak nickimi değiştireceğim, uA olmaktan utanıyorum artık. Çok başka bir yöne gidiyorlar.