Sezona dar kadromuz ile start verdik,2.lig maçının ardından hücüm hattında Richards sakatlanına bir takviye daha yaptım ki bir sonra ki maçta da Harris sakatlanınca transferi iyi ki yapmışım dedim ama beklentilerimi karsılamayacak gibi.

Tabii ki bedelsiz bir transfer,geçen sezounu Belçika'nın Oosterzonen takımında geçirmiş 30 maçta 5 gol atmış,anca bunu alabildik

Bu arada oyuncu avında ülke ülke dolanırken büyük bir mıcize ile karşılaştım

Maçlara geçtiğimizde ise ilk hafta tam kadro sahadaydık.Alt ligden beraber geldiğimiz rakibimizi iyi bir oyunla yendik.Ardından kupa da bir C'ship ekibi olan Charlton'ı beklemediğim bir şekilde yendik,bu maçta takım çok iyiydi,özellikle iki kanadımız Wassey ve İsmail.Oldham karsısında çok etkisizdik,bu mağlubiyet taraftarlarımızı da çok üzdü.Bu maçı nardından Richards idman da sakatlandı,Sane'yi aldık.Preston maçına Harris 11'de başladı 66.dk'ya kadar sahadaydı bi varlık göremedik,Sane girdi ondan da birşey göremedik Bu maçın ardından da idman da Harris sakatlandı.Newport maçını tek kale oynadık ama yeni golcümüz Sane dünyaları kaçırdı,puanları paylaştık.M'Boro karşısında çok iyiydik atamadık,kupaya veda ettik.Tranmere karşısında Wassey müthiş bir aşırtma ile puanları getirdi.Preston maçından son Tranmere maçına kadar 14 ve 15 kişilik kadrolar ile maçlara çıktığımızı da belirteyim.Son maçta da Wassey 4 hafta sakatlandı.Bu yılın sonu nasıl gelecek bilmiyorum Şu anda ligde 8 puanla 8.sıradayız.