İlk avrupa serüveninde finale çıkmak çok zorzoru başarmışsın tebrikler. Şimdi sıra avrupa kupasını İzmire getirmekte
![]()
İlk avrupa serüveninde finale çıkmak çok zorzoru başarmışsın tebrikler. Şimdi sıra avrupa kupasını İzmire getirmekte
![]()
Sağolasın inş. zor olanı başaracağız
Nihayet çıktık çok bekledik bu günleri
Bakalım napoli finalde çok tehlikeli olabilecek bir takım ama yenmek için herşeyi yapıcazGörsellikte hassasım elimden geldiğince yapıyorum birşeyler ama her maçtada olmuyor üşeniyorum zira
VE İŞTE BEKLENEN FİNAL GELDİ !
Beşiktaş teknik direktörü Shota Arveladze maç öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Hocam finale kadar geldiniz ve karşınızda Avrupa da, lig de ve kupa da dolu dizgin giden çok zorlu bir rakip var neler söyliyeceksiniz Göztepe hakkında ?
Ya tabi ki Göztepe çok zor bi rakip ve bizim içinde çok zor bir maç olacak. Göztepe bu sezon üstüste çok maç oynadı kondisyon sıkıntılarının olduğu bir gerçek ve biz bu sıkıntıyı kendi lehimize çevireceğiz, bizim de eksiklerimiz var tabi ki Aatıf sakat onun yokluğunda ilerde ekstra çalışmak gerek. Finale iyi hazırlandık Göztepe'yi abartmamak lazım bu kadar çok her takım yenilir bizde onları yeneceğiz.
Peki sayın Arveladze çok iddaal cümleleriniz var Göztepe bu noktaya kadar namağlup geldi, forvetleri çok formda kompakt bir oyun ortaya koyuyorlar sizin ise defansif sıkıntılarınız aşikar bu sorun teşkil etmiyormu sizin için ?
(Gülüyor...) Hahahaa... Hiç güleceğim yoktu çoluk çocukla bu noktaya kadar iyi geldiler kupa da karşılaştık evet ama ben yedek oyuncularımı sahaya sürmüştüm zaten sonraki rövanş maçıda malumunuz. Onur Yakar çok havalandı birinin havasını indirmesi gerek ve bizde bunu yapacağız (Pis pis sırıtıyor..)
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ | BEŞİKTAŞ - GÖZTEPE
Şota buralarda mı ? Gören duyan var mı? Maç sonu ben göremedim de... Herneyse o kendini beğenmiş herifle uğraşmayacağım. Ben ve oyuncularım sahada konuşur zaten maç önceside hiç bir şekilde basın toplantısı yapmamıştık. Maça gelecek olursak, evet kondisyonla ilgili sıkıntılarımız vardı ama o sahaya çıkınca dert, tasa, yorgunluk hiç birşey futbolcularımızı etkilemedik. Sahada savaşan 11 aslan yürek vardı. Zafer için çarpıştılar ilk dakikadan itibaren hücum düşündük bir an bile olsun geri çekilmedik. Oynadıkça açıldık, açıldıkça farkı açtık... Ve 47 yıl sonra Türkiye Kupasını bu cefakar taraftara yeniden getirdik.. Mutluyuz, Gururluyuz!
Maç Detayları*
Maçın Golleri (BİRAZ AMATÖRCE OLDUK GİFLER AMA İDARE EDELİM BU SEFER)
1.GOL
2.GOL
3.GOL
4.GOL
5.GOL
6.GOL