Yeni yıla bir Premier Lig ekibi ile oynayarak başladık.Üstelik deplesmanda,kupa yolculuğumuz buraya kadarmış.Ardından sallantılı bir grafikle düşe kalka devam ettik.Zirve yarışında olan Yeovil'e bir süpriz yaptık,çok keyifliydi.Chelsea'den kiralık oalrak oynayan Swift takımdan ayrıldı,sıkıntılı gidiyorduk,geri alamadık ve savunmanın 2 kanadında da görev yapabilen Fankaty Dabo'yu Chelsea'den kiraladık.Milwall maçı öncesi de tecrübeli Alman sol bekim Franz 3-4 ay sürecek bir sakatlık geçirdi ve o arada ben de kadro genişliğini arttırmak için bedelsiz kiralayabileceğimiz oyuncu arayışına girdim ve takviyeleri yaptım,bu arada golcümüz Sene açıldı ve golleri sıralamaya başladı

TRANSFERLER

Bu transferler için kasadan kuruş para çıkmadı,kontratı biten oyuncularıma ise teklifler geliyor ama reddediyorlar Sezon sonunda göreceğiz işin sonu nerede bitecek.39'lık kalecim Basso'da sezon sonu emekli olacağını açıkladı.

35.HAFTA PUAN DURUMU

Son takviyelerin ardından artık bu ligde kaldık diyebilirim.Form grafiğimiz yükseliyor en önemlisi gol atabilen bir forvet oyuncumuz var artık,arada baltalığı tutsada E tabii ki son maçta evimizde aldığımız derbi zaferini de es geçmiyeyim.Kalemize yaklaşamadı lider,daha iyiydik hakettik kazandık,3-3 biten Oldham maçında ise isabetli 3 şutlarında 3 gol buldular,yine çok iyi oynadık ama rakip %100 isabetle gol bulunca gitti puanlar