-
Arkdaşları yorumlarınız için sağolun, bu gençleştirme daha doğrusu çocuklaştırma operasyonumuza yavaşta olsa başladık. 4 oyuncumuzu gönderdik açıkçası güzelde para kazandık onlardan. Yönetim hala benden yıldız oyuncu transferi bekliyor, kulüp vizyonunu değiştirmek istiyorum kabul etmiyorlar bende inadına yıldız almıyorum takıma
Ama kim bilir belki dünyaca ünllü bir star almış olarak çıkarım karşınıza bakalım göreceğiz.

Onur Hocam, öncelikle sizi, ekibinizi ve futbolcularınızı yürekten tebrik ediyoruö. İnanılması zor ve bir o kadarda harika bir sezonu geride bıraktınız. Ne kadar kupa varsa topladınız. Taraftarınıza, camianıza büyük bir sevinç yaşattınız ne diyeceksiniz bu konuda ?
Sevgili Ahmet, bende hem kendi adıma hemde ekibim ve oyuncularım adıma teşekkür ediyorum sana, vallahi yöneticim gibi, teknik ekibimden biriymiş gibi tüm deplasmanlara geldin bizimle (gülüyorlar...). Konumuza gelecek olursak, bu gördükleriniz daha buz dağının suyun üstündeki kısmı.. Taraftarımıza yıllar sonra büyük bir başarı yaşattık evet, onlarda bu başarının, haklı sevincini ve gururunu tabiki yaşayacaklar ama Avrupa Ligi ni almak bizim için küçük bir adımdı. Seneye şampiyonlar ligini alacağız ve bu başarıyı devamlı kılacağız. Şimdi bir kaç kendini bilmez büyük konuşuyor diyecek, bende onlara diyorum ki LAFI KÜÇÜK OLANIN, VİZYONUDA HEDEFİDE KÜÇÜK OLUR. Biz inandık, göreve geldiğimiz ilk günden bu yana bu günlerin hayalini kurduk bu başarıları yakalamak için çalıştık ve çalışıyoruz.
Peki hocam; bu inancınızın sırrı, bu başarınızız sırrı nedir ?
Aslında sırrımız falan yok. Tek yaptğımız yılmadan, bıkmadan, usanmadan sahaya çıktığımızda bu takım için savaşmak. İnanmak.. Siz bir hayal kurmazsanız, o hayale inanmazsanız başaramazsınız...
Biz her yaptığımızın rüyasını görüyoruz, hayalini kuruyoruz ve o hayali gerçeğe dönüştürmek için yılmadan savaşıyoruz, terimizin, kanımızın son damlasına kadar...
Şu konuya da değinmek istiyorum, isminizde Avrupa transfer borsasında sıkça anılır oldu. Avrupa'da hocalarını gönderen bazı kulüplerin sizin kapınızı çaldığı söyleniyor bu konuda ne diyeceksiniz?
Evet gelen bir kaç teklif oldu... Ama hepsini düşünmeden reddettim. Teminde dediğim gibi bizim misyonumuz, vizyonumuz yakaladığımız başarıları sürekli kılmak. Göztepe'yi Avrupa'nın zirvesine çıkarana kadar ve o zirvede yerini sağlamlaştırana kadar ayrılık diye bir şey bizim kitabımızda yok.
Mesaj Yetkileri