Gruptan cikmak zor değil beklenen mağlubiyetti bu. Kalan 3 maçı kazanırsak cikariz. Ki o maçları da kazanamicaksam cikmayalim zaten
Gruptan cikmak zor değil beklenen mağlubiyetti bu. Kalan 3 maçı kazanırsak cikariz. Ki o maçları da kazanamicaksam cikmayalim zaten
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Fener gruptan çıkar ya, Efes ile Laboral zaten cepte sayılır, Milano'yu da geçip çıkarlar.
Yenilmez Armada , Munih'i 76-69 yendi ve şansımızı devam ettirdik. Kritik bir galibiyetti. Takım ve Taraftar harikaydı. Rahat bir galibiyet oldu bizim için. Arroyo'nun asistleriyle Bonsu ve Hairston smaç ziyafeti verdiler bizlere.
Galiba Bizde , Galatasaray da gruplarından 4. çıkıp çeyrekte eleneceğiz.
fener nasil cikacakmis ki, averajda ustun oldugu bir tane takim yok ligde. malaga, olympiakos, pana. 1/4 treni kacti bence fener icin. en kotu su panaya karsi ikili averaji korumasi lazimdi. galatasarayin sansi daha fazla, kubanla yalniz kaldilar. barca-gs eslesmesini izleriz hep beraber bence. gidisat oyle.
3te3 yaparsak %100 cıkarız rakiplerin fikstürü zor biz 3 maçta da favoriyiz 3. bile cıkabilme ihtimalimiz var 3te3 yaparsak.
Şuan Efes harika bir oyun oynuyor ve 39-35 önde Milano deplasmanında. Yenerse Efes çok iyi olur haftaya Fener'de yener bence Efes'e yenilirlerse.
olympiakos - malaga[d], efes[d], pana
pana - barca[d], oly[d], malaga
malaga - oly, milano, pana[d]
fb - efes, milano, laboral[d]
haklisiniz. fiksture bakilirsa avantaj bizde gibi, onca kaybedilen maca ragmen. ilginc bir durum. yaristigimiz 3 takim birbirleriyle mac yapacak. pana macini kazanmis olsak hic hesaba gerek kalmazmis. simdi elenme korkusuyla cok kritik 3 mac oynayacagiz. kalan maclari izlememe karari aldim ben, cok heyecan yapiyorum, kalbe zarar![]()
Zalgiris'i 84-72 yenerek çok kritik bir galibiyete imza attık. Kuban'ın bu hafta Partizan'ı yeneceğini düşünürsek haftaya da Real deplasmanına çıkacağı bizim de CSKA deplasmanına çıkacağımız düşünülürse 2 ekip yine aynı puanda kalacak. Bizim son maçımız Partizan'la iken Kuban'ın son maçı Munih'le. Yani %95 ihtimalle bence TOP 8 yolu görünüyor. Sonrasında eleniriz zaten malum Barça.Yine de bu sezon TOP 16'dan çıkmakta büyük başarı olacak inşAllah olur.
bu sezon galatasaray cok talihsizdi, iki ayri takimla tamamlayacaklar nerdeyse sezonu. yine de kadro kalitesi hic dusmedi. gidenlerin yerine ayni kalitede isimler getirildi. bu da yonetimin ne kadar istekli oldugunu gosteriyor basketbolda. hersey son hafta belli olacak gibi duruyor. isler genel averaja kalacak, o yuzden 12 sayilik fark onemliydi bence.
Gordon'un yerini dolduramadık hala. Hairston'ı aldık sakatlanınca ama onun tarzı da pek tutmadı gibi takıma. Sezonun kazancı bana kalırsa Macvan oldu. Lisans bile çıkartılmayan adam kaç maç domine etti. Hep elinden geldiğinin en iyisini vermeye çalıştı. Bir de Gordon sakatlanmasaydı bence daha iyi durumda olabilirdik. Ancak tabii ki bizim için şu anda EL'de ilk gruplardan çıkmak bile başarıyken hala ilk 8 ihtimalini sürdürmek müthiş. Koç gerçekten tebriği fazlasıyla hakediyor.
Screw you guys, I'm goin' home
hairston kendini buldu , markosvilinin donmesi cok iyi oldu savunmada bizi rahatlatti arroyo bugun resmen tek basina aldi... cskya kaybetsek bile son maci kesinlikle farkli kazanmaliyiz evimizde... + 15 gibi
kuban 11 sayi farkla kazanip averajini 0 yaparken galatasaray -1 de kaldi. onumuzdeki hafta kim daha az farkla yenilirse o avantaji kapar bence. son maclar da yine averaj maclari olacak cunku. gs cska onundeyken kuban real deplasmaninda. o yuzden kubanin isi daha zor gorunuyor. real evinde affetmez. cska daha insaflidir.
bugünkü maçtan sonra gs gruptan çıktı artık. 3.çeyrek sonu kuban 20 sayı öndeydi, farkı 30lara çıkarabilseydi şansı olucaktı fakat çok kötü bir son çeyrek oynadı. realin ve cskanın da genel averaja kaldığını düşünürsek, real kubanı farka boğar. mucize oldu da son maçlara yine aynı averajlarla girildi diyelim yine kubanın şansı yok, gs partizan karşısında gereken fark kaç olursa olsun kendi evinde alacaktır. şunu da söylemek lazım, bayern enteresan bir takım bırakın averajı kubanı orda yenebilir bile. gs için top8 hedeflenen başarıydı, bu kadar sakatlığa rağmen gerçekleştirdi diyebiliriz artık.
fener içinse bu akşam final maçı. alırsa yola devam, verirse büyük hayalkırıklığı ve eve dönüş.
Bogdanovice benchte stres topu falan verin çok gergin gene, hata yapıyor
Bogdanovic ilk turdaki oyununu hatırladı bu akşam ama onun dışında biraz da Emir var. Kleiza resmen katletti 2. çeyreği, üstüne Bo'nun saçma sapan tercihleri ilk yarı için kötü bir sonuç oldu adımıza. Maalesef bu kazanabileceğimize inanmıyorum, geçen hafta da yenileceğimizi düşünüyordum şimdi eminim.
Ya arkadaşlar biraz iyi düşünün ya![]()
kleiza 3m euroluk basketci degil 500 bin verrim yada vermem oda supheli..
Şu oyunla gram haketmiyoruz Top 8i elenirsek üzülmem.Adamlar bomboş üçlükler sallıyorlar bizimkilerde bıraktı heralde.Barcelona maçından sonra inanılmaz etkisiz olan Bogdanovic tasıyor şuan takımı.Bir maç Kleiza taşır bir maç Melih bir maç Bogdanovic bütün oyuncularımız istikrarsız bunların hepsi yıldızlastıkları maçlardaki gibi oynasa kimse bizi tutamaz ama istikrar denen birşey yok takımda.
Obradovic'in yaptıgı işe bak ya yeniliyorsun dogru düzgün yenil git.Taraftara şov yapıyor.Milano'da artık taraftarın üstüne oynuyor.
Bu rezilliği daha fazla izlemeye gerek yok, en azından sinir harbi yaşamayız. Euroleague sezonu burada biter herkese geçmiş olsun.
gerçekten uzuldum bu kadar pahali bir kadro boyle oynamamli , abooyada selamlar olsun.
Hakem maçı katletti. Neyin selamı? Timsah gözyaşlarınıza da inanmıyorum.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
O Artaega mı nedir hakem maçı elimizden aldı ya şaka gibi sövmemek icin kendimi zor tutuyorum sacma sapan topu Milano'ya vermeseydi orda teknik faul alamayacaktık o hucumdan sayı bulsak bu maçı alma ihtimalimiz %40lara cıkacaktı.Yuh arkadas ya bu kadar mı desteklenir bir takım hakemler tarafından.
hakemi bosverin de kotu oynadik. obra ciktiktan sonra zaten pek umudum kalmamisti mactan.
seyircimiz de berbat otesiydi. negatifliklerini sahaya butun gucleriyle yansitiyorlar masallah. o sahada ben olsam dizlerim titrerdi, halbuki rakibin dizlerinin titremesi lazim![]()
Maçta kural hatası var. Fazla serbest atış kullandı Milano ve sayı oldu. Hakem ve teknik komiser tek teknik faul çalındığını söylemiş. Yarın resmen itiraz edilecek.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
euroligin yeni 8er takımlı 2 gruplu top16 sistemiyle beraber ilk tur gruplarında 1. veya 4. olmanın hiçbir anlamı kalmadı. bu nedenle büyük takımlar ilk turu hiç umursamıyor, maksimumunu oynayan fenerbahçe belki yüzde 20sini oynayan büyükler karşısında galibiyetler aldı. fenerbahçe taraftarını bu yanılttı sanırım.