Lig TV şifresiz yayınlayacaktı bu maçı yanlış hatırlamıyorsam. Onun dışında bir anlamı yok izlemek için.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Konyaspor'un puan veya puanlar alabileceğini düşünüyorum,Djalma ve Gekas bu maçın kilit isimleri
Konya böyle bir Galatasaray'ı affetmez. Deplasmandaki beraberlik serimiz son bulur.
bir buyuk takim bu kadar uzun sure galibiyetsiz yapamaz. bu macla galibiyet hasretini giderirler bence. galatasaray lehine olur diye dusunuyorum mac. skor tahminim 1-2.
İlk golü biz atarız. 70li, 80li dakikalarda da bir gol yeriz, tabii o dakikalardan önce bolca gol pozisyonunu harcamışta oluruz. Macın sonucu da 1-1 biter.
kazaniriz manciniye ve oyunculara guvenim sonsuz ve guzelde oyun oynariz..
2.lik bu sene çok değerli, valla takım ne yapar ne eder bu maçı kazanır diye düşünüyorum..
Galatasaray bir şekilde taraftarıyla barışmak isteyecektir.Hemde deplasman fobisini yenmek. O yüzden alır maçı.
eğer kazanamazsak çok fena bir puan farkı oluşabilir sezon sonu FB ile aramızda... Mutlaka kazanmamız lazım ama bakalım....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Çöküşte olan Galatasaray beraberlikten fazlasını alamaz.
Lig Tv'nin Belirlediği Şifresiz Maçların 27. Haftasını Bize Ayırmışlar iyi Olmuş
Maça Gelince Taraftarlardan Özür Dilemek İstiyorsa Galatasaray Kafasını Oyuna Vererek Bu Maçı almak Zorunda
Melo'da yok,bu maçta Selçuk'un bu sezon ki en iyi performansından da iyi bir performans ortaya koyması gerekiyor.
Kaybedeceğimizi düşünmüyorum,1-0 ve 2-0 kazanırız gibime geliyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sonuç ne olur bilmiyorum, zaten pek de bir önemi yok bana göre. Sezonu 3. bitireceğiz. Bu maç kazanılırsa sadece yalancı bahar olur, fazlası değil. Beklediğim tek şey adam gibi mücadele artık, herkes konuştu hafta içi, şimdi icraat zamanı.
Keşke yanılsam da düşüncem Konya'nın kazanacağı en azından 1 puan alacağı yönünde.
Lig tv'nin bu maçı ücretsiz olarak vereceği için izleyeceğim. Onun dışında takımdan bir beklentim yok.
iddaa gs icin 1.30 olan orani 1.45e yukseltti, bu sefer deplasmanda kazanacak galiba gs![]()
Konya kazanırsa ligde kalma adına büyük bir adım atmış olur; Galatasaray kazanırsa ikincilik adına büyük bir adım atmış olur. Kısacası beraberlik iki takıma da yaramayacak bugün bir kazanan olacak ve dilerim ki o da Konya olur. Skor tahmini 3-1
...
GS'ın sonunda deplasman kabusundan uyanacağını düşünüyorum. Konya tehlikeli takım olsa da aynı zamanda kırılgan bir takım. Tabiki temennimiz bir çelme de Konya'nın takması.
Galatasaray
Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Semih Kaya, Hakan Balta, Alex Telles, Ceyhun Gülselam, Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş, Wesley Sneijder, Umut Bulut, Burak Yılmaz
Yedekler
Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Koray Günter, Veysel Sarı, Izet Hajrovic, Lucas Ontivero, Berk İsmail Ünsal
Maçı Digitürk şifresiz veriyor deniyordu da LİG TV'yi açınca bu kanala aboneliğiniz bulunmamaktadır diyor.
Sneijder o golü atamadıysa maç biter 2 tane böyle basit golü atamadığı maç oldu 2 sinide kazanamadık boşuna izlemeyin![]()
Ilk Yarı Sonucu: Torku Konyaspor 0-0 Galatasaray
Ayni tas ayni hamam isteksiz oyuncular
Sarı kart gelmeliydi selçuğa
drogba nerde, sakat mi?
Valla pek tat tuz yok gibi maçta. İzlemeyi bıraktım.![]()