evet ibrahim toraman çok iyi oynayamıyor ama bence yetenekli ve kendini geliştirebilirse türkiyenin en iyi stoperi olur.adam beşiktaşa geldiğinden beri yanında sağlam bir adam ile oynamak nasip olmadıki.hep korayla gökhan zanla yada geçen sene çağdaşla oynadı.eğer bizim zagolu ronaldolu döneme denk gelseydi sen o zaman görecektin toramanı.o yüzden yanına iyi bir yabancı stoper gelirse(inş gelir) diye toramanı yazdım.

ayrıca koray orada oynayamaz dediğin topçu gerçekte oranın topçusudur asıl savunmada oynayamaz.korayı ya savunmanın önünde oynatacaksın yada en geride oynatacaksın ama 4lü defans oynuyorsan ortadaki ikilide oynayamıyor.çünkü adamın en büyük özelliği kesiciliği ve sezgi olarak(yani anticipation )türkiyenin belkide en iyisi.bence o adamın yeri burası.

ayrıca son olarak kleberson konusuna gelecek olursak kleberson ön libero oynamamalı.ben o yüzden korayı oraya yazdım.kle zaten geldiğinden beri savunma ağırlıklı oynuyor diue hiç bir şey yapamıyor.kleberson olsa ne olur bana faydası olmadıktan sonra ama arkaya koray gelirse o da ileriye çıkarsa çok daha iyi olacağı inancındayım.

ileride forvet hattında tek olarak kimin olduğuda pek önemli değil aslında hepsi de birbirinin benzeri forvetler.hiç birinin dribblingi filan yok.ama bence nobre olmalı