Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 102 sonuç

Konu: Alman Çukurundan BundesLiga'ya ! Almanya'da Türk Direnişi | TSV TurkForce V. Sezon

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Default Alman Çukurundan BundesLiga'ya ! Almanya'da Türk Direnişi | TSV TurkForce V. Sezon

[SV TURKFORCE]
    (TÜRKGÜCÜ)

Sv TurkForce, Türkçe ismiyle Stutgart Türkgücü. TurkForce; Almanya'da yaşayan gurbetçilerimiz tarafından endüstriyel futbola ve Alman hegomonyasına bir tepki olarak kurulmuş Türk menşeili bir futbol kulübüdür. Kuruluş yılı 2013'dür. Alman 5. Futbol Liginde mücadele etmekte, maçlarını 10.000 kapasiteli AY Yıldız Arena'da oynamaktadır.

Türkgücü, arma ve forma renkleri olarak Türk Bayrağı'nın rengi olan kırmızı ve beyazı, kulüp sembolü olarakta gücün simgesi olan Anadolu Pars'ını almıştır.

Yıllarca iş bulma, daha iyi bir yaşam ümidi ve daha bir çok sebeple gidildi Türkiye'den Avrupa'ya.. yarım asırı geçsede Almanya'da ki Türk göçünün geçmişi hala kabullenemediler bizleri evlerimizden uzakta olan bu topraklarda. Kuzey Avrupa'nın soğuğu öylesine dondurmuştu ki Hansların, Helgaların kanlarını kabullenmediler Ahmeti, Mehmeti, Ayşeyi ve daha nicelerimizi...
    Türkgücü 2013 yılında Türk'ün Almana bir başkaldırışıdır, yıllardan bu yana gelen hoşgörüsüzlüğün, ötekileştirmenin dışa vurumudur. Yıllarca evlatlarımız bu topraklarda yaşadı, bu topraklarda doğdu, büyüdü.. Evlerinin kapılarını kapattıklarında Türk, Stuttgart'ın, Münih'in, Berlin'in sokaklarına çıktıklarında yarı Almanlardı.. İşte SV TurkForce, Türkün bu topraklardaki en büyük umuduydu, sokaklarda çıkmayan yüksek sesler artık AY Yıldız Arena'nın tribünlerinden çıkacak, avrupanın göbeğinde bir Türk Medeniyetinin başlangıcı olacaktı..

NOT: SV TurkForce, data editörden kendi yarattığım ve Alman 5.Ligine en alt seviyeye eklediğim bir takımdır. Logosundan, formasına, ismine kadar kendi yapımımdır. Futbolcu kadrosu sıfırdır. Hikaye açıldığında daha detaylı olarak takımı tanıtacağım.
    Last edited by yakar350 : 30.Mart.2014 at 12:51

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Geçen kariyerini pek takip edemedim ama bunda ilk takipçinim emin ol Başarılar

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Anlatımı teknik direktör olarak değil, olayları izleyen 3.bir kişi olarak yapacağım.

Sabahın ilk saatlerinde uykusuz bir gecenin sabahında, boğaza karşı oturmuş çayımı yudumluyor, İzmir'e dönmeden önce bu eşsiz güzelliğin tadını çıkarıyordum.. Birden bire telefonum çalmaya başladı, arayan Almanya'dan bir Türk abimiz Haluk Lassig'ti. Haluk abi telefonu açar açmaz heyecanlı bir şekilde, Stuttgart'ta yeni bir Türk futbol kulübü kurduklarını ve takımın başına geçmemi istediklerini söyledi. Ben ise ilk göz ağrım, son göz yaşım Göztepemden ayrıldıktan sonra hiç bir takımla çalışmamış, çalışamamıştım. Haluk abiye takımı çalıştıramayacağımı ama en az benim kadar hırslı ve iyi bir hoca olan birini getirecebileceğimi söyledim. O da sen kefilsen sorun yok kardeşim diyerek benim aklımdan geçen ismi beklemeye başladı... Aklımdan geçen ise Kuzeyin hırçın evladından başkası değildi...

Kendisini aradım biraz konuştuktan sonra teklifimi hiç uzatmadan kabul etti. Yıllar yıllar önce büyük büyük babasını Türk denizcileri kurtarmış, hayata yeniden bağlamışlardı Viking'in. Bu yüzdendi Türklere olan sıcaklığı. Nede olsa aynı özellikleri taşıyorduk... onlar kuzeyin hırçın, cesur çocukları; biz ise Orta Asya'dan dört nala gelmiş, karşımıza çıkanları teker teker bertaraf etmiş, yedi düvele meydan okumuş bir ceddin evlatlarıydık..

yeni kariyerde başarılar

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Kulübümüz Almanya 5.Seviye Ligi olan Oberliga'nın Westfalen grubunda mücadele etmektedir. hiç bir kayıp yaşamazsak 5 sezon sonra 2019'da BundesLiga'da olacağız. Alt liglerde uzun süre geçireceğimizden maçları toplu olarak paylaşmak durumunda kalıcam. Kulübümüzün itibarı şuan belirsiz ve yarı profesyonel olarak mücadelemizi sürdürücez. Bir bebeğin emekleyip büyümesini, kısaca bir devin doğuşunu inş. bu başlık altında hep beraber göreceğiz.

Kulübümüzü kuran herşeyimiz taraftarımız ! Yıllardır bu topraklarda memleket hasretiyle yaşayan şerefli insanlar ! Çok yeni bir takım olmamıza rağmen stadımızı hınca hınç dolduruyorlar ve 90 dakika 5.ligte olmamıza rağmen hiç susmadan bizi destekliyorlar, işte bu yüzden Almanlar onlara Verrückte Türken (ÇILGIN TÜRKLER) diyorlar.

İŞTE TRANSFERLERİMİZ

Transferde çok hareketli bir sezon geçirdik, yeni kurulmuş bir takım olarak ihtiyaçlarımız çoktu, bonservisi elinde oyunculara yöneldik. Kadromuzu iyi oyuncularla takviye ettik. Bu arada Almanya lat liglerinde ne kadar çok yetenekli Türk futbolcu varmış şaşırdım, içlerinden bir kaçı biraz gelişse Süper Ligde şampiyonluğa oynayan takımlarda banko oynarlar.

Buda Göztepe'de bizi başarıdan başarıya koşturan Almanyada da sezon boyunca kullanacağımız taktiklerimiz

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Hadi zaferlere

Basarilar

Başarılar,umarım uzun sürer ve efsane bir kariyer olur.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar Göztepe deki taktik bakalım burda da başarılı olacak mı

Başarılar hocam sevindim yeni kariyerle dönmene takipteyim

Başarılar hocam takipteyim bende

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Arkadaşlar hepinize teşekkürler takip ettiğiniz için, bu arada ilk sezonumuzu tamamladık ligi şampiyon olarak bitirdik.

OBERLİGA WESTFALEN

MAÇLARIMIZIN TAMAMI

TAKIMA KATKI YAPAN ÖNEMLİ FUTBOLCULARIMIZ

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Helal olsun

Hocam takıma Björn, altyapıya da Ubbe takviyesi yapalım, aman Bayern'in başına Rollo geçmesin, başarılar

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Başarılar dilerim.

17. Default

Başarılar hocam ilerleyen sezonlarda neler olacak merak ediyorum

Ust liglere kadar fazla zaman kaybetmeden her sezon sampiyon oluruz umarim.

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Helal olsun
    Eyvallahh

Quote Originally Posted by Pedro View Post
    Hocam takıma Björn, altyapıya da Ubbe takviyesi yapalım, aman Bayern'in başına Rollo geçmesin, başarılar
    Bütün İskandinavyayı araştırıyorum bitane bjorn bulacağım en sonunda esas facia o zaman olur ama ben ragnar reis gibi insaflı davranmam rolloya karşı

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Başarılar dilerim.
    Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by JoyStick View Post
    Başarılar hocam ilerleyen sezonlarda neler olacak merak ediyorum
    Güzel şeyler olacak damgamızı vuracağız Almanyaya Türk futbolcularımızla

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Ust liglere kadar fazla zaman kaybetmeden her sezon sampiyon oluruz umarim.
    En büyük temennimiz o şimdilik alt ligler kolay geçiyor ama Bundesliga 2 nasıl olacak bakalım bizim için

2013 - 2014 Sezonu sonunda Avrupa'nın bazı liglerindeki puan durumu ve şampiyonlar

2014 SEZONU ŞAMPİYONLAR LİGİ TURLARI

2014 SEZONU AVRUPA LİGİ TURLARI

YENİ SEZON ÖNCESİ KADROMUZA KATTIĞIMIZ ÖNEMLİ FUTBOLCULARIMIZ

Çok hızlı geçiyorum arkadaşlar biliyorum ama alt liglerde çok oyalanmak istemiyorum, en azından 2.Lige çıktığımızda daha detaylı anlatımlarım olacak, daha önceki Göztepe kariyerime bakan arkadaşlar bilirler, biraz daha renk katacağım.

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Bundesligaya çık yeter transferler güzel

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

İlk sezon süper geçmiş,yeni sezonda aynı şekilde şampiyonluk bekliyorum

Güzel bir sezon geçirmişsin inşallah başarıların devam edecektir zevkle takip ediyorum anlatım alt lig olunca hızlı geçmen gayet doğal takibindeyim reis

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

2014-2015 SEZONUNU DA ŞAMPİYON OLARAK TAMAMLADIK, HIZLA BUNDESLİGA'YA DOĞRU KOŞUYORUZ

BU SEZON Kİ MAÇLARIMIZ

SEZON İÇİNDE ÖNE ÇIKAN FUTBOLCULARIMIZ

Bu sezonuda şampiyon tamamlayarak hızlı adımlarla yükselmeye devam ediyoruz, bu kadar hızın sonunda çakılmazsak iyidir

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Bundesligaya çık yeter transferler güzel
    BundesLiga yakın, mangalları yakınnn

Quote Originally Posted by CwC0deR View Post
    Güzel bir sezon geçirmişsin inşallah başarıların devam edecektir zevkle takip ediyorum anlatım alt lig olunca hızlı geçmen gayet doğal takibindeyim reis
    Eyvallah kardeşim

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    İlk sezon süper geçmiş,yeni sezonda aynı şekilde şampiyonluk bekliyorum
    Geliyorr geliyorr koşarak geliyorr

Rahat geciyor alt ligler

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Transfer döneminde ince eledik sık dokuduk arkadaşlar, 4 5 tane ligi iyice araştırdım gözlemcilerim yetmedi takımları tek tek dolaştım aradım, afrikadan çok şey bekliyordum ama aradığım tarz oyuncuları bulamadım. Sonuçta verimli bir transfer donemi geçirdik, 3 4 sezon sonra bu canavarlar avrupayı kasıp kavuracak. Bu arada en yakın zamanda tıraşa yollıcam çocukları hallere baksanıza saç sakal karışmış hepsının

Barbaros'da Süleyman sakalı var maşallah

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Tipe hayran kaldım
    Schevcenko'da harika

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Quote Originally Posted by Pedro View Post
    Barbaros'da Süleyman sakalı var maşallah
    Saçlar halil sezai sakal süleyman

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Tipe hayran kaldım
    Schevcenko'da harika
    Özel seçtik hepsini abisi

Bülent Korkmazıda unutmayın profesör sakalı var adamda

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Bülent Korkmaz adında çıkmış regenin biri, umarım adını taşıdığı gibi olur.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri