Bu maçı da kazandık ve haftaya oynayacağımız maça aşırı rahat gidiyoruz. Ben bu kadar rahat şampiyonluğa ulaştığımız bir sezon hatırlamıyorum, sanki bir şeyler ters gibi!

Emre'nin ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu bu maçta görmüş olduk, onun olmadığı maçlarda hep bir yönümüz eksik oluyor yapılacak transferin de Emre tarzında bir oyuncuya yönelik olması lazım.

Emenike için artık her hafta aynı şeyleri söylemekten bıktım. Takımın oyununa doğrudan negatif etki ediyor. Keşke Dünya Kupasında iyi bir performans gösterse de 15-16 civarı bir paraya satsak. 15-16 edeceğine inanmıyorum ama adım gibi eminim bizim yönetim çıkıp 20 milyondan aşağı satmayız gibi saçma şeyler söyler. Aynı sıkıntıyı Stoch'da yaşadık ve sonucu ortada.

Kuyt için 1 ay öncesine kadar çok olumsuz düşüncelerim vardı ama (onun sebebi de ısrarla her maç oynatılarak yıpratılmasıdır) son 3-4 maçta top kayıplarını azaltınca aşırı etkili olmaya başladı. Bir oyuncunun koşmasının bir anlamı olması için topları da olumlu kullanması lazım, yoksa GS taraftarı Selçuk'a bu kadar takmazdı.