1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor ?

Default Bu çocuk ne yapmaya çalışıyor ?

Görüldüğü gibi 17 Yaşında ki genç yeteneğimizi Almanya'dan getirmeye çalışıyorum ancak kendisi görüşmek istemiyor benimle. işin ilginci basın yoluyla ilgilendiğimi söyleyince Galatasaray'a gelmek istediği yönünde açıklama yapıyor. Hatta bir süre sonra GS tarafından Baştan çıkartıldı falan yönünde haberler yapılıyor.

Bayern Teknik Direktörüyle herhangi bir sorunumda yok. acaba Profesyonel sözleşme imzalamadığı içinmi sonuç alamıyorum ? Bonservisiyle almaya çalışıyorum oda olmuyor. Konuyla ilgili ss ler koyacağım.

Gencin profili

[IMG][/IMG]

Sevdiği kişiler arasında ben varım

[IMG][/IMG]

Rüya diyor ancak uyanıkken teklife bile bakmıyor

[IMG][/IMG]

Sonuç

[IMG][/IMG]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kendi klübüyle yeni sözleşme imzalamış olma ihtimali?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Tecrübelerime dayanarak söylüyorum, Bayern, Schalke, Leverkusen gibi takımların altyapısından çıkan oyuncuları 20 yaşına gelmeden almak mucize. Özellikle Bayern altyapısında olan oyuncular kesinlikle gelmiyor istediğiniz kadar başarılı olun. Tabiki bunlar benim tecrübelerim ama senin olayların saçmalığı da oyunun aşırı kalitesinden kaynaklanıyor!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Zorun ne sevgilim isimli parçayı armağan et geç.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Bu regen değil değil mi?

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Aynısını bende enes ünalda yaşadım. Galiba temsilcisinden kaynaklanan bir durum olabilir. Bir arkadaş öyle demişti. Ama başka bir oyuncuda temcilsi bile yokken kabul etmiyordu. En son peşini bıraktım.

Quote Originally Posted by FearlesSamu View Post
    Bu regen değil değil mi?
    Hayır regen.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Benim kariyerimde hakan calhanogluna arsenal ve tottenham teklif geldi masaya bile oturmadi üstelik satis listesine koydugum halde arkadasinda dedigi gibi "oyun cok kaliteli oldugundan" (ironi yaptim) bazi arkadaslar simdi topa tutar beni

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Gelmemesi normal dostum. Bu profildeki bir oyuncu Bayern'de kalmak isteyecektir. Eğer yaşı daha küçük ve profili daha zayıf olsaydın alabilirdin. Bu profille şuan transfer edebilmen zor biraz.

Aynı saçmalık benimde başıma gelmişti yine bayern çapındaki bir takımın altyapısından çkmş bir regendi, ilgilendiğimi söyleyince gelmek istediğini açıklıyordu ama teklifi yapınca masaya bile oturmuyordu.Sonradan geldi diye hatırlıyorum ama tabi ne kadar erken gelirse o kadar iyi istediğin gibi geliştirmen için.birde en sevdiği kişilerdeymişsin harbi bu oyun iyiye gitmiyor :P

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Gelmemesi normal dostum. Bu profildeki bir oyuncu Bayern'de kalmak isteyecektir. Eğer yaşı daha küçük ve profili daha zayıf olsaydın alabilirdin. Bu profille şuan transfer edebilmen zor biraz.
    sorun adamın bayernden galatasaraya gelmemesi değil ki basına rüyalarımı süslüyor deyip sonra isteyince masaya bile oturmaması

Adamın temsilcisi seni sevmiyor olabilir. Bu yüzden oyuncu ne kadar isterse istesin, seninle sözleşme görüşmesi yapan adam temsilci olduğu için teklif veremiyorsun, adam senle masaya bile oturmuyor. Aklıma gelen tek ihtimal bu.

Quote Originally Posted by alper3 View Post
    Adamın temsilcisi seni sevmiyor olabilir. Bu yüzden oyuncu ne kadar isterse istesin, seninle sözleşme görüşmesi yapan adam temsilci olduğu için teklif veremiyorsun, adam senle masaya bile oturmuyor. Aklıma gelen tek ihtimal bu.
    Temsilcisiyle bir sorunum yok kontrol ettim

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Cesaret 3 olduğundan harekete geçemiyor.

15. Default

Bana gelmek istemeyen, medyada da gelmek istemediğini söyleyen bir oyuncuya başka bir kulüp devreye girmişti. Oyuncu benimle görüşmek istemiyordu. Ben de denemek amaçlı futbol direktörüne alması için talimat vermiştim ve futbol direktörü oyuncuya sözleşme önermişti. Futbol direktörünü devreye sokmayı deneyebilirsin. Ama önerdiği sözleşmeyi kontrol etmeyi unutma, benimki 18 yaşındaki adama as takım maaşı vermişti

Quote Originally Posted by Rind-i Şeyda View Post
    Cesaret 3 olduğundan harekete geçemiyor.
    Kararlılık da 17 olduğundan kararından geri dönmüyor

Quote Originally Posted by Lordinas View Post
    Kararlılık da 17 olduğundan kararından geri dönmüyor
    Karar vermesi 11 olduğu için Bayern Galatasaray arasında karar vermede zorlanıyor

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Sadakati kaç arkadaşın? Arada bir bana da denk geliyor. Profesyonel sözleşme imzalamamış gençlerle anlaşırken bayağı bir zorluk çıkarıyorlar. Ama rüyalarımdaki takım felan deyipte görüşmelere de katılmaması ilginç. Yalan haber servis ediyorlardır belki de

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Sadakati yüksekse gelmeyebilir. Ama o basın açıklamalarına pek takılma derim. Oyuncunun basında yaptığı açıklamalarla teklif götürdüğün zaman ki durum birbiriyle çakışmadığı zamanlar oluyor. Mesela bir oyuncuyla ilgilendiğin de '' teklif yapılırsa değerlendirebilirim. '' diyor. Teklif götürdüğün zaman görüşmek istemeyebiliyor.

Aynı şeyi oyunun başında Pugliese ile yaşıyorum.Koyduğun ss'lerin aynılarını koyabilirim

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kardeşim tamamen oyuncunun menejerinden kaynaklı bir durum. Genç oyunculara menejerleri genelde söz hakkı vermez. Menejeri senin takımına gitmesini istemiyor oyuncusunun. Sonuçta sen oyuncu ile değil menejer ile anlaşıyorsun.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aynen menajer kaynaklı bir durum. Bende böyle bir durumla karşılaşmıştım ama oyuncunun takımı düşük profilde bir takımdı. Israr ettim zorladım medyayı kullandım falan herif en sonunda menajerini kovdu öyle aldım Tabii bu olay epey önceydi yeni patchlerle ayar çekmiş de olabilirler.
    Screw you guys, I'm goin' home

Eğer kulübün menajerinden bahsediyorsanız şuan Bayern'in teknik adamı yok oyuncunun menajeriylede bir sorunum yok ama nedense görüşmüyor benimle. iki yüzlülük yapıyor herhalde nasıl kovdurdunuz menajerini bir yolu varmı ben uzun zamandır basın yoluyla uğraşıyorum ama her seferinde gelmek istediğini söylüyor ancak temsilcisi görüşmüyor benimle. sanırım ikili oynuyor temsilcisi

Mesaj Yetkileri