Teşekkür ederim.
Gelmek isteyen oyuncu yok olsa da paramız yok.Bu sene bütün takımalar oyuncu kiralamada,oyuncu maaşının yarısının karşılanmasını istiyorlar,elde avuçta yok,olsa da adamların gelip gelmeyeceği piyango zaten.Tamamen yeni bir kadro,yeni bir teknik ekip ve stadımız bitene kadar oynayacağımız Stoke Gifford stadı ile yeni bir stad.Eh en önemlisi ise oyuncu yetersizliğinden bu sezon için hazırladığım yeni bir taktik.
Özellikle sağ bek alamamak bu zorunlu değişikliğe itti beni.Devşirme olarak o bölgede randıman verebilecek herhangi bir isimde yok,ahh para gözün kör olsun...
Alt liglerde ki takımlar bile iyi oyunculara iyi kontratlar önereniliyorlar ama bizde yok.Hatta Fransa'da CFA-B liginde oynayan AS Yzeure takımı Loic Perrin'i bomba bir kontrat ile kadrosuna kattı ve Perrin şu anda 30 yaşında...
Yeni asistanım da gelir gelmez ortalığı kızıştırmaktan geri kalmadı ve ezeli rakibimize laf attı.Tribüne oynuyor kuyumuzu kazmassa alttan alttan iyidir
Nasıl takım,nasıl taraftar ben anlamadım.Bize para lazım diyoruz ama sanırım taraftarlarımızı bile fakir