YİNE,YENİ,YENİDEN,YENİ TAKTİK

Yine taktik değişikliğine gidiyoruz,derdimize derman aramaya devam.Bu taktik ise önceki 2 taktiğime göre denenmiş ve başarı getirmiş bir taktik olduğu için biraz daha kafam rahat.Yine daha önceki Cagliari kariyerimde geliştirdiğim bir taktik,zorlu deplasman maçlarında kullanmak için tasarlamıştım fakat oradaki akdroya göre DMC mevkisinde bulunan 2 oyuncunun rolleri farklı idi.Bu sefer elimizde ki oyuncuların yeteneklerine göre rolleri belirledim ve ilk maçta etkisini gösterdi diyebilirim.Bu taktikte topun kontrolünü rakibe veriyoruz ama rakibi kale sahamıza da pek sokmuyoruz,yani istatistiklerde muhtemelen hep rakipten geri kalacağız ama puanlar geldikten sonra önemi yok

4.hafta

O tek şutta da gole ramak kalmıştı

Vu maçtaki pas trafiğimiz ise böyleydi,daha taktiğe alışma sürecimiz uzun bunu göz ardı edemeyiz.İki kanat ve tek MC oyuncusu forvete biraz daha yanaşmaya başlarlarsa etkinliğimiz daha çok artacaktır.En azından ligin favorisi karşısında puan çıkarttık o yüzden bu taktik ile de biraz devam edeceğim,Padovan'ın ayağına bakacağız.Sassuolo'da teklif yaptı ama 2.2M tl'yi geçmediler bende reddettim.