Bence hiç boşuna hesap yapmayın ve gruptan çıkamadığımızı kabul edin. En kötü döneminde bile Pana'yı yenemedik ve ben o maçtan sonra gruptan çıkamayacağımıza emindim. Bu sene olmadı diye kıyamet koparmaya gerek yok. Kadromuzun final-four için yeterli olmadığı sene başında belliydi aslında ama belki üstün taktik ve hırsla bu açığı kapatabiliriz diye düşündük. Bizim ilk turda çok öne çıkmamızın sebeplerinden biri de dış atışlarımızın aşırı isabetli olmasıydı. 2. turda dış atışlarımız çok kötüydü, ilk tur performansımızın yarısına bile ulaşamadık. Bir başka sebep oyuncularımızın birçoğunun duygusal olması ve mental olarak yeterli düzeyde olmaması. Özellikle Obradovic'in sert mizacı bazı oyuncularda ters tepti bence. Çok yetenekli oyunculara sahip olsak ta lider özellikli oyuncumuz yok. Seneye 2-3 tane iyi transfer yapıp daha ileri gidebiliriz. Cska yıllardır bizim yaptığımız yatırımı yapıyor ve şampiyon olamıyor.

Sonuçta Obradovic gibi bir hocaya sahibiz(ne kadar bu sene takıma pek birşey kattığına inanmasam da), yeterki istikrardan vazgeçmeyelim. Sonuçta koçun tam olarak istediği bir kadroya sahip değiliz. Önemli olan 1 yılda F4 oynamak değil, her sene F4 için iddialı olmak. Bu da 2 yılda olacak şey değil yavaş yavaş olacak.

Kalan 2 maçı sakin bir şekilde izleyelim, umalım 2 maçı da kazanarak veda ederiz. Açıkçası ben bu saatten sonra gruptan çıkmayı da istemiyorum. Gidip çok kötü bir şekilde elenirsek takım üzerindeki etkisi daha kötü olur.