Originally Posted by
pusathan01
İkinci bir kariyeri tavsiye etmem. Bu şansızlıkla gene fukara başkana düşersen ahh dersin
Alacağım takım belli, bu sene daha kimse onda kariyer açmamış. Bakalım ne kadar dayanacağım

Yahu hatırlatma zaten başkan mevzusunu,şu oyunda daha zengin başkana benim takımlarım denk gelmedi
Alt ligde oynayan Preston deli gibi para harcıyor,ben kıvranıyorum.Başlat bakalım hareketi sen neler yapacaksın 

Originally Posted by
emirby
Başarılar dilerim 
Teşekkür ederim. 
Evet gelelim takıma
Oyunumuzu biraz daha geliştirdik ama çizgimiz hemen hemen belli artık.6 maçlık bir periyotta geldi geçti ve 20.haftaya geldik,bu 6 maçı toplu ekliyorum;

Maçlar puan veya puanlar almamıza yakın maçlardı aslında,zaten net pozisyon pek vermiyoruz o yüzden hep şansımız var ama bazende top sevecek
Fikstürde ki büyük boşluğa da 2 hazırlık maçı sıkıştırdım malum para lazım 
PUAN DURUMU
TAKIM
Mevcut durumlar göz önüne alındığında elimizden geleni neredeyse max. verimlilik ile yapıyoruz,pozisyon olarak iyi bir yerde gözükmesekte puan farkları yok denecek kadar az ve baya uzun bir dönem var önümüzde.Ara transferde yönetimin ek bir kaynak yaratabileceğini pek düşünmüyorum,oyuncular ile alakalı şansımız ise bu sefer kontratlar biraz daha uzun vadeli,Padovan'ı kaybetme tehlikesini de ortadan kaldırdık,bu kadro bu ligte kalacak,seneye iyi bir kaç takviye ile ayaklanabiliriz.