Biraz aşağı çeksem logo kapanacaktı bende böyle olsun dedim
2016-17 SEZONU HAZIRLIK DÖNEMİ BAŞLIYOR !
Taraftarımız hazırlık dönemimiz boyuncada bizi yalnız bırakmadı.
Emektar sağbekimiz Owomoyela'ile bir görüşme gerçekleştirdik, yaşınında ilerlemesi sebebiyle kendisine teknik kadromuzda yer vermek istediğimizi söyledik o da büyük bir memnuniyetle bu teklifimizi kabul etti.
Kalecimiz Aykut Özer büyük takımlara gitmek için sızlanıyordu, ikna etmeye çalışsamda gitme konusuna ısrar etti. Bende gidene kapı açık defol git lanet olası pislik diyerek yerine bu gencecik fidanı aldım. Aykutu yedek takıma gönderdim bundan sonra Kehl oynayacak kalemizde, çok büyük hatalarda yapsa artık kalecimiz Aykut olmayacak.
Bundes Liga 2'ye çıkmamız itibarımızıda maddi gücümüze artırdı. Bununla birlikte taraftarımızda takıma yönelik yatırımlar yapmaya başladı. Forma satışlarımız arttı ve son olarakta kombine bilet sayımız geçen yıla göre büyük bir artış gösterdi.
Almanya Kupasında rakibimiz 1.Lig ekiplerinden Bochum'du. Hiç kimsenin bize şans vermemesine rağmen gencecik kadromuzla güçlü rakibimize kafa tuttuk. Öne geçtik, gol yedik yıkılmadık 2. golü bulduk ve taraftarımıza bu yılki ilk zaferlerini yaşattık.
Spoiler: 1.GOL
Spoiler: 2.GOL