1 ile 30 arası toplam 183 sonuç

Konu: Avrupa'nın Tozunu Aldık | ACF Fiorentina [5. Sezon]

Hybrid View

1. Default

Güncelleme

27.Hafta

28.Hafta

29.Hafta

STSL Puan Durumu

Ziraat Türkiye Kupası

Avrupalı Timsah Yarı Final'de !

Genel Değerlendirme;

Takım genel olarak kadroya bakıldığında çok iyi durumda Avrupa Ligi'nde yarı finale gelmem tamamen şans olarak değerlendiriyorum. Gruplardaki ve Eleme turlarıda ki rakiplerime bakınca bir Valencia bir de Sevilla çok zor ve bizden kat kat üstünler. Valencia'ya zaten yenildik gruplarda 2 maçtada. Ama Sevilla bir farklı oldu ilk maçta son dakikalarda bulduğumuz 2 gol ile İspanya'ya umutlu gittik. Zaten maçın başlarında hemen yedik golü. 2. yarıda penaltı kazandılar "Mert Günok" u aldığıma bu kadar sevinmedim hiç bir takımda adam 3-4 kere penaltı tuttu biride Sevilla maçıydı. Yarı Final bizim için çok çok fazla umarım Finale çıkarız. Lige gelince saldım çayıra oyuncuları Yedek kadro ile çıkıyorum yorgunlar zaten. En azından 2. olup Şampiyonlar Ligi' ne gitmeyi hedefliyorum 3. olsamda olur Fenerbahçe gidemiyor : ZTK ya gelince... Grup ölüm grubuydu. Oradan çıktık Yarı Final'de Kasımpaşa geldi rahat geçtik. Final'de Fenerbahçe var kazanmak için savaşıcaz. O kupa Bursa'ya gelmeli.

-Tüm yorum atan takip eden arkadaşlara teşekkürler, bir eksiğim var ise yazın lütfen.

2. Default

Güncelleme

30.Hafta

31.Hafta

32.Hafta

33.Hafta

STSL Puan Durumu

Ziraat Türkiye Kupası Final

Ziraat Türkiye Kupası İstatistikler

Avrupalı Timsah Final'de !

Mesaj Yetkileri