1 ile 30 arası toplam 183 sonuç

Konu: Avrupa'nın Tozunu Aldık | ACF Fiorentina [5. Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Helal olsun 3 kulvarda da sonuna kadar mücadele ettin, ligde şampiyon olamasan da ilk sezondan 2.'lik başarıdır..

Özellikle AL'de Final'e kalmak muhteşem, umarım o kupayı bir kez daha Türkiye'ye getirirsin

Bu arada sunumun gayet sade ve güzel

2. Default

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Helal olsun 3 kulvarda da sonuna kadar mücadele ettin, ligde şampiyon olamasan da ilk sezondan 2.'lik başarıdır..

Özellikle AL'de Final'e kalmak muhteşem, umarım o kupayı bir kez daha Türkiye'ye getirirsin

Bu arada sunumun gayet sade ve güzel
    Teşekkür ederim 3 kulvarda mücadele takımı yordu Nisan ayı başlarında sakatlıklar ortaya çıktı elimizde bir ZTK kaldı onada şükür

Bursaspor Yıkıldı !

*Uefa Avrupa Ligi'nde finale ulaşan Yeşil-Beyazlılar Zenit'e 119. dakikada boyun eğerek kupayı alamadı...

34.Hafta

Oyuncu Verileri

Lig Sonu Puan Durumu

3. Default

Sezon sonu değerlendirmesi

Spor Toto Süper Lig: Lige kötü başladık 2 mağlubiyet aldık, devamında biraz toparlansakta arada tekrar çöktük. Zaten hedefimiz bu sene en kötü 5.likti. Liderin 5 puan gerisinde 2. olarak tamamladık buna da şükür Seneye Şampiyonlar Ligi'ndeyiz bakalım bizi neler bekliyor Şampiyonların Liginde...

Ziraat Türkiye Kupası: Bu sezon istediğim kupaydı, ancak UEFA da beklenmeyen sonuçlar alınca biraz arkaplana attım. Bir ara baktım Yarı Final'e gelmişiz Kasımpaşa gelmiş rakip olarak yendik Final'de Fenerbahçe geldi. Uzatmalarda Mert Günok sayesinde kupayı 1986'dan sonra müzemize götürüp sezonu en azından 1 kupayla kapattık o da güzel

UEFA Avrupa Ligi: Gelelim sezonun patlama noktasına. Gruplara kadar sıkıntısız geldik. Kadro derinliği olmamasından dolayı grupta bocalıyıp 2. olarak çıktık sadece Valencia'ya yenildik(2 kez ) Ondan sonra gelen rakipler bizim için çok kolaydı elemelerde şans eseri finale kadar geldik benim yorumum bu, finaldede direndik ama rakip Zenit abi napalım

4. Default

2. Sezon Başlangıç Bilgileri

Mesaj Yetkileri