Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır

16 38.10%
  • Berabere Biter

4 9.52%
  • Fenerbahçe Kazanır

22 52.38%
1 ile 30 arası toplam 374 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe | STSL 28. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Dünya Kupasına az bir sure kaldı. Meireles'in performansını katlamasının sebebi bu. Yarın da en fit haliyle sahada olacaktır.
    Portekiz bizdeki performansını pek sallamıyor Meireles'in.Portekiz'in her maçında 11de bu adam bizde kötü oynadıgı dönemde de ilk 11 baslıyordu hep.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Portekiz bizdeki performansını pek sallamıyor Meireles'in.Portekiz'in her maçında 11de bu adam bizde kötü oynadıgı dönemde de ilk 11 baslıyordu hep.
    Doğru ama Meireles'in amaçladı 11'de oynamak değil kendi bireysel performansını üst düzeyde tutmak. Hem oyun adına hem de fiziksel açıdan. Bu yüzden bu maçta üst düzey bir oyun bekliyorum ondan.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Katılıyorum. Bazen gerçekten çok vasat oynuyor ama Ersun Hoca birkaç hafta yedeğe çekince aklı başına geldi diye düşünüyorum belki Dünya Kupası olduğu içinde olabilir. Bakalım kalan maçlarda kendisini düşünüyorsa en iyi performansını sahaya koyup oynaması lazım takımdaki yerini sağlamlaştırmak için. Yoksa Fenerbahçe'de orta saha bol yabancı kontenjanıda var zaten bi bakar kapının önüne koymuşlar

Mesaj Yetkileri