Sağolasın
Transfer Değerlendirmeleri; Gelenler
Burak Yılmaz: Pinto gideceğim diye tutturunca yerine Türk forvet aramaya başlamıştım Galatasaray'da 1 aylık bir sakatlık geçirmiş sanırım ondan transfer listesine koymuşlardı 4 milyon € istiyorlardı Kazım ile takas teklif ettim + 1 milyon € kabul ettiler. Katkısının büyük olacağını düşünüyorum.
Tobio: Stoper olarak Serdar Aziz ve Civelli satıldı onların yarısı fiyatına daha iyi olan Tobio'yu getirdim çok iyi özellikleri var hızlı ve güçlü Şampiyonlar Ligi için ideal bir oyuncu bekleyip göreceğiz neler yapacağını.
Alpaslan Öztürk: Orta Saha mevkii için İdeal Türk futbolcu. Geleceğe yatırım için alacaktım özelliklerine bakınca oynatasım geldi iyi bir oyuncu.
Ronaldinho: Serbestti bana önerdi menajeri. Ölüsü bile yarar. Senelik 1,7 milyon € alacak pek bir şey değil. Hala özellikleri süper.
Olcan Adın: Sol bek Taiwo'nun yabancı olması sebebiyle alabileceğim en iyi Bek-Kanat oyuncusunu aldım tartışmasız.
Fernando Torres/Essien: Chelsea'ye bakarken kiralık olduğunu fark ettim aylık 60 bin € gibi ufak bir fiyat ile sezon sonuna kadar kiraladım, çok verim alacağım Şampiyonlar Ligi'nde.
Chivu: Yaşına aldırış etmeden böyle tecrubeli bir oyuncuyu aldım. Hemde neredeyse bedavaya.
Giden oyuncular için Serdar Aziz hariç hiç birine üzülmedim![]()