Fenerbahçe'ye bir kötü haber de Egemen'den geldi. Oynamayacağı kesinleşti.
Fenerbahçe'ye bir kötü haber de Egemen'den geldi. Oynamayacağı kesinleşti.
Bekirinyo oynasın da bari gol atalım 1-2 tane.![]()
Bekir'in bizim maçlarda yaptığı hatalar yeter.Egemen her türlü iyidir Bekir'den bence.
Son maçlara bakılırsa rahat kazanırız gibi ama derbilerin atmosferi farklıdır, istatistik daha arkaplanda kalır bu maçlarda.
Drogba oynarsa bu bizim işimize gelir çünkü şuana kadar Fenerbahçe maçlarında pek bir varlık gösteremedi.
Galatasaray takımı zaten bu ara baskı altında biz ise çok rahatız diye düşünüyorum. Seyirci baskısı hariç ki onun da ilk golü Galatasaray'ın yemesi halinde kırılacağına inanıyorum. Çünkü taraftar Fenerbahçe'nin atacağı gol sonrası ibreyi kendi yönetimine çevirecektir.
Fenerbahçe aslında hiç bir maçta bu kadar avantajlı olmamıştı. Kazanmak için önümüzde bir sürü fırsat var ama değerlendirmek önemli. Yenilsek dahi kaybedecek bir şeyimiz olmadığı inancındayım.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ben bu maçı biraz da 2006-2007 sezonunda 33. Hafta oynanan olaylı derbiye benzetiyorum. Fenerbahçe şampiyonluğu garantilemiş bir şekilde çıkmıştı Ali Sami Yen'e. İlk yarıda Lugano ve Edu'nun golleriyle öne geçmiştik. Maçı 2-1 kazandık. Skor yakın gibi dursa da çok rahat bir maç çıkarmıştık. O maç öncesinde de Galatasaray'da bazı sorunlar vardı, lig ikinciliği için çekişiyorlardı. Büyük bir baskı altında çıktılar maça ve sonuçta "sulu derbi" olarak tarihe geçti. Bu maçın da öyle olabileceğini düşünüyorum.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Maç için bilet arıyorum, yardımcı olabilecek arkadaşlar özelden ulaşırsa sevinirim.
maglubiyet durumunda ofkenin fbli futlbolculardan cok kendi yonetim ve futbolcularina olacagini dusunuyorum mac icin. gs camiasinin icindeki gerginlik daha fazla gibi, bircogu derbi havasinda bile degil. her ne kadar baskan istikrar falan da dese mancini icin bu cok onemli bir viraj, hem kaybedilen bir derbi hem de ikincilik yarisinda onemli bir darbe alinmis olur. bu basarisizligi daha fazla gogusleyebilir mi mancini, bilemiyorum.
Yine sol bek atacak işte, Caner.![]()
Meireles'in golü var, yazın bir yere.
Balta oynarsa gol atar, Chedjou oynarsa o gol atar. Bizim stoperlerden biri mutlaka atacak![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Raul'den veya Caner'den bir gol var, bir de forvetlerden biri atar.
@Kaka Leite
merakla bekliyor olacağım. senin küre bir tek fener'i mi gösteriyor ? bizden de tahmin etme şansın var mıdır ?![]()
Valla bende Bruno Alves'ten bir gol bekliyorum. Şöyle Caner korner kullanırken o klasik geriden gelip vursun kafayı![]()
Yarın Meireles yine top oynamayacak bence canı sıkılırsa 55-60 gibi bir kırmızı yer cıkar.Ben Baroni'ye razıyım Meireles yerine.
Dünya Kupasına az bir sure kaldı. Meireles'in performansını katlamasının sebebi bu. Yarın da en fit haliyle sahada olacaktır.
...
...
İnsallah öyle olur sasırtır beni.
Katılıyorum. Bazen gerçekten çok vasat oynuyor ama Ersun Hoca birkaç hafta yedeğe çekince aklı başına geldi diye düşünüyorum belki Dünya Kupası olduğu içinde olabilir. Bakalım kalan maçlarda kendisini düşünüyorsa en iyi performansını sahaya koyup oynaması lazım takımdaki yerini sağlamlaştırmak için. Yoksa Fenerbahçe'de orta saha bol yabancı kontenjanıda var zaten bi bakar kapının önüne koymuşlar![]()
Eğer bizim topçular gram umursuyorlarsa şu takımı,sahaya çıkıp bam bam bam oynayıp elleri boş göndermeliler Fenerbahçe'yi.
Öyle daha maç oynanmadan maç sonu şöyle yapıcaz böyle yapıcaz demekle olmadığını göstermeleri gerekiyor herkese.
Tabi maçtan bir beklentim yok orası ayrı,izlemeyeceğim bile maçı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bir Fenerbahçeli olarak, bu kadar puan farkı olması nedeniyle bazı endişeler taşımaktayım.
Öncelikle Alper'in traş olma mevzusu benim düşüncelerimi inanılmaz derecede değiştirdi. Sanki takımımız bir futbol maçına değilde, sonrasına hazırlanıyormuş gibi bi hava seziyorum. Yenersek; şunları yaparız, eğleniriz bilmem işte şöyle kutlarız vs. ama ya yenilirsek? Yenilirsekte işte canım biz zaten puan farkını açmış durumdayız, önümüzdeki maçlara bakacağız der geliriz. Taraftarların gerginliği bir yana futbolcular bile gerginler. Özellikle poz tartışmaları-atışmaları yani kısaca hep ''kişileri ve olayları'' konuşuyoruz. En azından bu maçta, sadece bir derbide futbol konuşmak istiyorum. Sadece futbolcu algılarını ve durumlarını kendimce anlatmaya, gördüklerimi açıklamaya çalıştım
Gelelim maça, ilk golü nedense Galatasaray atacakmış hissine kapılıyorum. Aynı ilk TT Arena maçı gibi bir maç bekliyorum; fakat Fenerbahçe ilk dakikalarda bulacağı gol sonrası da rahat bir galibiyet görüyorum.
Taraftarlara çok iş düşüyor aslında. Gezi olaylarının çok çabuk unutulmaması ve kardeşliğin sürmesi dileğiyle, iki tarafa da başarılar diliyorum.
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Galatasaray kaybederse sadece maçı kaybetmeyecek.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."