Son 12 maçlık periyotta takım kendine geldi ve şampiyon gibi oynamaya başladı. Artık ligdeki rakipleride mental açıdan çözmüş durumdayız, rakipler çok fazla yüklenmiyorlar kontralarla savunmamızın arkasına sızıp gol bulmaya çalışıyorlar buluncada defansa kapanıyorlar şuana kadar öne geçtim hadi gümbür gümbür top oynıyalaım diyen bir takım çıkmadı henüz, Mainz, Köln ve 1860 Münih hariç tabiki. Onlarda BundesLiga dan geldikleri için olabilir.
Takım gol yemeye devam ediyor sürekli evet buda benim inadım yüzünden Aykut, şuan kalede oynayan Kehl'den 2 yıldız daha faydalı bir kaleci ama oynatmıyorum takımını küçümseyen futbolcuyla işim olmaz.
Bu arada sakatlıklar üst üste gelmeye başladı özellikle forvet hattında bu durumada Slyvester'ında fomsuzluğu eklenince takımın gol yükünü duran toplarda defans ve orta saha oyuncularımız çekmeye başladı bakalım nolacak böyle göreceğiz hep birlikte.
Ligde durumlar puanlar birbirine çok yakın her an herşey olabilir.

ALMANYA KUPASI 2. TUR | SCHALKE 04 - TSV TURKFORCE

Spoiler: Maçtaki Golümüz 

Bu sezon ki hatta takımın başına geldiğimizden beri oynadığımız en zevkli karşılaşma oldu. Evet yenildik ama yılmadık pes etmedik son dakikaya kadar gol kovaladık. Rakibimiz BundesLiga'nın güçlü ekiplerinden Schalke'idi, Schalke karşısına oyunumuzdan taviz vermeden çıktık öne geçtiğimiz dakikalarda bile hücumdan vazgeçmedik belkide benim bu Fatih Terim futbolu sevdam yüzünden turu kaybettik ama on numara maç oldu çok zevkliydi, rakibimizde yetenekli ayaklarıyla goller buldu ve turdan elendik.

Bu arada tecrübeli stoper Egemen Korkmaz'ıda bonservis bedeli ödemeden kadromuza kattık, kendisnin çok faydalı olacağı düşüncesindeyim