Bir Fenerbahçeli olarak, bu kadar puan farkı olması nedeniyle bazı endişeler taşımaktayım.
Öncelikle Alper'in traş olma mevzusu benim düşüncelerimi inanılmaz derecede değiştirdi. Sanki takımımız bir futbol maçına değilde, sonrasına hazırlanıyormuş gibi bi hava seziyorum. Yenersek; şunları yaparız, eğleniriz bilmem işte şöyle kutlarız vs. ama ya yenilirsek? Yenilirsekte işte canım biz zaten puan farkını açmış durumdayız, önümüzdeki maçlara bakacağız der geliriz. Taraftarların gerginliği bir yana futbolcular bile gerginler. Özellikle poz tartışmaları-atışmaları yani kısaca hep ''kişileri ve olayları'' konuşuyoruz. En azından bu maçta, sadece bir derbide futbol konuşmak istiyorum. Sadece futbolcu algılarını ve durumlarını kendimce anlatmaya, gördüklerimi açıklamaya çalıştım

Gelelim maça, ilk golü nedense Galatasaray atacakmış hissine kapılıyorum. Aynı ilk TT Arena maçı gibi bir maç bekliyorum; fakat Fenerbahçe ilk dakikalarda bulacağı gol sonrası da rahat bir galibiyet görüyorum.

Taraftarlara çok iş düşüyor aslında. Gezi olaylarının çok çabuk unutulmaması ve kardeşliğin sürmesi dileğiyle, iki tarafa da başarılar diliyorum.