Süper Kupa maçına yakışan bir derbi olmasını isterdim ancak Beşiktaş'ın hiç hevesi yoktuGeçen sene ligde ve kupada bana eziyet çektiren Beşiktaş için işler bu sene biraz kötü gibi. Takıma yaptığım transferlerden verim alıyorum. Alpaslan Öztürk'ü ve Essien'i takımın topu ayağında tutması için aldım orta sahada. Geçen sezondan pek bir farkımız yok orta saha yine yol geçen hanı gibi, umarım kendini toparlar Essien.
STSL 1.Hafta
*Galatasaray transfer yapmamaya niyetli. Geçen sezon ki kadrosu aynı duruyor, sebebi galiba Ertuğrul hoca onu almışlarKadrosunun çoğu yaşlı ve yavaş oyunculardan oluştuğu için rahat bir galibiyet aldık. Takım defanstan hızlı çıkıyordu attığımız 3 gol kontrAtaktan geldi
STSL 2.Hafta
*Forvetlerin sustuğu maç. Burak Yılmaz ve Enes Ünal karşı karşıya o kadar kaçırdı ki 6-7 gol atabileceğimiz maçta 3 gol attık, önemli değil pek gerçi 3 puanı 3 gol ile aldık .
STSL 3.Hafta
*Fikstür şanssızlığımı diyelim ne diyelim bilemedim. Beşiktaş, Galatasaray, Marsilya maçlarından sonra as oyuncular yorgundu Trabzonspor maçına yedek defans ve orta saha hattıyla çıktım. Başlar başlamaz İbrahim'in hatasından golü yedik, Burak Yılmaz sağolsun ikinci yarıya rahat başlamamızı sağladı geriside geldi zaten
STSL Puan Durumu
Şampiyonlar Ligi Ön Eleme 1. Maç
Şampiyonlar Ligi Ön Eleme 2. Maç
*Şimdi ŞL gruplarına bu kadar yaklaşmışken Marsilya gelmesi çok kötü oldu. Oyuncuları süper ötesi, nerden biliyorsun derseniz geçen zamanlarda kardeş kulüp olarak OM ile anlaştığımızın resmini atmıştım. Sürekli takımdan kiralık teklifler geliyordu En düşük oyuncusu 4 yıldızTakımımız kaliteli ama bir yere kadar direndik olmadı Avrupa Ligi'nde kupayı alma şansımız çok yüksek o yüzden biraz iyi oldu sanki
UEFA Avrupa Ligi Grup Rakiplerimiz