Sayfa 24 / 30 İlkİlk ... 142223242526 ... SonSon
691 ile 720 arası toplam 881 sonuç

Konu: FM 14 Oyun İçersinde Karşılaştığınız İlginç ve Komik Olaylar

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by canerozaskin View Post
    İbrahim Hacıosmanoğlu

Tam ona gore bir takim olmus

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Aldershot ile macim oncesi gorevi sallantida olan t.direktorleri icin "bize de yenilirse artik isinden olabilir" dedim.

Yendik adam isinden oldu hakkaten.

Bir hafta sonra Aldershot bana geldi, gel t.direktorumuz ol diye!

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

bitmeyen penatılar tam 32 penaltı!

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Bir FM klasiği... Maç sonu hıncımı klavyeden aldım küçük çaplı bir sorun yaşadık ama klavye şimdi sağlam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu nasıl fikstür? Son 2 maça dikiz...

Recep Mamur premier lige el atmış

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by aleekhan View Post
    Bu nasıl fikstür? Son 2 maça dikiz...

Rize seni çok sevmiş
    Acaba ilk yarı maç yaptınmı rize ile?

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Rize seni çok sevmiş
    Acaba ilk yarı maç yaptınmı rize ile?
    ilk yarıdaki maç ertelenmiş büyük ihtimal benimde başıma gelmişti

Arkadaşlar oyunda çeviri hatası pek yok ancak bazıları çok sinir bozucu oluyor. Aslında çoğu kişi bu tarz hataları pek takmıyor ama ben oyundan daha fazla zevk almak adına detayları inceliyorum.

Karşılaştığım çeviri hatası.

ikinci maçı evimde oynuyorum ancak maçın Bernabeu da oynanıcağı yazıyor.

Ayrıca ilk parağraftaki saçmalığı çözebilen varmı ? Anlam karmaşası var GS taraftarları Madrid'den İstanbul'a geliyor

[IMG][/IMG]

Şöyle açıklayayım oyunun biraz kafası karışmış.Başlığı okursan Real Madrid taraftarı yazıyor.Ondan dolayı Madrid'den İstanbul'a gelen demiş.İkinci hatada bundan dolayı çıkmış sanırım.

Bu neden oluyor bilmiyorum ancak, ne yaptıysam Selçuk yıllık 4.5 milyon euro dan aşağısını kabul etmedi. öyle bir noktaya geldi ki Temsilcisi artık kinlendi bana. 2 miyon euro temsilci komisyonu istemeye başladı... bende sinirlendim serbest kaldı Selçuk. az önce bir baktım ki Aston Villa almış.

Yahu adama sorarlar Aston Villa da ne buldun ki 1.6 milyon euro'ya razı oldun ? kaldı ki 4 milyon euro verdim ben yıllık birde o kadar primde cabası

[IMG][/IMG]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lordinas View Post
    Bu neden oluyor bilmiyorum ancak, ne yaptıysam Selçuk yıllık 4.5 milyon euro dan aşağısını kabul etmedi. öyle bir noktaya geldi ki Temsilcisi artık kinlendi bana. 2 miyon euro temsilci komisyonu istemeye başladı... bende sinirlendim serbest kaldı Selçuk. az önce bir baktım ki Aston Villa almış.

Yahu adama sorarlar Aston Villa da ne buldun ki 1.6 milyon euro'ya razı oldun ? kaldı ki 4 milyon euro verdim ben yıllık birde o kadar primde cabası

[IMG][/IMG]
    Aston Villa'nın ortalama maaşı senden düşük mü?
    Şimdi şöyle bir şey var ne kadar saçmalıkta olsa.Eski bir oyuncun takımın iyileştikçe artık ucuz sözleşmeleri kabul etmiyor.Çünkü sen sürekli yüksek maaşlı yıldız alıyorsun.Serbest kalıncada bu sefer açıkta kalıyor ve ortalama maaşı daha düşük olan bir takımda düşük ücrete oynamaya başlıyor.Çok karşılaştım bu durumla.Tabi seninki nasıl oldu bilemiycem

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Aston Villa'nın ortalama maaşı senden düşük mü?
    Şimdi şöyle bir şey var ne kadar saçmalıkta olsa.Eski bir oyuncun takımın iyileştikçe artık ucuz sözleşmeleri kabul etmiyor.Çünkü sen sürekli yüksek maaşlı yıldız alıyorsun.Serbest kalıncada bu sefer açıkta kalıyor ve ortalama maaşı daha düşük olan bir takımda düşük ücrete oynamaya başlıyor.Çok karşılaştım bu durumla.Tabi seninki nasıl oldu bilemiycem
    Takımı hatrı sayılır bir şekilde geliştirdim ondanda kaynaklandığını biliyorum ancak bana enteresan gelen 4.5 milyon euro yu reddedip 1.6 milyon euro yu kabul etmek. Teklif barça dan gelmedi ki ? ayrıca oyunun bu konuda sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. takım gelişti diye uçuk ücretler istiyorlar oyuncuların popülerliği artıyor ondanda olabilir ona birşey demiyorum zaten de. oyuncu sonuçta kendi çıkarlarını hiç mi düşünmez ?

Nesil
    2013
    Yer
    Aydın-Nazilli

15. Default

vaay bu çok iyiymiş

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Leicester ile pilot takim anlasmasi yaptik.

Baskanin ismini soyleyebilirsek her sene en az bes genc yildiz yollayacakmis.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Yorum yapamayacağım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@pusathan01 , @Lordinas

İlk yarıda maç yapmadım Rize ile.Ertelenmiş olabilir hatırlamıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Takımda kötü gidişat vardı. Takımla toplantı yaptım fakat kimse ne bir söz söyledi ne de tepki verdi. Kaptan bile söyleyecek birşey yok diyor. Ya beni takmıyorlar ya takımda fazla Arjantinli olduğu için rahat takılıyorlar ya da utançlardan kafalarını öne eğdiler.

TariboWest

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Bir FM klasiği... Maç sonu hıncımı klavyeden aldım küçük çaplı bir sorun yaşadık ama klavye şimdi sağlam

Buda bişeymi ben Bursayla oynarken ziraatte Karşıyakayla oynuyoyodum adamların kaleye şutu yok benim 30 tane şut var 1 - 0 yendiler golüde kendi kaleme attım. :ASD

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by Artul View Post

Yorum yapamayacağım..
    Vay canına

Nesil
    2007

Normalde Mario Gomez;

11 ay sakatlıktan sonra Mario Gomez

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Hay yazıklar olsun böyle oyuna.. Her kariyerimde çaresizlikten Onur'u almak zorunda oluyorum kaleye ve her defasında bu başıma geliyor.. Bu herif hiç penaltı tutamayacak mı arkadaş.. FM 12'den beri Onur'un bir tek penaltı kurtardığını bile görmedim.. Yalanım varsa aha.. Bu nasıl bir kader, bu nasıl bir çiledir.. Maçın penaltıla kalmasını geçtim zaten, iyi kapandılar yemediler yapacak bir şey yok da dünya gözüyle şu Onur'un bir kez olsun penaltı kurtarşını göreyim..

24. Default

Yorum yapamayacağım..
    Benim kariyerimde de Milan'a gitti. Gelecek için bir planları olabilir

25. Default

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Normalde Mario Gomez;

11 ay sakatlıktan sonra Mario Gomez

Oyunun en sevmediğim kısımlarından biri bu sakatlıklar. O profille değeri de 21 m € kalmış.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hay yazıklar olsun böyle oyuna.. Her kariyerimde çaresizlikten Onur'u almak zorunda oluyorum kaleye ve her defasında bu başıma geliyor.. Bu herif hiç penaltı tutamayacak mı arkadaş.. FM 12'den beri Onur'un bir tek penaltı kurtardığını bile görmedim.. Yalanım varsa aha.. Bu nasıl bir kader, bu nasıl bir çiledir.. Maçın penaltıla kalmasını geçtim zaten, iyi kapandılar yemediler yapacak bir şey yok da dünya gözüyle şu Onur'un bir kez olsun penaltı kurtarşını göreyim..
    Allah Allah benim kariyerimde Onur özellikle penaltılarda çok iyiydi şimdi yaşlandı pek oynatmıyorum.Senin dediklerine şaşırdım.

Bence sorun Onur'da değil. fm 14 de penaltıların çok büyük bir kısmı golle sonuçlanıyor. Ben böyle gözlemledim. ayrıca şimdiye kadar bir kez bile dışarıya atan oyuncu görmedim.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Monaco'ya sattım hayırsızı.. Ligin son 7 haftasında 17 yaşında ki 19YA kalecisini oynattım 7'de 7 yaptık..

Grubum hakkında yorumlarınızı bekliyorum

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by FearlesSamu View Post
    Grubum hakkında yorumlarınızı bekliyorum

Bu da grup mu be

Sayfa 24 / 30 İlkİlk ... 142223242526 ... SonSon

Mesaj Yetkileri