Maçı zorla kazandık, son periyotta Berk takımı kurtardı resmen. Avrupa'dan elenmenin etkisi büyük oldu demek isterdim ama bu sene bu şekilde çok maç izledik. Umarın artık takım toparlanır çünkü şampiyonlukta çok ciddi rakipler var.

Obradovic Türk oyuncuları çok önemsemiyor bence, bazı yabancıların sınırsız kredisi olması beni çok sinirlendiriyor. Bogdanovic ve Bo son maçlarda takıma hiçbir şey vermiyorlar, ona rağmen sürekli sahadalar. Maç içinde de aynı şekilde verimsiz olmalarına rağmen sürekli onlarda ısrar ediliyor. Berk'in ve Ömer Onan'ın süresinin artırılması lazım, 3 numarada da Kleiza'ya şans verilmeli. Hem Bogdanovic kötüyken yeri doldurulmuş olur hem de savunması zaten iyi olmayan Kleiza'yı 4 numarada harcamamış oluruz. Berk oynadığı zamanda Melih 1 numara oynamak zorunda kalmaz. Kleiza da bu sene bir şey vermedi ama pozisyonunda olmadığını da düşünmek gerek.

Seneye Bo ve Bogdanovic'in gönderilmesi gerek. 2'si de mental olarak sezon başı oyuncuları olduklarını gösterdiler. Uzun olarak Zoric'in kalması gerektiğini düşünüyorum, seneye Vidmar'ın yerine çok iyi bir pivot bulursak Zoricle birlikte 5 numarayı hallederiz zaten Oğuz gibi bir yerlimiz de var. Ama bütçe açısından sıkıntı olursa da yapacak bir şey yok o da gidebilir.

Kleiza'yı 3 numaraya çekersek iyi bir 4 numara ile kadroyu daha doğru hazırlamış oluruz. Ve harika denilebilecek bir oyun kurucu olmasa bile ikili oyun oynayacak, az da olsa şut tehdidi olacak bir oyun kurucu lazım. Kadro yapılanmasında zeki bir oyun kurucu, atletik bir 2 numara, 3 numaraya Kleiza, 4 numaraya Bjelica ve kuvvetli-ribaunt kaybetmeyen ve herşeyden önemlisi ADAM AKILL PERDE YAPABİLEN bir pivot şeklinde olmalı.