yazıklar olsun yahu şöyle şampiyonluk mu olur böyle lider takım olmaz
yazıklar olsun yahu şöyle şampiyonluk mu olur böyle lider takım olmaz
takım 10 kişi oyundan düştü ve hala oyuncu değiştirmiyor, bu nasıl hoca ya!
Bu sistemi gol yemeden bütün sezona yayabilsek çok daha fazla puan toplardık. Bu sezon Atletico Madrid'de aynı futbol tarzıyla oynuyor.
mehmet topuz girecek oh tamam bitirdik şimdi galatasarayı
Alves sarı, Alves'in dudağı kanıyor.
Yalniz fenerbahce bizi boyle yakalasa 4 atardi. Ben 1-0'i eu qn cok yetersiz goruyorum ki boyle bitmeyebilir de mac.
kaleyi açsalar gol atamayız iddia ediyorum
Beyler Caner niye sarı gördü anlayabilen var mı ?
Screw you guys, I'm goin' home
Selçuk'un Galatasaray'daki son maçı oldu sanırım.
yanlis pas atinca sakatligi bahane etti selcuk mancinide bunun farkina vardi..
bariz pozisyonumuzu ofsayt diye kesen hakemden sonra esmihin emenikeyi yıkmasınıda es geçti hakem
Bende Selçuk'un neden çıktığını ve neden sinirlendiğini anlayamadım. Kaçırdım o pozisyonu.
Melo'da kırmızı yedi.
Hakem sırf atmış olmak için maçın sonunda Melo'yu attı. İkili mücadelelerde neye göre karar verdiğini zaten anlayamadım maç boyu.
Felipe Melo![]()
![]()
![]()
Webo atar simdi
Fenerlilerin gönlü olsun atmadım demesinler diye attı herhalde Meloyu !
Selcuk Inan efsanesi kredisini tuketti artik zor bi daha
Selçuk'a noldu, Mancini ne yapıyor, Melo sen nabıyon hacı. La öndeyiz olm ne bu hareketler.
Last edited by E.Cartman : 06.Nisan.2014 at 22:22
inşallah şu maçı başka bi ulke yayınlamıyordur
resmen komik adam ne yapti yahu... bulent yildirim sabahtan beri bir acigini kolluyordu demekki melonun..
melonun kırmızıya bak yazık ya eyyama gel
En İyi Takım, En Sıkıntılı Takıma Hiçbir Zaman Gücünü Gösteremiyor.
Doğa Kanunu Olsa Gerek Böyle Gelmiş Böyle Gider
(Tapatalk)
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Melo bu hareketinin çok daha fazlasını her maç en az 5-6 kere yapıyor. Onlara kart göstermeyip te buna sarı kart göstermesi gerçekten ilginç hakemin. Sanırım durumu eşitlemek için yaptı.
Sarı kart sayısı kaç oldu 13 14? Ben sayamadım da.
Melo'nun kart gayet normal beyler pozisyonla arasında 40 metre var hakemin yanına deparla gidip baskı altına almaya çalışıyor.
Baştan aşağı rezalet bir maç.
Selçuk'a bir daha kaptanlığı geçtim forma bile verilmemesi lazım.
Şu derbilerde en son ne zaman düzgün futbol izledik hatırlamıyorum, keşke oynanmasa. futbolcular, taraftarlar, hakemler bu maçları rezil etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.
Emre Belözoğlu'nun bu takımda son derbisi bu olmalı, keşke senede en fazla 5 maç oynasa. Aynı şekilde Meireles 45 dakikalık futbolcu, Emenike için düşündüklerim de hiçbir zaman değişmeyecek, savunmanın arkasına kaçıp boş pozisyonda gol atmaktan başka özelliği yok FB'nin Burak Yılmaz'ı üstüne bir de yabancı.
Zaten bu maçı kazanabileceğimizi zannetmiyordum üstüne haftaya olan maçı da riske ettik. Emre, Topal, GG ve Emenike yok haftaya. Takımı nasıl kuracak hoca bakalım, Emenike'nin cezasına hiç üzülmedim ama.