Hakem Fenerbahçe'yi katletmiş, hâlâ Ersun Hoca'yı tartışan var.

Maçın hakkı beraberlikti. İki takım da rezil performans gösterdi. Hakeden yok. Sezon boyu oynadığımız en kötü performans olabilir ama Galatasaray çoğu maçta benzer kötü performansı gösterdi sezon boyu. Aradaki puan farkı da bu sebepten ötürü ya zaten.

Fenerbahçe'ye sürekli faul verilmedi. Sayamadım ben artık. Melo da maç başından beri Emre'ye nizami olmayan sertlik yaptı. Resmen takım dayak yedi.

Eboue direk bileğe daldı, net kırmızı ama kırmızı yok.

Melo maçın başından arkadan dirsek attı, sarı yok. Onu verse çok erken maçtan atılmış olabilirdi. Normal şartlarda dirsek kırmızı karttır, onu bile söylemiyorum bak.

Semih topu kaptırıp Emenike'yi indirdi, faul bile yok ki, son adam olduğundan net kırmızı.

Sonra eyyam yapmak için son dakikada Melo'yu kırmızı ile at. Yaptıkların unutulsun, tabi yersen.

Eboue'ye veremeyince Emenike'nin net bileğe darbe sonucu kırmızısını da veremedi.

Maçın sonunda ceza sahası dışında çok net Semih Webo'yu indirdi, faul yok. Dönen topta Drogba aynı şekilde indirildi Bekir tarafından, hemen çaldı faulü.

Bir pozisyonda (Bekir'in sarısı olması lazım) sağ kanatta Galatasaray hücum ederken faul çalındı, sarı gösterildi ki pozisyon tekrarında temas bile olmadığı gözüküyor.

Sarı kartların çoğu saçmalık. Bu kadar bilinçli bir hakem rezaleti görmedim. 14 kişiye karşı oynadık.

Topal 5 metre gerideyken ofsayt çalındı.

Şu pozisyonda sol kanattakinin nasıl ofsayt olduğunu bana anlatabilir misin?