Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır

16 38.10%
  • Berabere Biter

4 9.52%
  • Fenerbahçe Kazanır

22 52.38%
Sayfa 8 / 13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 374 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe | STSL 28. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Ümit Özat: Emre'yi tebrik ediyorum. Neredeyse dayak yedi ve ağzını açmadı.
    Roberto Mancini: "Liderlik koltuğunda olmayı hak eden bir Fenerbahçe var."
    Rıdvan : Emre haklı atıldı ama dil çıkaranada kırmızı göstermezsen olmuyor işte.

Ümit gene başlamış.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sezon sonu şampiyon olsakta Ersun Hoca ile sözleşme yapmamalıyız. Eğer böyle yaparsak kaybeden biz oluruz yine. Neticeden çok şartlara bakmalıyız. Galatasaray'da, Beşiktaş'ta bu sezon kötü. Biz iyi miyiz? Hayır kötünün iyisiyiz diyebiliriz ancak karşımızda taş gibi bir rakip olsa 13 puan önde değil geride olurduk bunu göremezsek ileride zararını çekeriz. Objektif düşünmek lazım. Bugünde her ne olursa olsun ne hata yapılırsa yapılsın bu takım 15 kişide oynasa bu Galatasaray'ı yenemezdi. Emenike gibi artık tank olmuş bencil birisi var ileride. Her pozisyonu öldürüyor. Allah aşkına bu Bekir nasıl bir oyuncu, amatör ligde bir oyuncu bu kadar gol yedirtse fişini çekerler. Profesyonelliğe yakışmayacak, Süper Lig'in en üst düzey maçlarından birisi oynanıyor ve adam bize gol yedirtiyor, pozisyon verdiriyor, kart görüyor, nereye kadar artık bu zihniyetle? Niye Salih kenarda, kurtarıcımız Topuz mu bizim, bıkmadınız mı artık her derbide bu adamların çirkefliklerinden. Emre şöyle yaptıda melo böyle yapmasaydıda falan filan. Bu adamların hepsi kötü niyetli, hepsi sinsi. Bu tarz oyuncular böyle olaylardan nemalanıyorlar. Biz savundukça her sene aynı şeyleri izleriz. Şimdi Emre'nin atılmasını bana kimse savunamaz. Her ne olursa olsun sana ne yapılırsa yapılsın orada takımını satacak hareket yapmacaksın. Askerlikte bir kural vardır. Haklı bile olsan haksızsındır. Kabul edeceksin. Eğer komutana kirimeye devam edersen iyice haksız olursun. Emre'de hatasını kabul etmek yerine kılıf uydurdukça her sene bu olaylar katlanarak büyüyor. Vallahi bıktım artık ya.

Appiah'ın olduğu 2004-2005 sezonlarını, Hoijjdonklu şampiyon olduğumuz sezondaki derbileri, Ümit Karan'ın bize vole ile gol attığı o yıllardaki maçları özledim. O zaman sahada gerçek temiz mücadele vardı. Evet çirkeflik yapmaya çalışanlar yok değildi ancak şimdiki gibi ana tema çirkeflik değildi. O yıllarda derbi deyince benim için akan sular dururdu. Şimdiki durum ise ilk sayfalara yazdığım mesajdaki gibi işte:

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    İçimde en ufak bir heyecan yok, eskiden olsa böyle mi olurdu. Ne puan farkı ile önde olmamız, ne Galatasaray ile oynayacağımız maç ve muhtemel şampiyonluk en ufak bir heyecan vermiyor bana. Niye böyle olduğunu anlamıyorum ama içimde hiç bir istek heyecan yok....

Maçı kazanabiliriz, rahat olacağız ancak kazansak bile tek farkla kazanırız. Kim kazanırsa tek farkla kazanacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nedir bu Yildirimlardan cektigimiz

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Sol tarafa açılmıştı oyun ve ofsayt çalındı.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hakem programlanıp gelmiş sanki ya bu kadar kötü maç yönetilir. Çok kötü maç oldu ya iptal edilen trabzon maçından az top oynanmıştır bu maçta. Melo'yu da Emre ile beraber atamaması da skandal.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Biraz bizim oyuncular ve özellikle hocada da suç var. Abicim bi takımın hocası "beyler yenilsek bile fark 10 oluyor relax olun" düşüncesini o kadroya nasıl işleyemez. Beynine işleyeceksin bunu adamların. Top oynansa farklı olabilirdi ama hem sinirli bir ortam oluşturuldu hem de profesyonel olan bizimkiler olamadı. Melo falan gayet profesyonel davrandılar gerginliği yönetmek konusunda.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post

Bekir'de kart gördü.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Webo'da yok orada, aslanım benim o da girer girmez kart gördü helal olsun ona. Dirk Kuyt gerçekten çok profesyonel bir futbolcu. Takdir etmek lazım adamı...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Hakem Fenerbahçe'yi katletmiş, hâlâ Ersun Hoca'yı tartışan var.

Maçın hakkı beraberlikti. İki takım da rezil performans gösterdi. Hakeden yok. Sezon boyu oynadığımız en kötü performans olabilir ama Galatasaray çoğu maçta benzer kötü performansı gösterdi sezon boyu. Aradaki puan farkı da bu sebepten ötürü ya zaten.

Fenerbahçe'ye sürekli faul verilmedi. Sayamadım ben artık. Melo da maç başından beri Emre'ye nizami olmayan sertlik yaptı. Resmen takım dayak yedi.

Eboue direk bileğe daldı, net kırmızı ama kırmızı yok.

Melo maçın başından arkadan dirsek attı, sarı yok. Onu verse çok erken maçtan atılmış olabilirdi. Normal şartlarda dirsek kırmızı karttır, onu bile söylemiyorum bak.

Semih topu kaptırıp Emenike'yi indirdi, faul bile yok ki, son adam olduğundan net kırmızı.

Sonra eyyam yapmak için son dakikada Melo'yu kırmızı ile at. Yaptıkların unutulsun, tabi yersen.

Eboue'ye veremeyince Emenike'nin net bileğe darbe sonucu kırmızısını da veremedi.

Maçın sonunda ceza sahası dışında çok net Semih Webo'yu indirdi, faul yok. Dönen topta Drogba aynı şekilde indirildi Bekir tarafından, hemen çaldı faulü.

Bir pozisyonda (Bekir'in sarısı olması lazım) sağ kanatta Galatasaray hücum ederken faul çalındı, sarı gösterildi ki pozisyon tekrarında temas bile olmadığı gözüküyor.

Sarı kartların çoğu saçmalık. Bu kadar bilinçli bir hakem rezaleti görmedim. 14 kişiye karşı oynadık.

Topal 5 metre gerideyken ofsayt çalındı.

Şu pozisyonda sol kanattakinin nasıl ofsayt olduğunu bana anlatabilir misin?

TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Maç, maç değil 3. Dünya Savaşı.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

METİN OKTAY'ın giydiği Galatasaray formasını şimdi Felipe Melo gibi biri giyiyor, Galatasaraylıların bu adamı kabullenmesini anlayamıyorum.
    Last edited by E.Cartman : 06.Nisan.2014 at 22:47 Reason: kullandığımız kelimelere dikkat edelim

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    METİN OKTAY'ın giydiği Galatasaray formasını şimdi Felipe Melo gibi biri giyiyor, Galatasaraylıların bu adamı kabullenmesini anlayamıyorum.
    Çok yanlış bakıyorsun öyle bakacak olursan iki tarafdada böyle futbolcular çok var. Emre , Bilica vardı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Melo'nun yaptığı terbiyesizlik o hareket ile kalsa yine iyi. Ondan sonra Melo'yu kötülediniz oluyor. Biraz gerçekleri görün lütfen. Aşağıda bu akşamdan rezalet bir kare var.

https://vine.co/v/MiQne9d5DeU

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Melo'nun yaptığı terbiyesizlik o hareket ile kalsa yine iyi. Ondan sonra Melo'yu kötülediniz oluyor. Biraz gerçekleri görün lütfen. Aşağıda bu akşamdan rezalet bir kare var.

Onların ülkesinde tebrik anlamına geliyomuş abi çoluğu çocuğu var yapar mı öyle şeyler.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Forumda bazı arkadaşlar fark yeseler bile bahane üretecek hale gelmişler.Top oynamamışsın,kaleye şutun bile yok hakem de hakem.Tamam hakem yanlış kararlar verdi de Galatasaray aleyhine de verdi.Sezon başından beridir hakemlerden durmadan şikayet ediyor bazı arkadaşlar bunlar hiç samimi değil,tarafsız olun da demiyorum çünkü ben zaten beceremiyorum ama fanatikliği bırakın da şu puan kayıplarına bahane üretmekten vazgeçin.Bahaneler üretmek çok kolay.Şahsen bende puan kaybettiğimiz bütün maçlar için detaylı bir bahaneler listesi üretebilirim.

Nolur yapmayın ya.Bu arada bir bir arkadaş yazmış Melo'yu savunuyorsun diye,ben Melo'yu savunuyorsam sende Emre'yi savunuyorsun çünkü ikimizin de yorumu aynı tarafları farklı.

Melo,Emre,Emenike ve Eboue atılmalıydı.Hakem Emre'yi attı doğru karar verdi,Melo'yu atamadı sonra da eyyam yaptı.Pek futbol izlemedik ama kazanmak güzel her şeye rağmen.

Fenerbahçeli futbolcuların maç sonu yorumları da çok samimiyetsiz özellikle Volkan'ın ki.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Tamam hakem çok kötü bir maç yönetti ama sahada da çok kötü bir futbol vardı. Hani dersiniz şu atağımız kesildi, şöyle pozisyonlarımız vardı, çok iyi oynadık ama hakem önümüze geçti diye. Kötü futbol oynayan iki takımada hakem tuz biber oldu.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Şahsen biz 11 kişi oynasaydık Galatasarayı yeniceğimizi düşünüyorum .

Nesil
    2007
    Yer
    ist

Maçın hakkı beraberlikti.

sneijderin karşı karşıya kaçırdığı pozisyon, drogbanın direkten dönen topu, burakın 2 karşı karşıyası-bir tane çaprazdan vurmayıp içeriye vermeye çalıştığı top vs 0 pozisyon. ceza sahasına bile giremedin maçın hakkı beraberlikti diyorsun, güldürme insanı.
    hakemin de doğradığı falan yok. emenike ve ebouenin kırmızılarını atladı doğru. emre ve melo ikisi de sarısı varken hakem ilk faullerinde atıcaktı emre yaptı atıldı melo yapmadı yapmadı hatta sonunda sırf atmış olmak için attı, faul yapmicaktı çünkü. ofsayt pozisyonu da saçma bunu mu tartışçaz yani ? evet yanlış karar ama ortada pozisyon yok. diğer yazdıkların da fasa fiso pozisyonlar ortasahada vermediği fauller önemli bişi gibi yazmışsın, aynısından gs lehine de bulunur. maçı izlemeyen bir şey sancak.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bahane falan yok. Maçı hakeden taraf yoktu. Maçı oynattırmayan, Galatasaray lehine çalışan da hakem üçlüsü vardı apaçık.

Bahaneme bak. Hemen haklı çıkma çabası zaten sizde. Neden zorunuza gidiyor hakem yardımı ile Galatasaray'ın kazanmış olması? Drogba'nın şutunda gol pozisyonu yok, şut zaten. Maçın iki pozisyonu var, birisinde Sniejder vurdu attı, diğerinde Sow açısını kaybetti auta attı.

Zerre kadar umursadığım bir maç değil. Kaybetmiş bile olsak zaten buradan şampiyonluğu zaten vermeyeceğiz. Haksızlığın, ahlaksızlığın kralı yapılıyor ve hakkım yeniyorsa gururuma dokunan bu. Maçı kaybetmişim, kaybetmemişim önemli değil.

Hakem net bir şekilde maçın skoruna etki etti. Ötesi, berisi yok bunun.

Vicdanınız rahatsa gerçekten büyük üzüntü duydum sizin adınıza.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Forumda bazı arkadaşlar fark yeseler bile bahane üretecek hale gelmişler.Top oynamamışsın,kaleye şutun bile yok hakem de hakem.Tamam hakem yanlış kararlar verdi de Galatasaray aleyhine de verdi.Sezon başından beridir hakemlerden durmadan şikayet ediyor bazı arkadaşlar bunlar hiç samimi değil,tarafsız olun da demiyorum çünkü ben zaten beceremiyorum ama fanatikliği bırakın da şu puan kayıplarına bahane üretmekten vazgeçin.Bahaneler üretmek çok kolay.Şahsen bende puan kaybettiğimiz bütün maçlar için detaylı bir bahaneler listesi üretebilirim.

Nolur yapmayın ya.Bu arada bir bir arkadaş yazmış Melo'yu savunuyorsun diye,ben Melo'yu savunuyorsam sende Emre'yi savunuyorsun çünkü ikimizin de yorumu aynı tarafları farklı.

Melo,Emre,Emenike ve Eboue atılmalıydı.Hakem Emre'yi attı doğru karar verdi,Melo'yu atamadı sonra da eyyam yaptı.Pek futbol izlemedik ama kazanmak güzel her şeye rağmen.

Fenerbahçeli futbolcuların maç sonu yorumları da çok samimiyetsiz özellikle Volkan'ın ki.
    Afedersin de bende bu mantığı anlamıyorum. Kötü oynamışssın hakemi niye eleştiriyorsun diye şey mi olur. Eleştirmeyelim mi ? Bariz hataları hep bizim aleyhimizeydi işte. Melo'yu atsa Emre atılmıcaktı belki çünkü onun üzerine oynuyordu Melo. Bahane üretmek değil bu. 10 puan öndeyim neyin bahanesini üreteceğim. Gerçekleri görün biraz arkadaşlar rica ediyorum. Sezon başından beri şikayet ediliyorsa orada bişey vardır demek ki. Sanırsın hakem kusursuzdu Galatasaray çok iyi oynadı Fenerbahçe çok kötü oynadı biz sebebi hakeme bağladık. 2-3 tane %100 ofsayt olmayan pozisyonda atağı kesti, avantajı oynatmadığı pozisyonda Selçuk'a sarı kartı göstermedi vs. Hayır birde kırmızı kart doğrudan maçın kaderini etkileyen bir şey. 10 kişi kalmış takım 11 kişilik takıma karşı tek kale oynaması beklenmiyordu heralde üstelik deplasmanda.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    ist

maçta iki pozisyon var diyor. sowun dışarı attığını koyuyor ama sneijderin bomboş kaleciyle karşı karşıyasını koymuyor. ne adamlar var ya.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by doomsdoor View Post
    maçta iki pozisyon var diyor. sowun dışarı attığını koyuyor ama sneijderin bomboş kaleciyle karşı karşıyasını koymuyor. ne adamlar var ya.
    Karşı karşıya? Gökhan'ın kornere attığı topta nasıl karşı karşıya? Pozisyon bile yok orada. Sneijder panik yapıp açıyı hemen kaybetti Gökhan yetişince.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by doomsdoor View Post

sneijderin karşı karşıya kaçırdığı pozisyon, drogbanın direkten dönen topu, burakın 2 karşı karşıyası-bir tane çaprazdan vurmayıp içeriye vermeye çalıştığı top vs 0 pozisyon. ceza sahasına bile giremedin maçın hakkı beraberlikti diyorsun, güldürme insanı.
    hakemin de doğradığı falan yok. emenike ve ebouenin kırmızılarını atladı doğru. emre ve melo ikisi de sarısı varken hakem ilk faullerinde atıcaktı emre yaptı atıldı melo yapmadı yapmadı hatta sonunda sırf atmış olmak için attı, faul yapmicaktı çünkü. ofsayt pozisyonu da saçma bunu mu tartışçaz yani ? evet yanlış karar ama ortada pozisyon yok. diğer yazdıkların da fasa fiso pozisyonlar ortasahada vermediği fauller önemli bişi gibi yazmışsın, aynısından gs lehine de bulunur. maçı izlemeyen bir şey sancak.
    Arkadaşım maalesef saçmalamışsın. Ceza sahasına girmeme izin mi verdi hakem ? Ofsayt olmayan pozisyonları kesti 2-3 kere net pozisyondu hepsi. Melo daha önceden atılması gerekiyordu ikiside ilk faullerinde atılmıcaktı. Eboue Emenike'nin pozisyonunda önce görecekti görseydi kırmızı maçın seyiri değişicekti. Yanlış karar ama ortada pozisyon yok kadar saçma bişey de olamaz. Pozisyon yok diye doğruları söylemeyelim mi ? 3 metre geriden çıkan adama ofsayt veriyorsa tartışmıcaz da neyi tartışıcaz mantık çervevesinde yap yorumlarını lütfen. Semih'in Emenike'yi indirmesi de orta sahada faul ama verse net kırmızı kart ama sana sorsan faso fiso geçiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Afedersin de bende bu mantığı anlamıyorum. Kötü oynamışssın hakemi niye eleştiriyorsun diye şey mi olur. Eleştirmeyelim mi ? Bariz hataları hep bizim aleyhimizeydi işte. Melo'yu atsa Emre atılmıcaktı belki çünkü onun üzerine oynuyordu Melo. Bahane üretmek değil bu. 10 puan öndeyim neyin bahanesini üreteceğim. Gerçekleri görün biraz arkadaşlar rica ediyorum. Sezon başından beri şikayet ediliyorsa orada bişey vardır demek ki. Sanırsın hakem kusursuzdu Galatasaray çok iyi oynadı Fenerbahçe çok kötü oynadı biz sebebi hakeme bağladık. 2-3 tane %100 ofsayt olmayan pozisyonda atağı kesti, avantajı oynatmadığı pozisyonda Selçuk'a sarı kartı göstermedi vs. Hayır birde kırmızı kart doğrudan maçın kaderini etkileyen bir şey. 10 kişi kalmış takım 11 kişilik takıma karşı tek kale oynaması beklenmiyordu heralde üstelik deplasmanda.
    Hakemi eleştirde bunun bir seviyesi var hocam her puan kaybında var bunlar.Bunlar eleştiri değil,bahane bahane.Ben savunmadım hakemi maçın içine etti.

Her puan kaybında 'Hakemler erereörörörörörör,puanımızı gasp ettiler''

Başka bir şey değil,rakip takım gol atmış mı,gol pozisyonuna girmiş mi hiç bir önemi yok.Kendi hakkını ararken başka takımların hakkına da göz dikmeye gerek yok.

Drogba cok iyiydi bu arada yine bekiri samar oglanina cevirdi. Bir cok top indirdi sakladı hep olumluydu.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Maç rezaletti.

@ABOO

gelip insanları tahrik etmekten hoşlanıyo musun? Bi tane ofsayt pozisyonunu almış koymuşsun buraya. Allah aşkına Fener'in atağı mı varda maçı haketti.

Nesil
    2007
    Yer
    ist

Karşı karşıya? Gökhan'ın kornere attığı topta nasıl karşı karşıya? Pozisyon bile yok orada. Sneijder panik yapıp açıyı hemen kaybetti Gökhan yetişince.
    HAHAHAHA. AMA SOWUN DIŞARI VURDUĞU YÜZDE YÜZ POZİSYON. valla muslera ne yapçağını şaşırdı. ne kadar komiksin sen ya. orda topu çekmeye çalıştı ayağına dolandı top, gökhanın yaptığı bir şey yok. topu çekse ekmek almaya gitmişti. her şeyden önce soluyla vurucak yüzde yüz pozisyonu vardı vurmadı. bundan daha net bir pozisyon olmaz. drogbanın direği var. burakın karşı karşıya volkanın üstüne vurduğu top var. burakın çaprazdan karşı karşıya vurmayıp içeriye çevirmeye çalııştığı top var. sen bu maça hakkı beraberlikti diosan yazık. fb emenikeye uzun şişirmekten başka hiçbir şey yapmadı.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Hakemi eleştirde bunun bir seviyesi var hocam her puan kaybında var bunlar.Bunlar eleştiri değil,bahane bahane.Ben savunmadım hakemi maçın içine etti.

Her puan kaybında 'Hakemler erereörörörörörör,puanımızı gasp ettiler''

Başka bir şey değil,rakip takım gol atmış mı,gol pozisyonuna girmiş mi hiç bir önemi yok.Kendi hakkını ararken başka takımların hakkına da göz dikmeye gerek yok.
    Tamam da yalansa yalan dersin bu kadar basit yani. Hakemler gasp ediyolar mı ediyolar ee o zaman bu bahaneye girmiyor. Kazanılan maçlarda da yapılıyor eleştiri lehine aleyhine farketmez doğru kararların verilmesi istendiği için yapılıyor bu eleştiri. Burada gelip Emre'nin kartı yanlıştı diyen oldu mu ? Olmadı. Gol pozisyonuna girmekle hakemin kırmızı kartı vermemesi arasında ki bağıntıyı bulana helal olsun. Nasıl bir ilişki kuruyorsunuz tebrik ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Puan kaybı umrumda değil. 13 puan fark yapmışım, istediği kadar kazansın Galatasaray tınlamaz. Ama hakemin o kararları kabul edilemez, sinir bozucu.

ve tekrar tekrar hatırlatma: Riera'dan sonra bu ligde kollanan ikinci isim Meloydu, Riera gidince zirvede rakipsiz kaldı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Maç rezaletti.

@ABOO

gelip insanları tahrik etmekten hoşlanıyo musun? Bi tane ofsayt pozisyonunu almış koymuşsun buraya. Allah aşkına Fener'in atağı mı varda maçı haketti.
    Koymasın mı ? Tartışılsın diye koyuyor işte varsa buna benzer Galatasaray aleyhine hata sende koy tartışalım.

Kusura bakmayında yok Fener'in pozisyonu yokmuşta yok atağı yokmuşta hakemi konuşuyormuş. Hakem kırmızıları versin haklıca. Başta atsın Eboue'i sonra bakalım Emre , Melo , Emenike o kırmızılık hareketleri yapabilcekler mi ? Yapana anında hakedene versin kartını düzgünce yönetsin sonra gelip burda tartışalım Fener'in pozisyona girip giremediğini.

Sayfa 8 / 13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri