Değerlendirmeleriniz yerinde anlıyorum fakat benim amacım hikayemi yansıtarak konuyu daha ilginç hale getirmek sonuçta elimize böyle bir fırsat geçmiş yane daha kararımı vermedim ama henüz gidip gitmeyeceğim belli değil arkadaşlar
~ GÜNCELLEME GELDİ ~
Ankaragücü teknik patronu ortaya atılan " BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜNÜ BULDU ONUR ALTUN İLE GÖRÜŞÜYOR " haberinden sonra sessizliğini bozmuş değil. Ankaragücü yönetimi tarafından haberlerin asılsız olduğu açıklanırken teknik direktörün sessizliğini bozmaması hala düşündürüyor.
" GECEKONDU AÇIKLAMA YAPTI "
Geldiği günden beri takımımıza her türlü katkıyı sağlayan ve takımımızın özgüvenini kendisine getiren Onur ALTUN'a teşekkür ederiz. Tabiki Spor Toto Süper Lig'e çıkmamızda ki büyük pay sahibi olan efsane teknik direktörümüzü son çıkan haberlerden sonra bir sessizlik sarmıştır.
Kendisinin Ankaragücü'nü yanlız bırakmayacağını düşünerek daha Spor Toto Süper Lig'de çok işler yapacağını ve bizlere kupalar ile coşkular yaşatacağını umut etmekteyiz. Beşiktaş yöneticilerine takımımızın konsantrasyonu açısından hala görev yapmakta bulunan teknik direktörümüzün üzerinden ellerini çekmelerini ve başka bir aday bulmalarını istiyoruz. Bizler oldukça ANKARA hep GÜCLÜ olacak ALTUN oldukça hep ANKARA'GÜCLÜ kalacak...
~ GECEKONDU ~
~ Ankaragücü - Sivasspor ~
" Spor Toto Süper Lig 5.Hafta "
~ Maç Sonucu ve İstatistikler; " SİVASSPOR DİRENEMEDİ ! " ~
Spor Toto Süper Ligin 5.haftasında evinde ağırladığı Sivasspor'u 1-0 yenen Ankaragücü 90' dakika boyunca tribün desteği dikkat çekerken tribündeki taraftarların ONUR ALTUN lehine tezahürat ettikleri duyuldu. Taraftarlar Onur ALTUN'a mesaj niteliğinde " EFSANESİN HOCA EFSANESİN !, YÖNETİM UYUMA ALTUN'U BIRAKMA " diyerek Ankaragücü yönetimine imalı mesajlar verildi.
" SPOR TOTO SÜPER LİG 5.HAFTA PUAN DURUMU "
Geldiğinden bugüne umutlu ve emin adımlarla yola devam eden Ankaragücü takımında ALTUN'un Beşiktaş ile adının anılmasından sonra moraller bir hayli bozuk. ALTUN hala sessizliğini korurken bazı taraftarlar ve yöneticilerin ALTUN'un takımı terketmesinden korktuğu kaydedildi. Birçok transfer gerçekleştiren sarı lacivertli yönetim bir yandan ALTUN'un bırakması halinde yerine kimi getireceklerini düşünüyor.
" OYNAMIŞ OLDUĞUMUZ MAÇLAR VE ALINAN SONUÇLAR "
" ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 2.ÖN ELEME MAÇI "
~ Bursa Nilüferspor - Ankaragücü ~
" ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 2.ÖN ELEME MAÇI "
Ziraat Türkiye Kupası 2.Ön Eleme maçına deplasmanda çıkan Ankaragücü maçı 2-1 galip bitirerek güçsüz takımına karşı kolay bir galibiyet aldı. Maç sonu Onur ALTUN'un medyanın sorularından kaçması da gündeme bomba gibi düştü.
" ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 3.ÖN ELEME RAKİBİMİZ "
Ziraat Türkiye Kupası İkinci Ön Eleme maçında rakibini eleyen Ankaragücü'nün 3.Ön Elemedeki rakibi Samsunspor ekibi oldu.
~ Bursaspor - Ankaragücü ~
" Spor Toto Süper Lig 6.Hafta "
~ Maç Sonucu ve İstatistikler; " ANKARA YIKILDI GÜC KALMADI " ~
Spor Toto Süper Lig'in 6.haftasında deplasmanda konuk olduğu Bursaspor'a 1-0 mağlup olan Ankaragücü takımında moraller oldukça kötü. Ortaya çıkan haberlerden sonra bir türlü futbola konsantre olamayan sarı lacivertli ekipte yöneticiler olay'a el attıklarını bildirdiler. Onur ALTUN ile görüşeceklerini bildiren bazı yöneticiler Ankaragücü için en iyi kararları almaktan kaçınmayacaklarını açıkladı.
~ AÇIKLAMA ~
- Bir sonraki güncellemede kararımı vermiş olacağım.
- Hepinize çok teşekkür ediyorum mesaj attığınız ve takip ettiğiniz için.
- Olası bir takım değişikliği söz konusu olursa bazı arkadaşlardan çok özür diliyorum çünkü onlar Ankaragücü ile devam etmemi istiyor. Kafam çok karışık ama bir sonraki güncellemede kararımı vereceğim.
Not: Takip eden ve mesaj atan herkese teşekkürler. Konumu Ayın Kariyeri Oylaması (Mart) Layık gören tüm herkese teşekkür ediyorum. Bu kariyeri herhangi bir amaç için değil sadece güzel vakit geçirmek amaçlı ve sizlerle eğlenmek amaçlı sürdürüyorum. Destekleyen herkese teşekkürler...
Onur ALTUN
Last edited by CwC0deR : 03.Nisan.2014 at 13:23
Hangi ligler açık başka takıma gideceksen bence yabancı bir takıma git. Bu arada bu ay ne çabuk geçmiş Ayın kariyeri oylaması felan, en son Aytekin hocayı seçmiştikbu ay oy da kullanamadım
Pardon abi güncellemeleri görmemişimŞimdi maçlara gelirsek Ali pala yine döktürüyor
Bu arada bence gitme abi küçük takımlar çok iyi bağlıyor oyuna
![]()
Besiktas'a gideceksen de sampiyonlugu aldiktan sonra artik Avrupa'ya acil. Ingiltere falan guzel olur yoksa Turkiye'de butun takimlari calistirmadan birakmayacaksin![]()
Ligde gidişat hiç iç açıcı değilTakım değiştirmenin zamanı gelmiş..
Umarım doğru kararı verip, Beşiktaş'ımı seçersin![]()
Umarım kalmayı seçmişindir. Galatasarayımı yıkacaksan 4 büyükler harici ile yıkmak daha zevkli olacaktır
Birde senin kariyerdeki paylaştığın format hoşuma gitti. Oyuncuların resimleri geçmişleri takımın resimleri falan. Benim kariyerde de tabiki aynı takım değil ama o tarz kullanmayı düşünüyorum. Bilgin olsun istedim.
Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim. Fakat benim kafamdaki plan daha güzel o yüzden kariyere biraz renk katmak istiyorum. Tabiki küçük takımlar her zaman zevk veriyor. Ama çok değişik birşey planlıyorum hepiniz takipte kalın daha çok şeyler olacak...
~ MİNİ GÜNCELLEME GELDİ ~
" BAŞKENT AYAĞA KALKTI "
Onur ALTUN çıkan haberlerden sonra ilk kez bir basın toplantısı yaptı. Yönetim ile iç sorunlar olduğuna ve bazı kulüp yöneticilerinin tutumlarından rahatsız olduğunu dile getirdi. ALTUN Spor Toto Süper Lig'e çıktıklarından sonra yönetime "STAT BÜYÜTME" teklifi götürdüğü ve teklifin kabul görülmediği ALTUN'un bu tavır karşısında hayal kırıklığı yaşadığı ortaya çıktı...
" SADECE STAD BÜYÜTME DEĞİL ! YAPILAN TRANSFERLER'DE OLAY OLMUŞ "
Onur ALTUN yapılan transferler hakkında da yönetim içinden bir çok eleştiri aldığını ifade ederken kendisine söylenen bu eleştiriler konusunda da bir hayli moralinin bozuk olduğunu böyle bir takımı Ptt Birinci Lig'den Süper Lige taşıdığını ve yöneticiler ile karşı karşıya geldiğinin üstünü çizdi. Asamoah transferini bizzat isteyen Onur ALTUN yönetim tarafından öncesinde reddedilmiş fakat sonra ALTUN'un tavrı nedeniyle transfer gerçekleşmişti.
" ALTUN VEDA ETTİ ! "
Ankaragücü ile çok güzel sevinçler yaşadığını söyleyen Onur ALTUN takımına Spor Toto Süper Lig'de başarılar diledi. Yönetime istifasını sunan ALTUN taraftara da mesaj göndermeyi ihmal etmedi " ANKARAGÜCÜ çok iyi bir takım ve Süper Lig'i hak eden takımlardan bir tanesi desteğinizi esirgemeyin. " diyen ALTUN " GECEKONDU " taraftarından da takımı bıraktığı için çok üzgün olduğunu ve özür dilediğini belirtti.
" TARAFTAR ŞOKTA ! "
Onur ALTUN'un görevi bırakmasının ardından sarı lacivertli takımın taraftarları ikiye bölündü. Taraftarların bir kısmı ALTUN'a Spor Toto Süper Lig'e çıkarttığı için minnetar olduklarını söylerken, bir kısmı takımı bu aşamaya kadar getirip bırakıp gitmesini eleştirdi. " GECEKONDU " sözcüsü ALTUN'a " Onur hoca çok iyi bir teknik direktör bizim Süper Lig'e çıkmamızdaki en büyük etkendir. " diyen Gecekondu sözcüsü teşekkürlerini iletti.
" YÖNETİM AÇIKLADI ! "
Ankaragücü yönetimi kulüp resmi sitesinden yaptığı açıklamada Onur ALTUN ile yollarını ayırdığını teknik direktör arayışlarına başlandığını belirterek Onur ALTUN'a görevinde gösterdiği başarılardan teşekkürlerini sunduklarını resmi siteden paylaştı...
Not: Bu kariyeri herhangi bir amaç için değil sadece güzel vakit geçirmek amaçlı ve sizlerle eğlenmek amaçlı sürdürüyorum. Destekleyen herkese teşekkürler...
Onur ALTUN
Bu gidişle Süper Ligi çalıştıracaksın![]()
Gitcem giitcem diye tutturdun bide kalkmış yönetimle anlaşmazlık vardı diyosun bırak bu ayakları Altun Hoca![]()
Kılıfını da bulmuşsun bıraktın AnkaraGücünüYeni takımı bekliyoruz
![]()
Her işte bir hayir vardır müdürHerşeyin hayirlisi bakalım zaman bize ne göstericek
~ GÜNCELLEME GELDİ ~
" BEŞİKTAŞ ALTUN'A TEKLİF SUNDU ! "
Bir süre önce Ankaragücü ile sözleşmesinin fesh edilmesine karar verilen Onur ALTUN kapalı kapılar ardında Beşiktaş'lı yöneticiler ile masaya oturduğu ortaya çıktı. Onur ALTUN'un kararı bir süre düşündükten sonra yönetime bizzat olumlu yanıt vererek iletti. Onur ALTUN Beşiktaş takımı ile 1+1 senelik anlaşma imzaladı. ALTUN'un Şampiyon olması durumunda yeni bir sözleşme sunması beklenen BEŞİKTAŞ takımı Onur ALTUN'la 1 senesi için 47,000 € konusunda 1 seneside opsiyonlu olmak üzere anlaştı.
" ALTUN'UN 4.DURAĞI BEŞİKTAŞ "
Kariyeri boyunca Galatasaray ile istediği başarıyı tek sezonda yakalayan Onur ALTUN efsane teknik direktör ilan edilmişti. Bir süre Fransa Lig ekiplerinden O.Lyon takımında görev yapan genç teknik adam sezon başında alınan kötü sonuçlardan dolayı Fransa Lig hayatına son verip Türkiye'ye tekrar dönmüştü. PTT Birinci Lig takımlarından Ankaragücü ile anlaşan genç tecrübeli teknik adam Ankaragücü ile başarılı bir sezon geçirerek takımı Play Off'lar sonucu Spor Toto Süper Lig'e çıkartarak büyük bir başarıya daha imza atmıştı. Takımı Süper Lig'e çıktıktan sonra yaptığı flaş transferlerle takımı güçlendirirken sezona güzel galibiyet ile başlamıştı. ALTUN yaptığı 6 Lig maçında 3 Galibiyet, 3 Mağlubiyet almıştı. Fakat yönetim ile arasında pürüz gelişen Onur ALTUN kısa bir süre önce yönetim tarafından sözleşmesi tek taraflı olarak fesh edilerek görevine son verildi.
Beşiktaş ile kariyeri boyunca 4. takımını yönetecek olan Onur ALTUN acaba Spor Toto Süper Lig'de başarılı olabilecek mi ?
Galatasaray egomanyasını bitirmeyi amaçlayan ALTUN hoca bu hedefini gerçekleştirebilecek mi ?
" NTV SPOR; ALTUN İLE ÖN ANLAŞMA SAĞLANDI !!! "
Ntv Spor kanalından Son Dakika olarak girilen bu habere göre Beşiktaşlı yöneticilerin ALTUN ile anlaşma sağladığı ve el sıkıştığı imzaların en kısa zamanda atılacağı bildirildi. Onur ALTUN kariyerinde 4.takım olarak Beşiktaş'a gitmeye hazırlanıyor...
" SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI !!! "
Basında çıkan son dakika haberlerinden sonra internet ortamında da buna benzer spor kanalları flaş haber olarak anasayfalarına "Onur ALTUN Beşiktaş ile ANLAŞTI" haberini girdi. Sosyal medya sitelerinde bir çok kullanıcısı olan Facebook'ta taraftar grupları "çArşı" ile "GECEKONDU" karıştı. Onur ALTUN'un Beşiktaş'a gideceğini duyan Ankaragücü taraftar grubu "GECEKONDU" Beşiktaş taraftar grubu "çArşı" ile yazılı tartışmalara sebep oldu.
~ BEŞİKTAŞ ~
Beşiktaş Profesyonel Futbol Takımı ya da Beşiktaş, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün, Süper Lig'de mücadele eden futbol takımı. 1903 yılında kurulan Beşiktaş JK'nin, Ağustos 1911'de kurulan şubesidir. Maçlarını 2012-13 sezonuna kadar 32.086 kapasiteli İnönü Stadyumu'nda oynamıştır. 2012-13 sezonu sonunda kulüp, yeni stad yapım çalışmaları başlatmıştır. Kulüp başkanı Fikret Orman, yeni stadyumun 2014 yılının Ağustos ayında biteceğini açıklamıştır.Yurtiçi ve yurtdışında gösterdiği performansı, kazandığı kupalar ve ilkleriyle Türkiye'nin en büyük futbol kulüplerinden birisidir.
Resmi ligler kurulmadan önceki şampiyonlukları hariç olmak üzere, toplamda 13 Süper Lig, 9 Türkiye Kupası ve 8 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu bulunmaktadır.
~ Kulüp Tarihi Hakkında Kısa Bir Özet ~
~ Taraftar; çArşı ~
Beşiktaş takımının fanatik grubu Çarşı'dır. Beşiktaş'ın başarılarında taraftarının da büyük bir emeği vardır. Grup 2007'de oynanan Liverpool maçında desibel rekoru kırmıştır. Tribün performanslarıyla Çarşı grubu, dünyanın en ünlü taraftar gruplarının arasındadır. 2013-14 sezonunda Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Galatasaray derbisinde 80.000 seyirci ile rekor lig rekoru kırılmıştır. Beşiktaş, taraftarlarının sahaya inmesi sonucu maçın tatil edilmesinin ardından, TFF tarafından hükmen 3-0 mağlup sayılmıştır. Aynı zamanda Türkiye'nin ve dünyanın en iyi taraftar gruplarından birisine sahiptir.
" çArşı Herşeye KARŞI ! "
" TAKIMDA YENİ YAPILANMA DÖNEMİ BAŞLIYOR "
Onur ALTUN'un teknik direktörlük koltuğuna getirilmesiyle yeni bir yapılanma sürecine giren Beşiktaş takımında altyapıda uzun çaplı bir araştırma yapıldı. ALTUN'un altyapıdan yetişen oyuncuları izlemeye aldığı göze çarparken kulübün kadrosuna yeni yıldızlar yetiştirmek için çalışmalar başladı. Gençlere önem veren tecrübeli teknik adam en kısa zamanda Spor Toto Süper Lig için bir kaç genç oyuncuyu A takım kadrosuna çıkartarak antremanlara başlatması bekleniyor.
" FUTBOL KARDEŞLİKTİR ! "
Beşiktaş ile sözleşme imzaladıktan sonra basının karşısına geçen Onur ALTUN medyada yer alan Ankaragücü taraftarı ve Beşiktaş taraftar gruplarına seslendi. " Futbol her zaman sahada oynanır ve bir kazananı olur. Bizler ise bu müsabakalardan keyif almak için izleyenleriz. Bazı yapılan "Holiganlık" davranışlarını tabiki hiç tasnif etmiyorum. Ben bir teknik direktörüm ve sonuçta işimi yapmaya çalışıyorum. Ankaragücü takımını Ptt Birinci Lig'den Spor Toto Süper Lig'e taşıyanda benim. Anlatmak istediğim "Futbol Kardeşliktir" artık Avrupa Futbolunu kendimize örnek almamız lazım. Bakın Avrupa'ya millet aileleriyle gidip maçlarda el ele, kol kola, rakip taraftarlar ile birlikte maç seyrediyorlar. " diyerek sözlerini noktalayan ALTUN oldukça sinirlenmiş hali ise kameralara açıklama boyunca yansıdı.
~ AÇIKLAMA ~
- Evet arkadaşlar kariyer hikayemizde 4.takımımız "BEŞİKTAŞ" olacaktır.
- Attığınız mesajlar ve takibinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım.
- Beşiktaş ile kariyerimiz Spor Toto Süper Lig'in 7.Haftasından itibaren başlayacaktır.
- Kariyer konusuna bazı değişiklikler yaparak ara ara renk katacağım.
Bu arada arkadaşlar lütfen bir kez kariyere bakıyorsanız verilen emek için bir kelime ile düşüncelerinizi söyleyin ortaya konulmuş bir emek var ise göz ardı etmeyiniz LÜTFEN !
Not: Bu kariyeri herhangi bir amaç için değil sadece güzel vakit geçirmek amaçlı ve sizlerle eğlenmek amaçlı sürdürüyorum. Destekleyen herkese teşekkürler...![]()
Onur ALTUN
Transfer bütçesi 86M tl gördüm gözlerimdemi problem var yoksa doğrumu![]()
Başarılar BeşiktaştaNicolo Lolliyi Mutlaka Al
![]()
hadi bakalım başarılı olursun inş. o kadar tutturdun gitcem gitcm diye![]()
Transfer bütçesi 86 milyon TL
Üst düzey, tanınmış oyuncular transfer edilmesi
Bunlar bana bir yerden tanıdık geliyor, yeni başkanın Demirören'le bir bağlantısı var mı acaba![]()
Yeni takım hayırlı olsun![]()
Basarilar Besiktas'ta![]()
İnşallah kardeşim
Yok yeni başkan'ın Demirören ile bir bağlantısı yok ama sanırım Zengin birisi bana verilen transfer bütçesi ve maaş bütçesi çok süper diye düşünüyorum
Çok teşekkürler sağol kardeşim
Eyvallah sağolasın.![]()
Yok gözlerinde problem yok kardeşim transfer bütçesi ve maaş bütçesi tamamen doğru Beşiktaş elindeki bir çok oyuncuyu çıkarmış durumda sanırım o yüzden bu şekilde bir bütçe ortaya çıkmış olsa gerek
Sağol teşekkürler kardeşim inşallah.Bakalım alınacak en iyi oyuncuarı Beşiktaş'a kazandıracağım
![]()
Beşiktaşta başarılar dilerim. O para ile iyi gençleri kazandırırsın.
Hocam mümkünse Beşiktaşım'ın önceki yıllara ait transfer geçmişini ve güncel kadrosunu paylaşır mısın
Beşiktaş'ta başarılar dilerim. Zaten ilk sezon kadrosu potansiyelli oyuncularla doluydu. Takımdan gönderilmediyseler bu sezon şampiyonluğu kovalarsın diye düşünüyorum.![]()
İnşallah kardeşim bakalım sezon bize neleri göstericek...
Öylede bir çok oyuncuyu satmışlar ve şuanda oyuncu kapasitesi düşük bir kadro mevcut zorlanacağız gibi fakat bu şekilde ara transfere kadar ilerlememiz gerekecek.
~ GÜNCELLEME GELDİ ~
~ Kadromuzda Bulunan Oyuncularımız ~
Kadrosunda birçok oyuncusuyla yollarını ayıran siyah beyazlı takımda 21 kişiden oluşan kafile kafaları karıştırıyor. Olası bir sakatlık gibi aksaklıklarda sıkıntı yaşayacak olan Onur ALTUN kadronun dar olduğunu ve takviye gerektiğini dile getirdi.
~ İlk Taktik Seçeneğim ~
Onur ALTUN takımı ile hangi taktikte maçlara çıkacağını belirledi. Onur ALTUN siyah beyazlı ekipte 4-5-1 düzeneği ile rakiplerini vuracak. Zaman zaman kanatlarda aktif değişiklikler olacağını vurgulayan ALTUN kendisinin kimseye forma vermeyeceğini formanın sahada kazanılacağını ifade etti. Futbolcular arasında kıyasıya forma savaşı başladı.
~ Sakatlık Gibi Durumlardaki Taktiğim ~
~ Takımın Geçmiş Transfer Dönemi Özetleri ~
" 2016/2017 (Şuanki Oynadığım Sezon) "
" 2015/2016 Transfer Sezonu "
" UEFA AVRUPA LİGİNDE MÜCADELE EDİYORUZ ! "
Sanırıım Uefa'nın Beşiktaş'a verdiği cezası bitmiş takım Uefa Avrupa Liginde ve K Grubundayız gruptaki diğer rakiplerimiz; Napoli, Club Brugge, FC Twente...
İlk maçta Napoli'ye deplasmanda 3-0 mağlup olmuşuz. Grupta çok iyi işler başaracağımıza eminim. Tek rakibimiz Napoli gibi gözüküyor. Oda bizimle boy ölçüşebilirlerse...
" ALTUN İLK GÖREVİNE AVRUPA MÜCADELESİ İLE BAŞLAYACAK "
Takımın yeni stad projesi nedeniyle bir süre maçlarını Şükrü Saraçoğlu stadında oynayacak olması kararlaştırılmış gözüküyor. Onur ALTUN yeni takımıyla ilk kez bir Uefa Avrupa Ligi maçı ile başlayacak. ALTUN hoca kesinlikle takımın hazır olduğunu ve istediği galibiyeti alarak yollarına devam edeceğini söyledi.
~ Beşiktaş - Club Brugge ~
" UEFA Avrupa Ligi K Grubu "
Takımına son taktiklerini veren Onur ALTUN oyuncularından bugün sonuç her ne olursa olsun mutlaka formanın hakkını oynayarak vermelerini istedi. ALTUN hoca ayrıca rakibi kontra ataklarla vuracağı ve mutlaka galibiyet istediği açıklandı.
~ Maç Sonucu ve İstatistikler; " KARA KARTAL ACIMADI " ~
Beşiktaş ile ilk maçına çıkan ALTUN aldığı galibiyetle çok sevindi. Oyuncularını maç sonu tek tek tebrik eden tecrübeli teknik adam daha önlerinde çok maçın olduğu ve Beşiktaş'ın tüm herşeyin en iyisine layik olduğunu söyledi.
" AVRUPA LİGİ SONUÇLAR VE PUAN DURUMU "
" SPOR TOTO SÜPER LİG DEVAM EDİYOR ! "
Ankaragücü takımı ile yollarını ayıran tecrübeli teknik direktör yeni takımı Beşiktaş ile Antalyaspor'a konuk oluyor. Deplasmanda oynayacağı maçta Beşiktaş maçın favorisi olarak gözüküyor.
~ Antalyaspor - Beşiktaş ~
" Spor Toto Süper Lig 7.Hafta "
~ Maç Sonucu ve İstatistikler; " ANTALYA DİRENEMEDİ " ~
Spor Toto Süper Lig 7. haftasında deplasman da Antalyaspor'a konuk olan siyah beyazlı takımda alınan 3 puan takıma ekstra bir moral sağladı. Hafta içi aldığı Uefa Avrupa Ligi galibiyeti ile Antalya'dan deplasmandan alınan 3 puan tüm oyuncuları sevindirdi.
~ Beşiktaş - Gaziantepspor ~
" Spor Toto Süper Lig 8.Hafta "
~ Maç Sonucu ve İstatistikler; " PAROLA; GALİBİYET " ~
Siyah beyazlı takım Spor Toto Süper Lig 8.haftasında Gaziantep ile oynadığı maçta Olcay Şahan'ın etkili bitirişiyle 3 puanın sahibi oldu. Maç sonunda Onur ALTUN'dan tebrik alan Olcay bu galibiyeti taraftara armağan ettiğini açıkladı.
~ Beşiktaş - FC Twente ~
" UEFA Avrupa Ligi K Grubu "
~ Maç Sonucu ve İstatistikler; " ŞAHAN'E BİTİRİŞ " ~
Avrupa Ligi mücadelesinde K Grubunda Twente ile karşılaşan Beşiktaş takımında tam anlamıyla Olcay Şahan rüzgarı esti. Çok iyi hazırlanan ve iyi konsantre olan başarılı orta saha oyuncusu takımına galibiyeti 3 golle getirmesini bildi. Avrupa Ligi K Grubunda 3 puanı Olcay Şahan'ın 3 golüyle alan Beşiktaş'ta zaferin tadı çıkartılıyor.
Bu arada arkadaşlar lütfen bir kez kariyere bakıyorsanız verilen emek için bir kelime ile düşüncelerinizi söyleyin ortaya konulmuş bir emek var ise göz ardı etmeyiniz LÜTFEN !
Not: Bu kariyeri herhangi bir amaç için değil sadece güzel vakit geçirmek amaçlı ve sizlerle eğlenmek amaçlı sürdürüyorum. Destekleyen herkese teşekkürler...
Onur ALTUN