Quote Originally Posted by Suicider View Post
Mancini'yi en başta istemeyenlerden biriydim.Ama şu durumda ne olursa olsun kalmasından yanayım.Mancini geldikten sonra görüştükleri hocalar arasında Hagi'yi söylemişti yönetimden biri.Eğer Mancini giderse korkuyorum yine eski dönemlere geri dönmekten.Sevmesem de sabredilmesi taraftarıyım.
Aynen. Başta ben de böyle dusunuyordum ama baktim ki cok fazla yemeye calisan var ve burnuma kotu kokular geliyor. En az 1 sene sabretmek iyi olacak.
Derbiyi kazandi diye demiyorum farklı bir oyun oynamadik. Derbiyi kavgayla kazandık. Mancini nin buyuk taktiksel bir etkisi yoktu ancak dedigim gibi birileri durumdan nemalanmaya calisiyor gibi geldi mancini'ye bir sezon daha dayanmamiz gerektiğini dusunmeye başladım.