Yönetim beklenen bombayı patlattı ! Ama beklendiği gibi Adebayor değil, CARLOS TEVEZ geldi!
Yönetim kurulu adına transfer sürecini bizzat yöneten TSV TurkForce İdari Koordinatörü Onur Yakar FourFourTwo'a konuştu !
Onur Hocam müthiş bir transfere imza attınız, dünyaca ünlü bir golcüyü takıma kazandırdınız neler söylemek istersiniz?
- Öncelikle şunu söylemek isterim ki, her transfer bir ekip işidir. Scoutlarımızdan tutunda sayın başkanımız Haluk Bey'e kadar hepimizin bu transferde katkısı var. Tevez için son üç aydır Juventus kulübüyle görüşmelerimizi sürdürüyorduk, Juve yönetimininde oluru aldıktan sonra Tevez'le irtibat kurduk; kendisine takımımızı, vizyonumuzu, taraftarımızı anlattık ve o da böylesine büyük hedefleri olan bir kulüpte forma giymekten mutluluk duyacağını söyledi.
Peki Hocam, manşetlerde bir kaç haftadır sürekli Adebayor ismi yazılıp çiziliyor. Adebayor konusunda bir girişiminiz oldu mu gerçekten?
- Sevgili Ertem, gazeteler kendileri yazıp kendileri yayınlıyorlar. Ne bizim Adebayor'la bir görüşmemiz oldu ne de scoutlarımızın. Medya kendisi yarattığı haberi kendisi yalanlıyor, oturdukları yerden heyecan peşindeler. Taraftarımıza şunu söylüyorum bizim ağzımızdan bir isim duymadıkları müddetçe hiç bir habere itibar etmesinler.
Bundan sonra herhangi bir transferiniz olacak mı?
- Tevez'i kadromuza katarak transfer dönemini kendi adımıza kapattık diyebilirim. Çok ekstrem bir durum olmadıkça herhangi bir oyuncu almayı düşünmüyoruz zira; Tevez'i alabilmek için maddi imkanlarımızı epey zorladık.