Şair burada ''Carroll Mignolet'i seviyor'' demek istemiş,o yüzden faul verilmedi.
Şair burada ''Carroll Mignolet'i seviyor'' demek istemiş,o yüzden faul verilmedi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Gerard'ın penaltı golleriyle 2-1 aldı Liverpool. 6 maçta 6 galibiyet alarak dolu dizgin devam ediyorlar.
Haftaya City'i yense Liverpool'un maç fazlasına falan bakmadan lider oluyor ondan sonra tek zor maçı Chelsea var başka da zor maçı yok.
City beraberlik alabilir en fazla o deplasmanda. Liverpool her zamanki gibi oynarsa kesin yener o maçı bence ama futbol bu bakalım.
Liverpool büyük maçlarda da iyi oynuyor ama top sevmiyor. Tecrübesizlik kurbanı oluyorlar. Ama umarım haftaya bu değişecek şampiyon olacağız.
Bu arada Willian bu hafta enfes bi gol attı. Çok klas.
L'pool şampiyon olsun istiyorum. Şu Suarez kazansın şampiyonluğu istiyorum. Tottenham'da iş yok bari L'pool bir şeyler yapsın.
Screw you guys, I'm goin' home
Chelsea olsun isterim tabi ama L'pool olacağına city olsun daha iyiHer ne kadar şehrin mavi yakası olsa da L'pool kadar ezeli rakip olarak görmüyorum City'i ama L'pool şanssızlığını kırarsa şampiyonluk sayısında bizi geçebilirler ki bu en son isteyeceğim şey olur
Ayrıca şampiyonun Manchester şehrinden çıkması şehirdeki futbol canlılığı açısından da daha iyi olur
Tabi Manchester'da yaşasam belki farklı düşünebilirdim
![]()
Offf Arsenal offff, yine şampiyonluk yarınlara kaldı.![]()
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Tabloya şöyle bir baktım da Everton'un son 6 maçı kazanması gerçekten harika.
Tabloda dikkatimi çeken bir nokta da Swansea'nin bu kadar kötü durumda olması. Tottenham ve ManU'nun bu kadar kötü olduğu sezonda bana göre Everton'un altında olmaları gerek.
Kadroları gayet güzel durumda ama takım küme düşmeme çabası veriyor.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Sampiyonluk Liverpool sehrinden gecer.
Chelsea Anfielde gelecek
City ise hem Anfield hemde Goodison Park'ta maclari var.
Evertonun kesinlikle istemedende olsa Liverpoola yardimi olacaktir.
Valla kupayi kim kaldirir bilemem de premier ligde bu sezon gonullerin şampiyonu liverpool'dur.
Bizim takım(Liverpool) bu sene şampiyon olmalı. Oynadıkları futbol bunu hak ediyor. Yahu adamların sol bekinde Flanagan oynuyor,düşünün yokluğu. Ve yinede en pozitif futbol bizim takım tarafından oynanıyor. City ve Chelsea oyunlarını çirkinleştiriyorlar. Çünkü beklerde hep yetersiz isimler var. Ashley Cole yerine sağ bekten bozma bir adam sol bek oynuyor mesela.
Futbolun güzelliği bu çağda beklerin oyuna katılmasından geçiyor diye inanıyorum. Bizim Flanagan (elinden geleni yapıyor) yetersiz ama sağlam olduğu zaman Jose Enrique ve Glen Johnson tamamen oyunun ofansif anlamda içindeler. Diğerlerinde bu yok onlar daha çok işin defans kısmında. Bu yüzden bu kupayı hak eden kazanmalı, kazanacak da. Gerrard reyisin ellerinde göreceğiz o kupayı.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
5 maç kaldı ! 5 te 5 yapıp hayırlısı ile yıllardır süregelen şampiyonluk özlemini bitireceğiz inşallah.
Yürüyedur Liverpool'um !
Everton'ın maç eksiği varmış bu arada. Onu yenip 4. sıraya yerleşirler umarım.Adamlar Moyes gidince daha bir iddialı oldular valla.
![]()
http://www.ligtv.com.tr/haber/yok-boyle-saka
Keşke Türkiye'de de şöyle şeyler yapılsa![]()
Puan Durumu
Gol Krallığı
Fikstür
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Arda Turan: "Liverpool'a karşı bir sempati duyuyorum. Özellikle onların görkemli tarihi ve Anfield'ın muhteşem atmosferine hayranım."
Yeni adresi belli Arda'nın beyler
Liverpoolumuzun gücüne güç katar kesinlikle.
Arda yalnız konuşmasın böyle, sonra yolu Everton'a, ManU'ya falan düşer zor durumda kalır![]()
Arda Atleticomuzun çocuğu beyler boşuna umutlanmayın.![]()
Göreceğiz![]()
Arsenal bugün FA Cup yarı final maçında Wigan Athletic'i penaltı atışları sonucunda eleyip finale yükseldi.
Finalde Hull City - Sheffield United maçının galibiyle oynayacak.
Yıllar sonra bir kupa mı geliyor ne![]()
liverpoolun sampiyonluk maci geldi catti, bugun kazanirsa uzun bir aradan sonra sampiyonluk gelebilir.
bu arada maclarin saat basinda degil de 7 gece baslamasinin sebebini bilen var mi?
arsenal olarak FA cup baslangic olur umarim, seneye de sampiyonuz![]()
Buuuu faciadan ötürü.