Sayfa 1114 / 1204 İlkİlk ... 1146141014106411041112111311141115111611241164 ... SonSon
33,391 ile 33,420 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sezon sonu sözleşmesi bitecek en pahalı ilk 11.

"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Menez ve Fernandes çok iyi gider bize.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bilmiyorum Mame Diouf'u izlediniz mi ama bu adam bizim takıma çok iyi gider gibi geliyor.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007

Vay be Mame Diouf! FM 2008'de adam beni ŞL şampiyonu yapmıştı, süper bir forvetti. FM'de bayağı abartılıydı, bir de sadece sol ayaklı yapmışlardı yanlış hatırlamıyorsam Adam şimdi sağ ayaklı gözüküyor.

Bir de İspanyol Aquino vardı, süper bir AMC olmuştu. Şimdi nerede belirsiz

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Diouf un devre arası transfer hikayesi var trabzonla, bugün eurosport.com da çıktı. komedi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Geleceğin takımı kurulacaksa Firmino ve ya Drmic daha iyi gider bize Diouf'ta olabilir ancak Firmino ve Drmic daha sağlam Diouf'a göre.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hepsini alalım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Bu bir özellik mi olum?

Doumbia'nın özelliklerini sayın desen daha kolay sayardık be abi. Burak Yılmaz'dan her açıdan daha iyi adam net bir biçimde.
    Siyahi kardeşlerimizin avantajlarını tartışmayalım şimdi Ceko. Ayrıca hep söylerim ne varsa zencilerde var diye, adamlar üstün ırk, net
    Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Iyi kotu ayri bir konu. Ben ozellik açısından sordum. Cunku cok benzer tipte oyuncular.
    Iyi calim atiyor denmis ama katilmiyorum oyle yumusak bilekli bir adam degil hizli top surmek ile calim atmak baska birsey. Tank gibilikten kasit fiziki güç ise bence burak o konuda daha iyidir. Bu sezon formsuz olmasi kafalari karistiriyor biraz. Cok benzer oyuncular kisacasi. Doumbia'nin one cikan ozelligi dar alandaki cabuklugu ve kontrol yetenegidir.
    Demem o ki ikiside su an mancini sisteminde cok agir oynadigimizdan dolayi sınırlı katkı saglarlar. Orada savunmalarla bogusabilecek bir santrafor secmemiz lazım bence
    Aynen katılıyorum sana abi. Lukaku talebinde bulunsak güzel olur aslında. Mou belki bize kiralar, seviyor buraları Bony'de olabilir.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Siyahi kardeşlerimizin avantajlarını tartışmayalım şimdi Ceko. Ayrıca hep söylerim ne varsa zencilerde var diye, adamlar üstün ırk, net

Aynen katılıyorum sana abi. Lukaku talebinde bulunsak güzel olur aslında. Mou belki bize kiralar, seviyor buraları Bony'de olabilir.
    zenciler ustun irk fakat sadece fizikte sanki, mental yonleri de guclu olsa beyazlarin degil siyahlarin dunyasinda yasiyor olurduk. kontrolsuz guc guc degildir

irkci bir yaklasim oldu sanki, utaniyorum kendimden

ayrica lukakuyu falan cikarin aklinizdan, seneye birinci forvet olucak chelseade adam. kim kesebilir ki su anki kadroda onu. tabi transfer yaparlarsa bilemem.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Doumbia ile Burak çok benzer nitelikte oyuncular değil. Çünkü ikisinin de iyi yaptıkları ve yapamadıkları bir çok özellik mevcut. Mesela Doumbia'nın dribling yeteneği ile Burak'ı kıyasladığımızda Doumbia'nın çok önde olduğunu söyleyebilirim. Mental açısından da Doumbia pozisyonları daha iyi sezebilen ve golü koklayan bir oyuncu. Hız konusunda da dar alanda çabucak hızlanabilen bir oyuncu. Bunların yanında vuruş tekniği de Burak'a göre iyi.

Burak ise geniş alanda hızlı, top sürme yeteneği düşük, tekniği zayıf bir oyuncu.

Burak mı Doumbia mı derseniz ben kesinlikle Doumbia'dan yanayım. CSKA Moskova'yı sevdiğim için maçlarını denk geldikçe izlerim. Fakat yabancı sınırlaması söz konusuyken Burak'ın takımda kalması daha mantıklı. Bu durumdan dolayı Drogba mı Doumbia mı kıyaslaması daha mantıklı olur.

Ek olarak Drogba ile sözleşme yenilenmemesi görüşündeyim. Piyasada alınabilecek daha genç ve kaliteli forvet oyuncuları varken Drogba ile sözleşme yenilemek mantıklı gelmiyor bana. En basitinden sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Diouf ile ilgilenebiliriz. CSKA Doumbia için en az 20 milyon Euro ister. Onun yerine Diouf ile anlaşarak mali açıdan da kar edebiliriz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bize Luis Suarez lazım
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bize hiçbiri lazım değil...Elimizde ilk 11'de kalite kokan Muslera,Telles,Melo ,Sneijder 4'lüsünün yanısıra , Eboue ve Chedjou gibi takımdan ayrılması gerekenler ve Bruma ,Hajroviç,Ontivero gibi genç yabancılar var. Unuttuğum varsa bilmiyorum Eğer yabancı kuralı 8 olacaksa bile bu 3 gence yogunlaşmak daha dogru bir hamle olur fakat şu anda zaten 6 yabancı sınırı var.... Bize asıl gereken alt yapıya kaliteli Türk gençler ve A takıma kalbur üstü Türk oyuncular... Sneijder'i gönderip başka bir oyun kurucu almak bize birşey kazandırmaz. Takımın heryerini yabancıdan kuramayacağımıza göre en az 7 tane üst düzey Türk kadroda bulunmalı ki bu oyuncuların formsuz dönem hakları olabilmeli. Mevcut kadroda Selçuk,Burak ve Semih'ten başka kaliteli Türk oyuncumuz olmadığından bu 3 adamın formsuz dönem hakkı da bulunmuyor.Bu yüzden Selçuk günden güne eridi Umut Bulut bu kalitede bir isim değil bence. Emre Çolak ,Yekta ,Koray Günter , Hamit Altıntop , Umut Gündoğan ,Veysel Sarı ,Salih Dursun gibi isimler eğer bu işi başarmaya aday ise bu adamların en az 5-6 tanesini ilk 11'e monte etmeliyiz. 8 tane yabancı alarak bu iş olmaz.... Açıkçası ben Selçuk , Semih ve Burak'ın yanlarına ortaya Umut Gündoğan ve Hamit Altıntop ,Sağ beke Veysel Sarı ve savunmanın göbeğine Koray Günter'in monte edilip bu 7 Türk oyuncuda ısrar edilmesinden yanayım... Zaten elle tutulur 4 yabancımız var.Yukarda da saydığım gibi Muslera,Telles,Melo ve Sneijder şu anda formayı hak eden 4 isim... Diğer yaşı geçmişlere yol verilsin.Gençler de bazı maçlarda yavaş yavaş süre alarak hazırlansın...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sene sonu Drogba,Dany,Amrabat,Elmander,Burdisso,Eboue ve Chedjou gidici.Yerlilerden gidecek olursa Gökhan,Sercan,Ufuk ve Aykut ayrılabilir başka yerli ayrılmaz sanırım.Oğuzhan,Ontivero,Umut,İbrahim ve Emre Can kiraya verilir.Adili Endoğan,İsmail Berk Ünsal ve Furkan Özçal takıma katılır.Seneye takım kadrosunda kesin olarak olacağını düşündüğüm isimler ise şunlar;

Kaleciler : Muslera,Eray
    Savunmalar : Veysel,Sabri,Salih,Semih,Hakan,Telles ve Koray
    Orta Sahalar : Selçuk,Furkan,Melo,Sneijder,Yekta,Ceyhun,Emre,Hajr ovic,Bruma ve Hamit
    Forvetler : Burak,Umut,Adili ve Berk

1 tane yerli kaleci lazım,o da Sinan Bolat'tan başkası değil.1 yabancı ve 1 yerli stoper lazım,Erdin Demir'i de alırız.Orta sahaya yerli bir kanat gerekebilir ancak olmasa da olur.Forvete ise kesinlikle çok önemli bir oyuncu almalıyız.Yerli olmadığına göre yabancı bir forvet gerekiyor.Ben önceden de dedim,Luis Suarez tarzında bir oyuncu lazım bize.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Chedjou en az 1 sezon daha kalır.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Chedjou en az 1 sezon daha kalır.
    O zaman 1 yerli stoper lazım O da Kaan Ayhan falan diyorlar ama bilmiyorum.Benim yazdıklarım tahmin ve temenni ancak bu yaz ciddi manada gurbetçi transferine yönelebiliriz gibime geliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Chedjou ile Drogba kalır gibi gözüküyor. Başkan 1 yıllık sözleşme daha imzalayacakmış Drogba ile.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Eboue kesin gidecek sağ bek almaya da gerek olduğunu sanmıyorum Sabri,Salih ve Veysel'in yanı sıra Hamit'te orada oynayabilir. Chedjou'da gidecek gibi bir görünüm veriyo Ömer Toprak gelecekse ben gitmesi taraftarıyım. Ancak ne olursa olsun kesinlikle forvet almalıyız. 1 Yabancı boşluğu bırakmamız şart.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Ben seneye çok daha iyi bir Galatasaray izleyeceğimizi düşünüyorum.Bu sene neredeyse takımda hiç dribbling yapan oyuncumuz kalmamıştı, hep geriye yönelik paslaşıyordu takım ve ya Drogba'ya şişiriliyordu toplar.Ama gelecek sezondan itibaren hem sakatlar iyileşecek hem de devre arasında transfer edilen futbolcular takıma monte edilecek..Kanatlarda dinamik oyuncularımız var artık.Mancini, Bruma,Hajrovic ve Ontivero'dan yararlanırsa bizim adımıza çok iyi olur.Ve hala klüp genç oyuncu arayışında.En son Uruguay'da oyuncu izliyorlardı.Bu demek oluyor ki, sağlam bir temel kurmaya çalışıyorlar ve yapılan hiç bir hamle boş değil.

Bu arada yabancı hakkımızı stoperde kullanmamamız gerektiğini düşünüyorum.Burdisso zaten gidici, Chedjou ile de yollar ayırılmalı.Semih'in yanına Fearless'ın dediği gibi Ömer Toprak olabilir.Fakat pahalı olur gibi.Serdar Taşçı ve Kaan Ayhan gibi oyuncular üzerinde nabız yoklamalı klüp.Bunun dışında zaten Koray gibi bir cevhere sahibiz.Dortmund hala onu elinden çıkarmışta değil.Geri alma opsiyonları var.Bu demek oluyor ki, hala Jurgen Klopp Koray'dan bir şeyler bekliyor.Aynısını Barça yıllardır Bojan Krkic için yapıyor.Umarım Koray'da Bojan'a dönmez..
    Kısacası bu yapılan hamlelerin temelleri oturursa, çok iyi bir Galatasaray izleyeceğimizi düşünüyorum ben.
    Last edited by Banega : 09.Nisan.2014 at 19:05

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

tolgay, hakan , gökhan inler , eren derdiyok için nabız yoklanması mümkünse alınmaları şart bence ,eren takımında neredeyse hiç süre bulamıyo zaten şuan ki takımında kiralık istersek alabiliriz bence tolgay ve hakan için hamburg un küme düşmesi çok önemli ve şuan küme düşme hattındalar umarım düşerler gökhanda 30 yaşına geldi artık ben bizzat takip etmiyorum ama geçmiş senelere oranla daha formsuzmuş öyle yazıldığını gördüm eğer gerçekten böyle bi durum varsa gelmesinin çok zor olacağını sanmıyorum , bu isimlere ek olarak kaan ayhan ve ömer toprak için nabız yoklanabilir , kaan ayhan için zaten devre arasındaki bi dedikoduya göre sene sonu için anlaşmıştık umarım doğrudur bu dedikodu , ömer ise çok zor hiç zannetmiyorum onu alabilceğimizi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

yabanci siniri 5+3 olacaksa sahadaki 5 yabanci en kalitelisi olmak zorunda bence. kalan 3 kontenjan icin dediginiz genc isimler makul, hajrovic, bruma ve ontivero. ama 3u de birbirine benzer yapida, dezavantaj olabilir. yerli piyasasinda da epey adam aldiniz zaten, yetistirmesi kaldi bence. koray, umut, veysel falan potansiyelli isimler. tecrubelisi de mevcut. cok fazla ihtiyac gorunmuyor gibi mevcut durumda. drogba, eboue ve chedjoudan vazgecilirse yerlerine iyi transferler yapilarak canavar gibi bir kadro olusur. muslera-telles-melo-sneijder banko duruyor, bir tane yabanci forvet gerekli sanirim bu durumda.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Drogba,eboue,chedjou gider ontiveroda kiralanir bir turk klubune bence...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Drogba,eboue,chedjou gider ontiveroda kiralanir bir turk klubune bence...
    Aynen,katılıyorum sana abi.

Ranocchia ve Astori'den biri gelir belki.Birde bir forvet almalıyız.Tek çare Pablo Osvaldo.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Ranocchia ve Astori'den biri gelir belki.Birde bir forvet almalıyız.Tek çare Pablo Osvaldo.
    osvaldo mu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    osvaldo mu
    Evet Osvaldo,tam Süper Lig için bir forvet.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    yabanci siniri 5+3 olacaksa sahadaki 5 yabanci en kalitelisi olmak zorunda bence. kalan 3 kontenjan icin dediginiz genc isimler makul, hajrovic, bruma ve ontivero. ama 3u de birbirine benzer yapida, dezavantaj olabilir. yerli piyasasinda da epey adam aldiniz zaten, yetistirmesi kaldi bence. koray, umut, veysel falan potansiyelli isimler. tecrubelisi de mevcut. cok fazla ihtiyac gorunmuyor gibi mevcut durumda. drogba, eboue ve chedjoudan vazgecilirse yerlerine iyi transferler yapilarak canavar gibi bir kadro olusur. muslera-telles-melo-sneijder banko duruyor, bir tane yabanci forvet gerekli sanirim bu durumda.

ya stoper ya da forvet alabilirsin, gelecek sezon ilk 11de 5 yabanci olacak. yukarda banko 4 yabanciyi saydim. o yuzden hem forvet hem stoper zor bence, kural degisirse olur ancak. ya da bankolardan biri her hafta donusumlu tribune cikar

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    ya stoper ya da forvet alabilirsin, gelecek sezon ilk 11de 5 yabanci olacak. yukarda banko 4 yabanciyi saydim. o yuzden hem forvet hem stoper zor bence, kural degisirse olur ancak. ya da bankolardan biri her hafta donusumlu tribune cikar
    6+2'ye göre düşündüm yine de Ontivero'nun kiralanacağını düşündüğümden her türlü 2 yabancı alma hakkımız olacak.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Evet Osvaldo,tam Süper Lig için bir forvet.
    Burak a kazma diyip Osvaldo yu mu beğeniyosun ? yapma etme ya hem disiplinsiz , istikrarsız hemde yetenek fakiri allah korusun

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Burak a kazma diyip Osvaldo yu mu beğeniyosun ? yapma etme ya hem disiplinsiz , istikrarsız hemde yetenek fakiri allah korusun

Pek alakası olmayan,birbirlerine benzemeyen oyuncular Osvaldo ile Burak.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Pek alakası olmayan,birbirlerine benzemeyen oyuncular Osvaldo ile Burak.
    benziyolar demedim yetenek olarak yeterli değil dedim saç baş yoldurtur dzeko gibi üst seviye bi adam lazım hatta direk dzeko lazım bize

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

benziyolar demedim yetenek olarak yeterli değil dedim saç baş yoldurtur dzeko gibi üst seviye bi adam lazım hatta direk dzeko lazım bize
    Dzeko'yu taklalar ile karşılarım ancak gelir mi bilmiyorum.Osvaldo gayet iyi bir oyuncu bence,Burak'ta iyi ama top tutamıyor,pas yapamıyor.Ben ondan dolayı kazma diyorum.

Mesaj Yetkileri