Transfer Dönemi
Fena bir transfer dönemi geçirmedik,Sattıklarımızdan birşey kazanamadık derken zaten birini satabildik Sene sonunda Lingard'ı kadroya temelli katabilirsem harika olacak.Iancu'yu yine Rovers kariyerimde olduğu gibi yine kiralayamadım.Bu adamı şimdiye kadar sadece Sassuolo kariyerimde ilk seneden kadroma katabildim Genç bir Rumen sağ bek daha vardı boşta 16 yaşında onu da alamadım,olsaydı iyi olacaktı.Kiralık 4 oyuncu kadromuza katabiliyoruz kurallar gereği,ben de tamamını kullandım.Keko daha önce de oynattığım bir oyuncu,geleceğini beklemiyordum,şaşırttı beni ve sağ açıkın bankosu artık Keko.

Direkt eğitime bağladık,umutluyum açıkçası...

Bunu da hemen Röttger ile eğitime verdim,ya tutarsa dedim...

Banko oynayacak.İlk kez alıyorum,gelişimini hep gördüm ve ben daha da fazla geliştirebilirim.Umarım sezon sonu bitecek sözleşmesinde bizi tercih eder.Sırf onun için maaş bütçesinde 1,5M TL'lik bir para bıraktım.

Büyük katkı yapacak.Bu lige fazla bir oyuncu,sezon sonu onunda sözleşmesi bitiyor takımı ile ama kadroya katabilme konusunda çok umutlu değilim.Şansımızı zorlayacağım.

Orta saha da eksiğimiz olduğunu takımı tanıtırken belirtmiştim.İki oyuncuyu bu doğrultuda alternatif olarak kadroya kattım.Kiralanan hiçbir oyuncuya kiralama bedeli ödemedik,sadece maaşlarının %50'sini ödüyoruz.Daha iyilerini alabilirdik ama bütçemizi çok kullanıp sezon sonu için kontratları bitecek isimleri sözleşme öneremezdik.Ölçtük,biçtik aldık.