1 ile 30 arası toplam 102 sonuç

Konu: Alman Çukurundan BundesLiga'ya ! Almanya'da Türk Direnişi | TSV TurkForce V. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Şampiyon şimdiden belli olmuş. Biz ise muhteşem bir şekilde 2.liğe yükselmişiz. 2.lik için mücadele edecek baya takım var inşallah sene sonunda 2. biz oluruz.

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Süper gidiyorsun. O evlatlarından kadroya giremeyenleri bana kiralık gönder ben as takımda oynatırım
    Takımın kilit noktaları zaten çoluk çocuk dolu defans , orta saha, kale yaş ortalaması 18-19 göz dikme çocuklarıma

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Şampiyon şimdiden belli olmuş. Biz ise muhteşem bir şekilde 2.liğe yükselmişiz. 2.lik için mücadele edecek baya takım var inşallah sene sonunda 2. biz oluruz.
    Şampiyon bellide ne biliyim bir Lewandowski, bi Neuer, Sweinsteiger falan sakatlansada bizede şampiyonluk şansı doğsa 2.likte bir kez ayağımız takılırsa arkada aç kurt çok bir anda çullanıcaklar bakalım bu gidişle 2. biz oluruz umarım

Buda Arjantin devinden gelen görüşme teklifi Boca Juniors... TurkForce değilde başka bir takımda olsam giderdim ama taa 5.ligden ligden alıp buralara getirmek.. evladım gibi oldu takım bırakamıyorum

Mesaj Yetkileri