Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 189 sonuç

Konu: PTT 1. Lig Puan Durumu ve Maç Yorumları

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Sağol abi düşünmen yeter Sen hangi tribünde olacaksın ?
    Ne demek her zaman , her ne kadar görüşemesek de

Maraton'da olurum bende.Diğer türlü zevk vermiyor.Kale arkası falan maçı izlettirmiyor vip falan da deşarj olamıyorsun
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Play-off umudumuz Balkes'e deplasmanda 1-0 yenilmemizle son buldu Bu ligi seviyorum ama bu kadar para harcadıktan sonra bu sezon böyle olmamalıydı..

Valla 1. Lig acayip karıştı. İlk 6 takım büyük bir aksilik olmazsa kendi aralarında Süper Lig bileti ve Play-off oynarlar. Alt taraf aynı yanıyor resmen, orada da Maraş hariç diğer 5-6 takım kendi arasında yarışıyor. Ortada da bi 6'lı grup var onlar ne Play-off ne de küme düşer öyle karışık bi hal aldı bu sene

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

fethiyespor 8 haftalik yenilmezligini bucada yitirdi.
    ankaraspor ve ibb direk cikar gibi duruyor. play off tan balkes ciksin isterim.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Mersin İdman Yurdu Manisaspor maçıyla birlikte yenilmezlik serisini 9 maça çıkardı ve son 4 maçta kalesinde gol görmedi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    fethiyespor 8 haftalik yenilmezligini bucada yitirdi.
    ankaraspor ve ibb direk cikar gibi duruyor. play off tan balkes ciksin isterim.
    Playoff'tan Bal-kes tamam; ama mümkünse şu 2 belediye takımı çıkmasın Süper Lig'e ya!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Şu Osman Özköylü eğer takımdan ayrılmayacaksa Ankaraspor da süper lige çıksın! Şu adam 1. Lige gölge düşürüyor.

2-0 öne geçtiğimiz maçta 3-2 yenik durumdayız , neden şaşırmadım acaba
    Last edited by omersal : 19.Şubat.2014 at 22:28

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu Ankaraspor Süper Lig'e çıktı valla şu maçtan sonra yani çıkamazlarsa yazık olur. Orduspor'da büyük sürpriz yaptı İBB deplasmanından galip gelerek.Zirve yarışı çok zevkli geçiyor sezon sonunda Ankaraspor ipi göğüsler gibi diğer ekip İBB olabilir ama şuan oralar çok karışık.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Çok şükür vaktinde yapılan tüm haksızlıklara rağmen Ankaraspor geri dönüyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Çok şükür vaktinde yapılan tüm haksızlıklara rağmen Ankaraspor geri dönüyor.

Valla çıksa bile yine dönemeyecek gibi Melih Gökçek'in söylediğine göre bu seferde Ankaraspor'un isim hakkını Ankaragücü'ne vermeyi düşünüyor.

Yani Ankaraspor için kötü olabilir ama Ankaragücü'nün tekrar Süper Lig'e dönmesi beni sevindirir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

10 Hafta sonra deplasmanda galibiyet aldı Adanaspor iyi takım gibi duruyoz şuan gidenler arattırmıyor kendilerini.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Diğer 2 takımı bilmem; ama Balıkesirspor direk çıksın istiyorum Süper Lig'e. Eğer şansları olsaydı Adana Demir ve Karşıyaka da çıksın derdim; ama ikisinin de playoffa kalması bile zor görünüyor.

Biraz once ülkemizin underrated yeteneklerinden biri olan anil Taşdemir kornerden muthis bir gol atti fethiye deplasmaninda

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fethiye'de ne şansız takım arkadaş.2 senede bir kere belki olacak golü yediler.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Yine siyasetin lige karıştığı dönemlerden birindeyiz.

Balıkesir - Samsun maçı maalesef siyasi çıkarların gölgesinde kaldı. Olmayan bir penaltı ve kırmızı kart. Samsun emniyet müdüründen gelen emirler, ve yeni atanan bir emniyet müdürünün şehri kışkırtması.

Yensek bir sonraki hafta lider olma ihtimalimiz vardı. Ancak puanımızı çaldılar. 2-2 bitti maç
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Yine siyasetin lige karıştığı dönemlerden birindeyiz.

Balıkesir - Samsun maçı maalesef siyasi çıkarların gölgesinde kaldı. Olmayan bir penaltı ve kırmızı kart. Samsun emniyet müdüründen gelen emirler, ve yeni atanan bir emniyet müdürünün şehri kışkırtması.

Yensek bir sonraki hafta lider olma ihtimalimiz vardı. Ancak puanımızı çaldılar. 2-2 bitti maç
    Maçı TRT'den canlı izledim ve söylediklerine de harfiyen katılıyorum. İlk 6-7 takım içerisinden Süper Lig'de görmeyi en çok istediğim takım Balıkesir. Umarım kalan maçlarda önünü tıkamazlar da, minimum puan kaybıyla üst lige çıkabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

PTT'den 2 tane belediye takımın üst lige çıkma ihtimali yüksek umarım çıkamazlar iki tane seyircisiz takımın ligde olması hoş olmaz. Gönlümden geçen Balıkesir,Samsun'un çıkması ama pek mümkün olmayacak gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Büyük ihtimalle I.B.B ve Ankaraspor çıkacak lige, üçüncü takım kim olur bilmiyorum. Gönül ister ki taraftarı olan Karşıyaka, Samsun, Balıkesir gibi takımlar çıksın lige.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Fethiye - 1461 ve Linyit adım adım alt lige gidiyorlar. Adanaspor yine baldan kalacak ligde ya

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İBB artık çıktı Süper Lig'e. 2.'lik için ise kıyasıya bir mücadele var. Melih Gökçek'ten dolayı Balıkesir ya da Ordu'nun 2. olmasını istiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Balıkesir umarım 2. olur,bende istemiyorum Ankaraspor çıksın ama çıkarsa da iyi olur
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ankaraspor'u severim aslında ama takımın ismini Ankaragücü yaparım diyor şaka gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Melih Gökçek ve Osman Özköylü ikilisini düşününce Ankaraspor çıkmasını isteyeceğim en son takım ama bugün kazanırlar inşallah Umarım Balıkesir çıkar , taraftarları çok iyi.

Balıkesir yeniliyor 2-0 Karşıyaka'ya. İnatla ben çıkmıycam, çıkmak istemiyorum üst lige diyor

Ama hala Balıkesir'in avantajı var fikstür olarak haftaya Manisa'yı geçerse Süper lige çıkar bence Manisa'dan sonra Maraş ve İBB maçları var. Orduspor'un maçlarına göre daha rahat geçecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ulan Ankara naptın yaa offf Adanaspor ligde kaldı artık

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Ulan Ankara naptın yaa offf Adanaspor ligde kaldı artık
    Son saniyede neler kaçtı neler

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Raul Meireles View Post
    Son saniyede neler kaçtı neler
    Bir adam da havadan kaleye vurmayı akıl edemedi ya Adanasporun boş kaleye atamadığı da fenaydı

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri