1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Aziz Yıldırım gene küfür etmiş , Melo'nun hareketinden dolayı günlerce konuşuldu hadi bakalım.
    Last edited by Nedvedmania : 14.Nisan.2014 at 23:10

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yeni video dusmus nette, tehlikeli adam Aziz Yildirim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Küfür ve Aile konusunda hassas birisi sonuçta
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Başkanı takdir ettim. Daha da çok seviyorum bu adamı
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007

Küfür konusunu bilmem de bizim taraftar da küfrettiyse bizim taraftar da suçlu. Onun başkan olarak etmesi belki biraz daha ayıp olarak karşılanabilir.

Bu adam ne zaman hapse girecek ben ona takıldım. Sadece o da değil birçok kişinin örgüt kurmaktan/şike yapmaktan yargıtayca cezası onanmadı mı, ben mi yanlış biliyorum. Hukuk bilgim pek yok, atıyorum ben de adam öldürsem mesela cezam onandığı halde ortalıklarda gezebilir, yurt dışına bile çıkabilir miyim?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Küfür konusunu bilmem de bizim taraftar da küfrettiyse bizim taraftar da suçlu. Onun başkan olarak etmesi belki biraz daha ayıp olarak karşılanabilir.

Bu adam ne zaman hapse girecek ben ona takıldım. Sadece o da değil birçok kişinin örgüt kurmaktan/şike yapmaktan yargıtayca cezası onanmadı mı, ben mi yanlış biliyorum. Hukuk bilgim pek yok, atıyorum ben de adam öldürsem mesela cezam onandığı halde ortalıklarda gezebilir, yurt dışına bile çıkabilir miyim?
    hukuksal acidan bir aciklamasi vardir muhakkak, yurt disina falan cikmasi cok abes kacardi yoksa. sahsen bu konuda bir bilgim yok, olan varsa bizi aydinlatabilir.

Mesaj Yetkileri