Bir kaç gündür güncelleme yapamıyordum. Ama maçları devam ettiriyorum. Geldiğim yere kadar olanı toplu paylaşacağım. Önce transferli paylaşacağım.
Yaptığım transferlere çok diyecek arkadaşlar olacaktır. Fakat kadro derinliği için yaptım. Ki sağ ve sol beklerden verim alamıyordum. Aynı şekilde forvetten de alamıyordum. Oralara yaptığım tranferlerden gerçekten verim aldım özellikle Halil İbrahim Kır ve Ömer yıldırım sağ ve sol bekte iyi iş çıkardılar ve benim çıkışa geçmemde yardımcı oldular. Forvete aldığım eren de iyi iş yaptı. Halil ibrahim ile ömerin performansları sonucu bedelsiz olarak tapularını aldık. Sezon sonundan sonra bizimle daimi olacaklar.Ethem Pülgir defansda oluşan açığımı kapattı. Biraz istikrarsız ama olsun. Bu arada sezon sonunda da gelecek olanlar var. Tabi gidecek olanlarda var. Parasızlıktan tiago ya sözleşme imzalatamıyorum. Galiba onu kaybedeceğiz.
Son üçmaçta kötüperformans sergiliyoruz bunda en büyük etkende asıl çıkışımızı sağlayan oyuncuların uzun süreli sakat olmasından kaynaklanıyor.
Bu sonuçlar ışığında oluşan puan durumu
Bu arada iyi sonuçların ardından yönetimden sözleşme talep ettim. Onlarda 1 yıllık sözleşme önerdiler. Tarihe dikkat etmeden kabul ettim. Keşke süreyi uzatsaydım. Neyse sağlık olsun.