Sayfa 444 / 480 İlkİlk ... 344394434442443444445446454 ... SonSon
13,291 ile 13,320 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Viktor Fischer'i alsak ya

2. Default

Benim kafamdaki ve bonservissiz 11 bu Bilic duy sesimi

Kadroda yazdığım ek oyuncuların hepsi bonservissiz Natcho'yu Galatasaray'la duymuştuk. Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor videolarını felan izledim gayet sakin ve iyi bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byrocky View Post

Benim kafamdaki ve bonservissiz 11 bu Bilic duy sesimi

Kadroda yazdığım ek oyuncuların hepsi bonservissiz Natcho'yu Galatasaray'la duymuştuk. Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor videolarını felan izledim gayet sakin ve iyi bir oyuncu.
    Veli'nin bu takımdan kesilmesi imkansız

4. Default

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Veli'nin bu takımdan kesilmesi imkansız
    Öylesine yazdım zaten Veli'yi ne oynattığı belli değil son zamanlarda sağ bek oynatıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sağ tarafa hala nasıl Serdar Kurtuluşu yazabiliyorsunuz inanmıyorum size

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Atibasız, sol bekte Mottasız bir 11 olmaz. Hele sağ bekte Serdar Kurtuluşla hiç olmaz.

7. Default

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Atibasız, sol bekte Mottasız bir 11 olmaz. Hele sağ bekte Serdar Kurtuluşla hiç olmaz.
    Kaç yabancıyla oynayacak

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by byrocky View Post
    Kaç yabancıyla oynayacak
    Tolga

Atiba - Pedro - Ersan - Motta

Veli - Jones

G.Töre - Oğuzhan - Olcay

Almeida

Gördüğün üzere 5 yabancı. Seneye 5+0+3 uygulanırsa stopere bir yabancı ya da Ömer Toprak ayarında bir yerli alınır. Jones ve Almeida'nın bölgelerine de birer yabancı transfer edildi mi, kontenjan sıkıntısı yaşanmamış oluyor. Son olarak, Atiba'nın yerine de sağ beke Alparslan Öztürk, Tarık Çamdal veya Samsunsporlu Canberk gibi bir yerli bulunur. Hiç olmadı Musa Muhammed'i koyarız o bölgeye, takımda kalırsa. Atiba'yı da ortaya çekeriz. Yabancı sınırı konusunda en rahat takımız bence. Sözleşmesi biten ve kiralık sözleşmeye sahip toplamda 5-6 yabancı var elimizde şu an.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Caner'i gidip Beşiktaş'a kaptırırsak net bir şekilde söylüyorum yönetim alsın başını yürüyüp gitsin.

Nedir bu artistlikler hiç anlamıyorum, adamı neden bekletiyoruz ki yani?

Otur masaya bas imzaları sonra bak yoluna. Çok saçma işler yapıyor bizim takım çook.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Sanmıyorum Canerin BJK gideceğini yada BJKnin Canere istediği parayı verebileceğini.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Büyük ihtimal menajerinin daha fazla para koparmak için oynadığı oyunlardır gideceğini sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Caner Beşikaş'a neden gitsin sorusuna verilebilecek bir tane bile mantıklı cevap yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Yanlız Beşiktaş almak için elinden geleni yapıyormuş ve yüksek bir yıllık ücret önermiş deniyor.
    Hatta yönetim Motta'nın bonservisini almaktan vazgeçip, tek yoğunluğunu Caner'e vermiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Caner Beşikaş'a neden gitsin sorusuna verilebilecek bir tane bile mantıklı cevap yok.
    Neden gitmesin?

İşin ucunda para olduktan sonra... + Gelecek yıl biz şampiyonlar ligindeyiz büyük ihtimal ve Fenerbahçe değil.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Neden gitmesin?

İşin ucunda para olduktan sonra... + Gelecek yıl biz şampiyonlar ligindeyiz büyük ihtimal ve Fenerbahçe değil.
    Beşiktaş'ın vereceği paranın daha fazlasını Fenerbahçe verebilir.

Bence de çok mantıksız olur bizim ligimizden başka bir takıma gitmesi. İlla ki gidecekse Avrupa'dan bir takıma gider yani.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Beşiktaş'ın vereceği paranın daha fazlasını Fenerbahçe verebilir.

Bence de çok mantıksız olur bizim ligimizden başka bir takıma gitmesi. İlla ki gidecekse Avrupa'dan bir takıma gider yani.
    Orasını bilemezsin yavru
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Orasını bilemezsin yavru
    Valla ben o konuda eminim.

İşin içine para girerse Beşiktaş burada yarışa başlayamaz bile.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Neden gitmesin?

Para; bir yarışa girilirse herkes biliyor ki Aziz Yıldırım muslukları açar. Şampiyonluğu getiren farkı yaratan isimlerin başında gelen adamı nasıl kaptırırsın sorusuna cevap vermekten daha kolay maddi açıdan gerekeni yapmak.

Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorsa Avrupa'ya gidebilir zaten.

Ersun Yanal sayesinde sıçrama yaptı, geçmişleri var. Taraftarı desen seviyor. Bence bu transferin ihtimali %0.1 bile değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bence Caner sezon sonunda imzayı Fenerbahçe'ye atar. Fenerbahçe'de kalmazsa da Avrupa'da iyi olan bir kulübe gideceğini düşünüyorum.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tümer'de Beşiktaş taraftarını çok seviyordu, son maçında fenerbahçeye küfür ettirdi taraftara yayın önünde. Bu işler belli olmaz, her an her şey değişebiliyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Caner Türkiye'de mutlu mu bilinmiyor. Gidecekse Avrupaya gider, gitmezse Fenerbahçe'de kalır. Macera aramaz. Fenerbahçe'den ayrılması için bir sebep olmalı, o da yok.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Ben fm'de imzayı attırmıştım Beşiktaş'a bence alırız

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Caner magazini öne sürüp Avrupa'ya kaçacakmış gibi geliyor bana.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bugün çıkan Caner haberleri masabaşı yapılan uydurma haberler. Geçen çıkan haberlerden bıktığını söylemişti Twitter'da Batur Altıparmak. Batur Abi diye başlayarak sorun Twitter'dan, doğru üslup ile yazana cevap veriyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

caner pek de kararli bir futbolcu degil. sadik oldugunu soylemek zor, genc yasinda bir cok takim gezdi. neden besiktas olmasin ki bir sonraki duragi. onu fenerbahceye baglayan unsurlar o kadar kuvvetli mi bilmiyorum. cazip bir teklif ile avrupaya da gider besiktasa da. fenerbahce yonetiminin bu zamana kadar beklemesi sacmaliktan baska bir sey degil zaten. hizli bir sekilde cozume kavusturmak gerekir bu konuyu yoksa caner yuvadan ucabilir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    caner pek de kararli bir futbolcu degil. sadik oldugunu soylemek zor, genc yasinda bir cok takim gezdi. neden besiktas olmasin ki bir sonraki duragi. onu fenerbahceye baglayan unsurlar o kadar kuvvetli mi bilmiyorum. cazip bir teklif ile avrupaya da gider besiktasa da. fenerbahce yonetiminin bu zamana kadar beklemesi sacmaliktan baska bir sey degil zaten. hizli bir sekilde cozume kavusturmak gerekir bu konuyu yoksa caner yuvadan ucabilir.
    Futbolcu olsam önümde şampiyonluk maçı varken bırak sözleşme görüşmelerini, kız istemeye bile gitmem. Futbolcunun kafasını karıştırmak için en kötü dönem şu an.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

aman dokunmayayimla is yurumez ki, profesyonel futbolcu bunlar. kontrat icin masaya oturmakla kafasi karisacaksa pek hayir gelmez zaten o futbolcudan. yonetim kararli bir sekilde masaya oturup futbolcuyu istedigini belli etmeli. bu aman formu dusmesin, dokunmayalim mantigi dogmatik bir durum. mantikla hareket edilmeli. kafasi calisan herkes canerin o formundan sonra devre arasi yeni kontrat onerirdi. sampiyonluk da geldi sayilir, hala ne bekleniyor anlamis degilim.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    aman dokunmayayimla is yurumez ki, profesyonel futbolcu bunlar. kontrat icin masaya oturmakla kafasi karisacaksa pek hayir gelmez zaten o futbolcudan. yonetim kararli bir sekilde masaya oturup futbolcuyu istedigini belli etmeli. bu aman formu dusmesin, dokunmayalim mantigi dogmatik bir durum. mantikla hareket edilmeli. kafasi calisan herkes canerin o formundan sonra devre arasi yeni kontrat onerirdi. sampiyonluk da geldi sayilir, hala ne bekleniyor anlamis degilim.
    Hiç bir maç oynanmadan kazanılmaz. Şampiyonluk geldi diye öngöremeyiz. Haftaya Pazartesi-Salı görüşme olmayacağını nereden biliyoruz? Her oyuncunun canını sıkar bu mevzular. Dolayısı ne yeri-ne zamanı şimdi.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İki ihtimal var.Ya basın uyduruyor,ya da menajeri daha yüksek ücret alabilmek için piyasaya yapıyor.Şu koşullar altında Caner'i Beşiktaş'a gelmeye ikna edecek tek unsur paradır.Bu unsur da Fenerbahçe bu sezonun en formda oyuncularından birisini rakibe kaptırmak istemeyeceği için çok etkili bir unsur değil.O yüzden gelirdi gelmezdi falan çok üzerinde tartışmanın manası yok.
    So what?
    Saike

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın şampiyonlar ligine gideceği henüz belli değil, 3. olursa kesinlikle gidemez. Futbolcular biraz akıllıysa bunu bilir. Bunun dışında tek faktör para, Caner'e büyük ihtimalle Gökhan Gönül sözleşmesi önerilecek(bence o bile fazla). Eğer o parayı da beğenmiyorsa istediği kulübe gidebilir. Ben Caner konusunda herkes gibi iyimser değilim, benim düşüncem seneye aynı performansı gösteremeyecektir. Bir de şampiyonlar ligi seviyesinde Caner kesinlikle sol bek olamaz, Avrupa'da büyük bir kulübe de giderse 1 sene sonra geri döner veya daha küçük bir takıma gider.

Mesaj Yetkileri