Viktor Fischer'i alsak ya![]()
Viktor Fischer'i alsak ya![]()
Benim kafamdaki ve bonservissiz 11 bu Bilic duy sesimi![]()
Kadroda yazdığım ek oyuncuların hepsi bonservissiz Natcho'yu Galatasaray'la duymuştuk. Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor videolarını felan izledim gayet sakin ve iyi bir oyuncu.
Sağ tarafa hala nasıl Serdar Kurtuluşu yazabiliyorsunuz inanmıyorum size![]()
Atibasız, sol bekte Mottasız bir 11 olmaz. Hele sağ bekte Serdar Kurtuluşla hiç olmaz.![]()
Tolga
Atiba - Pedro - Ersan - Motta
Veli - Jones
G.Töre - Oğuzhan - Olcay
Almeida
Gördüğün üzere 5 yabancı. Seneye 5+0+3 uygulanırsa stopere bir yabancı ya da Ömer Toprak ayarında bir yerli alınır. Jones ve Almeida'nın bölgelerine de birer yabancı transfer edildi mi, kontenjan sıkıntısı yaşanmamış oluyor. Son olarak, Atiba'nın yerine de sağ beke Alparslan Öztürk, Tarık Çamdal veya Samsunsporlu Canberk gibi bir yerli bulunur. Hiç olmadı Musa Muhammed'i koyarız o bölgeye, takımda kalırsa. Atiba'yı da ortaya çekeriz. Yabancı sınırı konusunda en rahat takımız bence. Sözleşmesi biten ve kiralık sözleşmeye sahip toplamda 5-6 yabancı var elimizde şu an.
Caner'i gidip Beşiktaş'a kaptırırsak net bir şekilde söylüyorum yönetim alsın başını yürüyüp gitsin.
Nedir bu artistlikler hiç anlamıyorum, adamı neden bekletiyoruz ki yani?
Otur masaya bas imzaları sonra bak yoluna. Çok saçma işler yapıyor bizim takım çook.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Sanmıyorum Canerin BJK gideceğini yada BJKnin Canere istediği parayı verebileceğini.
Büyük ihtimal menajerinin daha fazla para koparmak için oynadığı oyunlardır gideceğini sanmıyorum.
Caner Beşikaş'a neden gitsin sorusuna verilebilecek bir tane bile mantıklı cevap yok.
Yanlız Beşiktaş almak için elinden geleni yapıyormuş ve yüksek bir yıllık ücret önermiş deniyor.
Hatta yönetim Motta'nın bonservisini almaktan vazgeçip, tek yoğunluğunu Caner'e vermiş.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Para; bir yarışa girilirse herkes biliyor ki Aziz Yıldırım muslukları açar. Şampiyonluğu getiren farkı yaratan isimlerin başında gelen adamı nasıl kaptırırsın sorusuna cevap vermekten daha kolay maddi açıdan gerekeni yapmak.
Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorsa Avrupa'ya gidebilir zaten.
Ersun Yanal sayesinde sıçrama yaptı, geçmişleri var. Taraftarı desen seviyor. Bence bu transferin ihtimali %0.1 bile değil.
Bence Caner sezon sonunda imzayı Fenerbahçe'ye atar. Fenerbahçe'de kalmazsa da Avrupa'da iyi olan bir kulübe gideceğini düşünüyorum.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Tümer'de Beşiktaş taraftarını çok seviyordu, son maçında fenerbahçeye küfür ettirdi taraftara yayın önünde. Bu işler belli olmaz, her an her şey değişebiliyor.
FM Gazetesi
Caner Türkiye'de mutlu mu bilinmiyor. Gidecekse Avrupaya gider, gitmezse Fenerbahçe'de kalır. Macera aramaz. Fenerbahçe'den ayrılması için bir sebep olmalı, o da yok.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ben fm'de imzayı attırmıştım Beşiktaş'a bence alırız![]()
Caner magazini öne sürüp Avrupa'ya kaçacakmış gibi geliyor bana.
Screw you guys, I'm goin' home
Bugün çıkan Caner haberleri masabaşı yapılan uydurma haberler. Geçen çıkan haberlerden bıktığını söylemişti Twitter'da Batur Altıparmak. Batur Abi diye başlayarak sorun Twitter'dan, doğru üslup ile yazana cevap veriyor.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
caner pek de kararli bir futbolcu degil. sadik oldugunu soylemek zor, genc yasinda bir cok takim gezdi. neden besiktas olmasin ki bir sonraki duragi. onu fenerbahceye baglayan unsurlar o kadar kuvvetli mi bilmiyorum. cazip bir teklif ile avrupaya da gider besiktasa da. fenerbahce yonetiminin bu zamana kadar beklemesi sacmaliktan baska bir sey degil zaten. hizli bir sekilde cozume kavusturmak gerekir bu konuyu yoksa caner yuvadan ucabilir.
aman dokunmayayimla is yurumez ki, profesyonel futbolcu bunlar. kontrat icin masaya oturmakla kafasi karisacaksa pek hayir gelmez zaten o futbolcudan. yonetim kararli bir sekilde masaya oturup futbolcuyu istedigini belli etmeli. bu aman formu dusmesin, dokunmayalim mantigi dogmatik bir durum. mantikla hareket edilmeli. kafasi calisan herkes canerin o formundan sonra devre arasi yeni kontrat onerirdi. sampiyonluk da geldi sayilir, hala ne bekleniyor anlamis degilim.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
İki ihtimal var.Ya basın uyduruyor,ya da menajeri daha yüksek ücret alabilmek için piyasaya yapıyor.Şu koşullar altında Caner'i Beşiktaş'a gelmeye ikna edecek tek unsur paradır.Bu unsur da Fenerbahçe bu sezonun en formda oyuncularından birisini rakibe kaptırmak istemeyeceği için çok etkili bir unsur değil.O yüzden gelirdi gelmezdi falan çok üzerinde tartışmanın manası yok.
So what?
Saike
Beşiktaş'ın şampiyonlar ligine gideceği henüz belli değil, 3. olursa kesinlikle gidemez. Futbolcular biraz akıllıysa bunu bilir. Bunun dışında tek faktör para, Caner'e büyük ihtimalle Gökhan Gönül sözleşmesi önerilecek(bence o bile fazla). Eğer o parayı da beğenmiyorsa istediği kulübe gidebilir. Ben Caner konusunda herkes gibi iyimser değilim, benim düşüncem seneye aynı performansı gösteremeyecektir. Bir de şampiyonlar ligi seviyesinde Caner kesinlikle sol bek olamaz, Avrupa'da büyük bir kulübe de giderse 1 sene sonra geri döner veya daha küçük bir takıma gider.