3. Bölüm Zamanı Ardından Hızlıca Giriş
Artık Heyecanımdan Avazım Çıktığı Kadar Bağırabilirdim. Ünal Başkanın Odasına Yaklaştığım Zaman Güzeller Güzeli Sekreteri Karşımdaydı. Hali İle Beni Tanıyamamış Olacaktı...
- Pardon Nasıl Yardımcı Olabilirim....
- A Merhaba Ben Sayın Ünal Aysal İle Görüşecektim. Kendisinin Attığı Mail'e Karşılık İştirak Etmiş Bulunuyorum. İsmim Kaan Torun.
- Hoşgeldiniz Kaan Bey. Ünal Bey Şu Anda Sayın Lütfü Arıboğan İle Toplantı'da Bulunuyorlar. Ben Gene'de Sizin Geldiğinizi Bildireyim...
- Peki Teşekkürler...
Ünal Başkanın Sekreteri Odaya Telefonu Açtı.
- Ünal Bey! Kaan Bey Geldiler.
- oooo Hiç Bekletmeyin İçeriye Alabilirsiniz. Bizim de Toplantımız'da Bitiyordu Zaten.
- Peki Efendim.
- Kaan Bey!!!!
- Efendim?
- Ünal bey Şu Anda Müsaittir. İçeriye Girebilirisiniz...
- Teşekkür Ederim Size İyi Çalışmalar.
- Teşekkürler.
Artık Kalbimdeki Çiftetelli ritim yerini horon ritmine döndü. yerimde durmıyordum. İçeriye girdiğimde Lütfi Beyin Sıcak Bir Hoşgeldiniz Selamı Sanki Bazı Şeylerin Benim İçin Sadece Bir Başlangıç Olduğunun Habercisiydi Aslında. Lütfü Beyin Elini Sıkarken Ben Donuk Kalmış Bir Vaziyette...
- Kaan Bey! Kaan Bey! İyimisiniz?
- A Özür Dilerim Ünal Bey İlk Defa Böyle Bir Durumla Karşılaştığım İçin Biraz Garip Oldu Dalmışım Gitmişim.
- ha ha ha... Olur Öyle Şey. Buyrun Böyle Oturun.
Lütfü Bey'de Beni Destekler Nitelikteydi.
- Sanırım İlk Heyecan Olması Gerek...
Oturdum Yerde Bile Donuk Halim Devam Ediyordu.
- Sizi Düşünceli Gördüm Hocam.
- E Ünal Bey İnanın Böyle Bir rüyayı Kurmak İçin 5 Yılımı Vermişim. İnsan Hedefine Hiç Beklemediği Bir Anda Ulaşınca Hali İle Donuk Bakabiliyor.
- A Bu Arada Kabalığımı Mazur Görün. Sizi Yönetimden İcra Kurulu Başkanımız Sayın Lütfü Arıboğan İle Tanıştırmadım.
- Memnun Oldum.
- Bir Şey İçermiyiz?
- Ben Bir Su İstesem Olacak Sanırım.
- ha ha ha ha.... Peki Şimdi İş Konuşma Zamanı.
- Peki Başkanım Sizi Dinliyorum.
- İlk Önce Bizim Hedeflerimizi Takip Ettiyseniz Biliyorsunuz.
- Türkiyeyi Domine Etmek. Avrupa'da En Yükseğe Ulaşmak.
- Kesinlikle. Bunun İçin İse Kısa Vadede Değil Uzun Vadede Başarıdan Geçeceğini Düşünerek Sizi Futbol A Takımımızın Yeni Hocası Olarak Görmek Bizlere Mutluluk Getirecek.
Haber Karşısında Şaşkınlığım Hat Safadaydı. Bütün Söyleyeceklerim Dilimdeydi Ama Çıkmak Bilmiyordu. Tam O Sırada Gelen Bir Bardak Su İmdadıma Yetişti Ve Derin Nefes Almış Oldum.
- Şimdi Başkanım , Teklifiniz Karşısında Şaşkınlığımı Gizleyemedim Sizlerde Gördünüz. Tutulduğum Takımımın Başına Teknik Direktör Olarak Geçmek Beni Çok Onore Edecektir Buna İnanıyorum.
- Sözleşmemiz Size İlk Sene İçin 2.5 Milyon Euro Olarak Belirledik ve Süresini 1 Yıl Olarak Açtık Bu Sezonu Başarılı Biçimde Geçirirseniz Burada Kalacağınız Yıllar Artar Ve Sizde İlerleyen Yaşınızda iyi bir CV Kazanmış Olursunuz.
- Başkanım Ben Şu Anda Zirveye Geldim. Buradan İnmeyi de Asla Düşünmüyorum. Sadece Benim Yapacağım şey Futbol A Takımını En Üst Noktaya Ulaştırmak Olacak. TEKLİFİNİZİ KABUL EDİYORUM.
- Çok Güzel. Sizin Anlaşma Yapmanıza dair Bir Toplantı Ayarlamıştık. Saa....
- A Yok Başkanım. Hemen Yarın Çalışmaya Başlamak İstiyorum. O Yüzden Hiç Basınla Dahi Uğraşmak İstemiyorum.
- Peki Anlaşıldığına Dair Resim Çekeceğiz Bir Tane. Onu Resim Olarak Alırız Gazeteye Servis Ederiz.
- Anlayışınız İçin Teşekkürler....
Sonunda Hikaye Bitti. Yarın Artık Resimlerle Kariyeri Anlatma Zamanı....