Quote Originally Posted by Börk View Post
Arkadaş o kadar holiganizm,fanatizmin doruklarındaki 800 lira bilet fiyatını nasıl savunabilirim diye saçma sapan savunmalar yapıyor.
Senin yorumun olaya düz mantıkla bakmaktır. Aaaa Bursaspor fiyatları 800 TL olmuş bak burada biri savunuyor, ne dediğini anlamam yerine iki laf atayımda öteye gitmemektedir. Ben demiyorum ki her İstanbul takımı geldiğinde bilet fiyatlarını yükseltelim. Türkiye'de en fazla deplasman yapan tribün TEKSAS. Bunu fırsat bilen büyük takımlar fiyatları öyle bir yükseltiyorlar ki sanırsın maaşımızı € ile alıyoruz. Benim demek istediğim derbi ve Avrupa maçları hariç tüm takımlar aynı fiyat ile anlaşmalı ve ya T(üpçü)FF belirli bir sınırlama getirmeli. En fazla ceza yiyen takımlar bu sezon Bursaspor ve Beşiktaş. Seyircisiz maçlara sen önce kadın ve çocukları koy, sonra kadınlar 2-3 saniye küfür etti diye binlerce TL ceza kes, stadı tekrar kapat böyle bir mantık yok! Yönetim sesini duyurmuştur, Galatasaray'lı taraftarlara Bursaspor'lu olarak bu güzel maçı izleyemedikleri için üzgünüm. Keşke başka bir maçta yapılsaydı ama yarı final olduğu ve medyanın GS'nin üzerine yoğunlaştığı bu dönemde ciddi bir ses getirmiştir diye düşünüyorum.

Tarihin en skandal TFF yönetimi ile karşı karşıyayız.