Jeffrey Schlupp - 6 €
Geçen sezondan beri yakından takip ediyorum ve iyi işler yapıyordu alt ligde. Buraya çıkma zamanı geldiğini düşünüyordum ve biz deneyelim dedik.
6 Milyon €'ya aldık. Elde patlama durumu bana göre yok kadro genişliği anlamında her türlü işimize yarayacak bir oyuncu.
Ben Davies - 3.5 €
Kendisini hep Bale'ye benzetmişimdir. Sol bek açığımızı kendisi ile kapattık ve fiyat olarak da çok uyguna geldi.
İyi gelişim gösterip o bölgede iyi işler yapacağına inanıyorum.
Serge Aurier - 14 €
Sagna'ya çok benzetilen bir oyuncu.
Çok fazla iyi bek alternatifimiz yoktu ve Corchia'yı almak istemedim çünkü sıkıldım artık her oyunda ilk ona bakmaktan.
Parasal olarak biraz zorladı bizi ama gayet iyi bir profili var ve sezon sonu pişmanlık duymayacağımıza inanıyorum.
Zakaria Labyad - 6 €
Kendisine gif bulamadık maalesef.
Genç bir isim ve ligde işimize yarar diye düşünüyorum. Orta alana transfer yapmak şarttı ve yaptık.
Ravel Morrison - 3.7 €
Gördüğümde dikkatimi çekti ve alasım geldi. Baktım fiyat olarak da çok uygun hemen kontrata imzayı attırdık.
22 yaşında olması da ayrı bir güzellik.
Facundo Ferreyra - 18 €
Her transfer döneminde olduğu gibi bir tane bomba patlatmaz isek olmaz.
Bu sezon piyango Ferreyra'dan yana güldü. Geçen sezon Depay ilk sezon Knockaert bu sezon da Ferreyra'yı aldık.
Shaktar ile oynadığım maçlarda izledim ve çok hoşuma gitmişti çok yabancı değiliz yani.
Kenedy - 4.3 €
19 yaşındaki bu arkadaş geçen sezon sonlarında takıldı gözüme ve takip ettim.
Brezilya milli takımı formasını da İran'a karşı 1 kere üstüne geçiren bu yetenek o maçta golünü de atmış. Bu kadar ucuza almamız harika oldu açıkcası ben 7.5 falan çıkarmıştım gözden ama gerek kalmadı.
Kaka'nın elleri üstünde bir şekilde büyüyecek.
Jamaal Lascelles - 500 Bin €
Bassong'un yaşı başı yürüdü gitti biliyorsunuz ki. Hazır formda iken ve bonservisi de yüksek olduğundan satıp kâr edelim dedik.
Yerine ise Lascelles'i çok uygun fiyata aldık. Potansiyeli iyi olan bir arkadaş kendisinden çok şey bekliyoruz.
Stoperlerimiz oldukça genç zaten onlarla birlikte büyüsün. Çok üst düzey stoperimiz olmadığından dolayı rahat rahat şans da bulacaktır.
Spoiler: Oyuncu Profilleri
Gidenler
33 Milyon € net gelir elde ettik bu sezon sattığımız oyunculardan gayet iyi bir gelir.
Bu sezon çok bomba transferimiz Ferreyra hariç olmadı ama şunu da söylemek isterim. Geçen sezon baya para harcadık ve iskelet kadromuzu kurduk bu sezon ise genç oyuncular takviye edip genişlemesini sağladık.
Geçen sezon ki gibi bomba transferler bu sezon pek olmazdı zaten. 35 Milyon bütçemiz duruyor Şampiyonlar Ligi gruplarından çıktıktan sonra eksik bölgemizi bu parayla doldururuz.