~ GÜNCELLEME GELDİ ~
" BEŞİKTAŞ ZORLU AVRUPA SINAVINDA "
Avrupa Ligi kupası maçında Yari Final'e kadar gelmeyi başaran ALTUN'un öğrencileri şimdi zorlu Tottenham maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. ALTUN'un takıma sürekli antremanlarda uyarılarda bulunması ve yapılan hataların en aza indirgenmesi için uğraşıyor. İşte dev maç öncesi bazı spor programları maçın değerlendirmelerini yaptılar...
" TELEGOL PROGRAMI GÜNDEM; BEŞİKTAŞ VE FİNAL ! "
Serhat Ulueren'in sunduğu Telegol programında gecenin konusu Beşiktaş - Tottenham ile yapacağı maç gündeme koyuldu. Taraflar tek tek yorumlarını söylediler. İşte yorumlar;
Gökmen Özdenak; " Beşiktaş, Onur ALTUN'un gelişiyle birlikte ligde aldığı farklı sonuçlarla gövde gösterisi yapmaya devam ediyor. Bu durum Avrupa karnesine bakılınca orda da aynı şekilde devam ediyor. Artık düzlüğe girildi ve Tottenham zor bir rakip. Beşiktaş eğer bu maça inanmış bir vaziyette çıkarsa bize Final'i izletebilir. "
Kaya Çilingiroğlu; " Bence Beşiktaş takımı Spor Toto Süper Ligde ne kadar iyi giderse gitsin Avrupa Liginde zor bir takım karşısında ben Tottenham'ın güçlü bir rakip olduğunu ve maçı kazanacağını düşünüyorum. "
Erman Toroğlu; " Şimdi hocam çok farklı iki takımdan bahsediyoruz. Birisi bizim Spor Toto Süper Lig takımımız Beşiktaş diğerine bakacak olursak İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Tottenham gibi güçlü bir takım. Bir kere oynadıkları lig itibari ile zorlu bir ligde yarışıyorlar ve çok güçlü bir takımlar. Tottenham bırakın bizi yenmeyi fark atmasından 2. bir 8-0 vakasından korkuyorum hocam. "
Ziya Şengül; " Arkadaşlarımın dediği gibi çok zor bir takımla karşı karşıya geleceğiz. Onur ALTUN'un gösterdiği performans ve takıma yaptığı katkılar ortada inanıyorumki yüzümüzü güldürecek bir sonuç alırız ve Türkiye adına hayirli uğurlu olur. "
" MARATON PROGRAMI; BEŞİKTAŞ TUR İÇİN SAHADA "
Şansal Büyüka'nın sunduğu spor programında ise gündem yine Beşiktaş'ın oynayacağı Yarı Final maçıydı. Program başında bir anket başlatıldı. Beşiktaş %55 turu geçer sonucu çıktı. işte yorumcuların maç hakkındaki düşünceleri;
Tümer Metin; " Onur ALTUN'a ve Beşiktaş camiasına öncelikle gönülden başarılar diliyorum. Umarım bu zorlu maçıda ardımızda bırakıp Türkiye'yi sevince boğarız. Ben Beşiktaş'ın oynadığı futbol ve gösterdiği performanstan dolayı maçı kaybetmeyeceğini düşünüyorum. İlk maçta alacağı skor avantajı Beşiktaş'ı Final oynamaya taşıyabilir. "
Markus Merk; " İngiltere takımı ile eşleşmek tabiki zor bir durum. Oynadıkları ligde zorlu takımlar var. Çok güçlüler fakat Beşiktaş da kazanabilecek güçte. "
" DEV MAÇA SAATLER KALDI ARTIK "
Onur ALTUN dev maç öncesi takımına son taktiklerini İnönü Spor Kompleksi Vodafone Arena stadının soyunma odasında veriyor. ALTUN maç öncesi yaptığı açıklamalarda " Sonuç ne olursa olsun iç saha avantajımızı kullanacak bir skorla ayrılmak istiyoruz. Tabiki zor bir takım fakat bizide küçümsemek hatalı bir yaklaşım olur. Oyuncularıma güveniyorum " diyerek sözlerini noktaladı.
" AVRUPA LİGİ YARİ FİNAL MÜCADELESİ "
~ Beşiktaş - Tottenham ~
" UEFA Avrupa Ligi Yari Final "
Maç öncesi tribünler tıklım tıklım doluydu. Beşiktaş taraftarı yaptıkları kareografi ile adeta İngiliz takımına bir göndermede bulundu. çArşı tribün lideri Alen Makaryan eşliğinde sunulan bu tribün gösterisi Onur ALTUN ve oyuncuları tarafından alkışlarla kutlanarak seyredildi.
~ Maç Sonucu ve İstatistikler; " TOTTENHAM KIZARDI, BEŞİKTAŞ ŞAHAN'E BİTİRDİ ! "~
Maçın henüz 1.dakikasında bir kırılma anı yaşandı. Tottenham defans oyuncusu yaptığı sert müdahale sonrası oyuna ısınmadan kırmızı kartla oyun dışına çıkarıldı. Beşiktaş 10 kişi kalan rakibi karşısında rahat ve atak futbol sergilerken rakibi çok zorlandı. Maçta 12.dakika da Olcay Şahan takımını sevince boğan golün sahibi oldu. Birçok atak gelişirken maçta başka gol sesi çıkmadı ve Beşiktaş iç saha avantajı ile Final'e adım adım ilerliyor. Maç sonrası basın toplantısında Onur ALTUN " İç saha avantajımızı çok iyi kullandık. Tabiki rakibimiz çok talihsiz bir şanssızlıkla oyuna 89 dakika 10 kişi oynayarak devam ettiler. Sayisiz firsat bulup gole çeviremediler. Bazı ataklarda ise biz çok talihsizdik. Galibiyet için mutluyum inşallah deplasmanda avantajımızı kullanıp Final'e çıkacağız. "
" TOTTENHAM OYNADI KARAKARTAL KAZANDI "
SkySport'un yayınladığı haberde Beşiktaş'ın galibiyetin sevincini doyasıya yaşamasını manşetlerine taşıdı. Rakibin sayısız gol fırsatını değerlendirememesi içinde galibiyeti Beşiktaş'a sunulan bir armağan olarak yazdı.
" SPOR TOTO SÜPER LİG "
~ Eskişehirspor - Beşiktaş ~
" Spor Toto Süper Lig 30.Hafta "
~ Maç Sonucu ve İstatistikler; " YORGUN KARTAL'A 1 PUAN ! " ~
Hafta arasında oynadığı Avrupa Lig Yari Final maçının ardından Spor Toto Süper Ligde oynadığı deplasman maçına yorgun çıkan Beşiktaş takımı 2-2 berabere kalarak 1 puan aldı. Takımın 2 golünü ise Lisandro Lopéz atarak kalitesini tekrar bir maçta daha ortaya çıkardı.
" ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL RÖVANŞ "
~ Beşiktaş - Bursaspor ~
" Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final "
~ Maç Sonucu ve İstatistikler; " GENÇ YÜCEL TURU GETİRDİ " ~
Ziraat Türkiye Kupası Yari Final ilk maçında deplasmanda Bursaspor takımı ile golsüz berabere kalan siyah beyazlı takım kendi evinde çıktığı karşılaşmada da ortada bir oyun sergiledi. Fakat Onur ALTUN'un gençlere önem verdiği Ziraat Türkiye Kupası maçında Beşiktaş'ın 16 yaşındaki genç oyuncusu Ümmet Yücel 72. dakika da takımına Final'i getiren golün sahibi oldu.
" İŞTE ÜMMET YÜCEL PROFİLİ "
Onur ALTUN'un sık sık üzerinde durduğu genç yıldızlar parlamaya devam ediyor. Alt yapıdan sürekli oyuncuların performanslarını sıklıkla kontrol eden Onur ALTUN onları A takımda deniyerek ileriye yönelik çalışmalar yapıyor.
" AVRUPA LİGİ YARİ FİNAL RÖVANŞ MAÇI "
" NEFESLER TUTULDU KULAKLAR İNGİLTERE'DE HAYDİ KARA KARTAL "
Avrupa Ligi Yari Final'inde sahasında İngiliz takımını 1-0 yenmeyi başaran Beşiktaş bu sefer deplasmanda rakibine konuk oluyor. İç saha avantajını iyi kullanan siyah beyazlı takım Lisandro Lopéz'in sakatlığı ile adeta yıkıldı.
~ Tottenham - Beşiktaş ~
" UEFA Avrupa Ligi Yari Final Rövanş "
~ Maç Sonucu ve İstatistikler; " TOSUN GİBİ BİR TAKIM ! " ~
Beşiktaş deplasmanda konuk olduğu Tottenham karşısında ilk yarıda kontrollü futboluyla desteğe gelen taraftarlardan alkışları hakedecek bir performans sergiledi. Zaman zaman tehlikeli ataklar yakalasada Tottenham golcüleri bu fırsatları kaçırarak hepimize birer "OH" çektirdiler. Maçın ikinci yarısında 72.dakika da Cenk Tosun bütün stadyumdaki taraftarı ve ekranları karşısında maçı takip edenleri tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran o golü attı. Beşiktaş deplasmanda rakibini 1-0 yenerek adını FİNAL'e yazdırdı. Maç sonu basın toplantısında Onur ALTUN mikrofonlara şu açıklamaları yaptı; " Gerçekten sözün bittiği yerdeyiz. Hayal ediyordum fakat bu kadar kolay olacağını düşünmüyordum. Öylede oldu rakibimiz çok pozisyon yakaladı. Bizim küçük bir takım olmadığımızı bütün herkes gördü. Direncimizi kaybetmedik deplasmanda attığımız bir golle rakibimizi demolize etmeyi başardık. Final'deyiz umarım güzel bir maçla kupayı müzemize getirir. Bütün taraftarımızın gönlünde taht kurarız. " (Duygusal)
" KARTAL DESTAN YAZDI !!! ASLAN KÜKREDİ FAKAT YIKAMADI "
Beşiktaş takımı Avrupa Ligi rakibi Tottenham'ı oynadığı iki maçtada aldığı galibiyetlerle egale ederken diğer bir temsilcimiz Galatasaray rakibi Ajax karşısında kupaya veda etti. Galatasaray kükresede Ajax Final için rakibine izin vermedi.
" FİNALDE; BEŞİKTAŞ - AJAX "
" TARAFTARDAN TAM DESTEK "
" SPOR TOTO SÜPER LİG "
~ Beşiktaş - Elazığspor ~
" Spor Toto Süper Lig 31.Hafta "
Spor Toto Süper Lig'in 31.haftasında Elazığspor'u sahasında ağırlayan Beşiktaş rakibini 3-0 mağlup etti. Aldığı bu galibiyetle Şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş maç sonunda taraftarlar ve futbolcular, yönetim, teknik heyet ve Onur ALTUN saha içinde büyük sevinç yaşadı.
" SPOR TOTO SÜPER LİG ŞAMPİYONU "
" BEŞİKTAŞ "
" 2016/2017 Sezonu STSL Lig Şampiyonu "
Onur ALTUN ile üst üste kazandığı zaferlere bir yenisini ekleyen siyah beyazlı takım Spor Toto Süper Lig'in bitimine 3 hafta kala "Şampiyonluğunu" ilan etti. ALTUN büyük sevinç yaşarken yönetimde ALTUN'u telefon yağmuruna tutarak tecrübeli teknik adamı kutladılar.
" ONUR ALTUN DİLLERE DESTAN OLDU ÖVGÜLER YAĞIYOR "
Beşiktaş taraftar grubu çArşı teknik direktörlerini öve öve bitiremediler. Takımdaki gösterdiği istikrarlı performans ile bütün taraftarın gönlüne taht kuran Onur ALTUN'a besteler yazılmaya başlandı. Son maçın ardından kupanın Beşiktaş'a verilmesi bekleniyor.
~ AÇIKLAMA ~
- Konuyu takip eden arkadaşlarımın kariyer konularını elimden geldiğince takip ederek mesaj atmaya çalışıyorum. Bazen yoğun iş temposunun verdiği yorgunluktan dolayı mesaj atmadığım arkadaşlar oluyor. Lütfen alınıp darılmayın...
- Ajax maçı ile skor tahminlerinizi bekliyorum.
- Yeni sezonda siz neler bekliyorsunuz "Beşiktaş" takımından bir kaç öneri ile fikirlerinizi paylaşın.
- Transfer sizce yapmalımı yoksa mevcut kadroyu kullanarak ŞL idare edilebilinirmi ?
- Oyuncu önerilerinizi bekliyorum.
Bu arada arkadaşlar lütfen bir kez kariyere bakıyorsanız verilen emek için bir kelime ile düşüncelerinizi söyleyin ortaya konulmuş bir emek var ise göz ardı etmeyiniz LÜTFEN !
Not: Bu kariyeri herhangi bir amaç için değil sadece güzel vakit geçirmek amaçlı ve sizlerle eğlenmek amaçlı sürdürüyorum. Destekleyen herkese teşekkürler...
Onur ALTUN