Kulüpler Birliği denen zamazingo tam olarak ne işe yarıyor bilen veya anlayan var mı? İlhan Cavcav 2 ayda bir ortaya çıkıp yabancı sayısında anlaştık diyor, daha cümlesi bitmeden hayır biz onaylamıyoruz diyenler çıkıyor.
E-bilet'e onay verdik diyor, sonra ortaya çıkıyor ki Kasımpaşa ve Fenerbahçe kulüpleri bu sezon için kabul etmiyoruz diyorlar. Gelecek sezon edecekleri de muamma.
Diğer yandan Beşiktaş başkanı bu uygulama yasa ile zorunludur diyor, resmi sitesinden taraftarına sesleniyor. Kartal Yuvası'ndan alışveriş yapanlara hediye kampanyası başlatıyor, bunu kurumsal twitter hesabı ile ilginç bir şekilde duyuruyor.
Galatasaray kulübü kadın ve çocukların geleceği maçta da e-bilet uygulaması gelecek diyor. Bursaspor - Galatasaray maçında 800 TL ödemesi beklenen taraftarına destek çıkmak, hakkını savunmak yerine, o parayı verip bilet alan 3 kişiyi ödüllendirmek için sosyal medyadan çağrı yapıyor.
Bu e-bileti devlet çıkardı diyen kulüplerin söylediği yalan ortaya çıkıyor, kendilerinin de para alacağı için şimdiden bu uygulamaya başladığı ortaya çıkıyor. Bu durumda gerçek bir tane, yeri geldiğinde savunmak için kırk takla attığımız bu adamlar taraftarı hiç düşünmüyor. Basına başka, kapalı kapılar ardında ise bambaşka konuşuyorlar, farklı işler dönüyor o toplantılarda.
Taraftarların şimdi birlik olma zamanı, biz maçlara gitmediğimiz, ürün almadığımız sürece bu kulüplerin var olma şansı yok. Ama tabii olacak olan belli, şimdi boykot diyenlerin büyük çoğunluğu gelecek sene buna katılmış olacak. Takım sevgisi ağır basacak.
Bu arada e-bilet'e tamamen karşı değilim, fişlenme olayı bence komik. Esas mesele insanların bir bankaya para vermek zorunda bırakılması ve sistemin içindeki saçmalıklar. Tıpkı küfür talimatının değiştirilmesi gibi özünde doğru olsa da uygulama zamanlama ve detaylarına bakılınca fiyasko maalesef.
SON DAKİKA: TFF 1. Başkanvekili ve İcra Kurulu Üyesi Ufuk Özerten istifa etti
Çok şükür,bu gitti,sıra patlıcanda,çok pahalı bu aralar,biraz ucuzlar umarım.
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
80 milyonluk ''futbol ülkesi''(!) Türkiye...
Yalnız Championship'in bizim neredeyse 3 katımız olması gerçekten çok acı. 3. liglerininse bizim dibimizde olmasına diyecek söz yok.
Screw you guys, I'm goin' home
Zaten ne kadar futbolu seven bir ülke oldugumuz u20'de belli olmustu sasırtmadı bu tablo.
Gitme sebebiyle ilgili iddialar da ilginç:
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/26274854.aspBilindiği gibi Özerten, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile TFF binasında bir tartışma yaşamıştı. Bu tartışmadan birkaç gün sonra Aziz Yıldırım’ın TFF binasında Demirören ile yaptığı görüşmeye Özerten katılmamıştı.
Demirören, bu toplantıya katılmamasını 1. Başkenvekili’nden rica etmişti. Özerten o günden bu yana rahatsız olduğu ve bu rahatsızlıktan doğan kırgınlık sonucu istifa ettiği ifade ediliyor.
Aziz Yıldırım & Yıldırım Demirören koalisyonuyla yönetilen federasyonumuz da kimseye yaranamıyor.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
stad kapasiteleri izin verse o lig de bizi gecerdi, 3.ligde bircok takim 5-10bin kisilik stadlara sahip. doluluk oranlariyla kiyaslanirsa kesin onlar da onumuzdelerdir
haftasonu aktivitesi olma kimliginden hala cok uzakta turkiyedeki futbol maclari. izmirde haftada minimum 2 resmi mac oluyor ama hicbir cazibesi yok, gitmiyorum. stadlar uzak, eski, bakimsiz vs.
Mehmet Özdilek Gençlerbirliği'ne müthiş bir dinamizm getirdi.Umarım uzun yıllar kalır ve bu formu üstüne koyarak devam ettirir.
Antalya cok pismandir...
Kendisi ayrıldı yeni yönetimin yolunu acmak icin bahanesi ile ama dedigim gibi bahane.Cünkü sonra gelen yönetim 50 kere görüstü gel tekrar diye reddetti amacı Bjk'ye gecmekti olmadı.Tabii burda mutlu olsa ayrılmazdı tek suclu Antalyaspor'un sacma sapan taraftar grupları.Gs ile sampiyonluk mücadelesi yaparken maç sonu Şifo istifa diye bagırıyordu adamlar.Onlarda gecen günlerde pisman olduklarını acıkladılar.
Niye mi onlarda seyirci fazla?
...
Şimdi ünlü atasözümüzü söyleyecektim ama neyse...
Bugün Manu'nun maçı var ve yine stat ful dolu. Bizde Galatasaray ve Fenerbahçe şampiyonluk yolunda ilerlerken bile stadı tamamen dolduramadıkları oluyor, bir de Manu'nun durumunda olsak stada maksimum 15 bin kişi giderdi. Adamların hiçbir iddiası yokken bile statları tamamen doluyor.
İngiltere vs. gibi ülkelerde maçı hayat memat meselesi olarak görmüyorlar adamlar keyif için izliyor tiyatro izler gibi, sinema izler gibi izliyorlar o ülkelerde futbol bir sosyalite buralarda kan davası zihniyet farkımı desem cahillikmi desem bilemedim söz meclisten dışarı.
Sanırım Everton taraftarıydı yanılıyor olabilirim takımları büyük bir farkla gerideydi 4-0dı sanırım 80lerde 4-1 oldu kale arkası cılgınlar gibi ayaga kalkmıstı.Böyle bir futbol kültürüyle Türkiye'yi karsılastırmak bile büyük bir olay.![]()
Fenerbahçe Bursaspor Türkiye kupası finalinde 4-0 gerideyken Bursaspor taraftarları ;
https://www.youtube.com/watch?v=8nKaO2WlUz0
Örnek diğer taraftar gruplarıylada çoğaltılabilir.
Bursaspor'un sene basında yenildiği Avrupa macını da hatırlıyorum tribünlerde hep protesto vardı ayrıca 1-2 örnekle kıyas yapamazsın Türkiye genel olarak maclarda skora göre eglenebilen bir ülke.
Last edited by IcedEarth : 27.Nisan.2014 at 21:00
Bu sezon play-off mlay-off falan yok mu beyler ? Belki TFF ''Sürpriz'' diye çıkar ortaya,biz de şampiyon oluruz bir ihtimal![]()
Hamza Hamzaoğlu ani bir kararla görevinden istifa etti.
Ntvspor'a; Hamzaoğlu, "Sezonu burada tamamlayacağım. Yönetimin eli rahat olsun, önümüzdeki yıl çalışmak istedikleri arkadaşlarla şimdiden görüşüp anlaşmaları için böyle bir karar aldık. İstifa ya da farklı bir şey yok. Önümüzdeki yıl tercihimi milli takımdan yana kullandım. Bu kararı vermem açıkcası kolay olmadı. Milli takıma daha fazla mesai verebilmek adına bu karar verildi. Tüm yük Fatih hocanın üzerinde, inşallah onun yükünü hafifletebilmek adına çalışacağız" diye açıklama yapmış.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
sebebi gerçekten milli takımsa ilginç bir karar olmuş, milli takım zaten sene de 5 maç yapıyor ve yardımcı antrenörsün. Akhisar kesin seneye düşer.
İyi İyi Tahmin Yarışmasında Banko Rakibe Veririm ArtıkAkhisar'a Verenler Düşünsün
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Küçük düşünen bir insanın kararı,Akhisar'da kalıp onu geliştirmek varken para sevdalısı birinin peşine takıldı.
Onun adına üzülüyorum.
Biraz tatil yapma kararı olarak görüyorum ben bunu.
edit : “hocamız bana akhisar belediyespor ya da milli takımı seçmemi istedi. bende bu zor seçimde milli takımı seçtim ve yeni sezonda hiçbir takım ile anlaşmadan milli takımda devam etmek istiyorum”
Last edited by Nocna Mora : 01.Mayıs.2014 at 20:55
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Fatih Terim'in omzunda ne yük varmış Allah aşkına.Gs'deki görev devam etseydi o zaman hak verirdim ama sadece milli takımı çalıştırırken,bir de üstüne dünyanın parasını alırken omzundaki yük ağır geliyorsa,biz ölelim o zaman.![]()
So what?
Saike
Bu cümleyi ntvspor'da görünce aklıma Mourinho'nun şu sözü aklıma geldi; "Takım yorgun muydu? Mourinho: Yorgun? Günde 15 saat çalışıp ayda birkaç yüz euro kazanıp evine dönen baba yorgun olur, biz değil.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
http://amkspor.com/2014/05/08/akhisa...cezasi-297917/
Gercekmi bu ?