1 ile 30 arası toplam 143 sonuç

Konu: Kaplanlarla Zirve Yürüyüşü | Hull City 201-15 I. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Takımımın başında ilk kez bu kadar heyecan verici bir maça çıkıyordum. Resmi bir kupa olmasada bizim için çok önemli bir turnuvaydı. Milan karşısında taktik dizilişimizden ve mentalitemizden ödün vermeden kendi oyunumuzu sahaya yansıtmayı başardık. Başlangıçta 4-3-1-2 olan dizilişimizi maçın son anlarına doğru 4-3-3'e çevirmek zorunda kaldık Ben Arfa'yı çıkararak. Nitekim sezon öncesi güzel bir hazırlık maçı oldu, taraftarımızın önünde Milan gibi bir devi normal sürede yıkamasakta penaltılarla hakkımız olan galibiyeti almasını bildik ve finale çıktık.
    Spoiler: Takımların Sahaya Dizilişi 

Spoiler: Maç Detayları 

Finalde Portekiz temsilcisi Benfica ile eşleştik. Benfica eski gücünde olmasada her zaman tehlikeli olabilecek bir ekip. Cardozo, Lima kaleci Artur gibi maçın seyrini dğiştirebilecek isimleri barındırıyor kadrosunda. Maça gelirsek; ev sahibi olmamızın verdiği özgüven ve taraftarımızın müthi desteğiyle başladık maça. İlk devre bitiminde skorboard 2 0 lık üstünlüğümüzü gösteriyordu fakat 2. yarı başladığında Benfica adeta abluka altına aldı kalemizi ve 45.dakikadan 60. dakikaya kadar rakip kalaeye gidemedik. Daha sonra verdiğimiz bir kaç talimatla oyunu lehimize çevirmeyi başardık ve golü bulduk. Kupayı müzemize götürdük bu ayrı bir mutluluktu tabi ki ama; bu müthiş oyunla lige hazır olduğumuzu ve çok canlar yakacağımızı cümle aleme göstermiş olduk...
    Spoiler: Takımların Sahaya Dizilişi 

Spoiler: Maç Detayları 

|| BASIN TOPLANTISI ||

Sayın Yakar, futbolculuk kariyerinizden sonra ilk kez bir takımı çalıştırmaya karar verdiniz ve o takımda Premier Ligin çok önemli takımlarından bir tanesi öncelikle bu konu hakkında neler söylemek istersiniz?

- Söylediğiniz gibi uzun yıllar alt liglerde top koşturdukta sonra Newcastle gibi bir takımın başına geçmek benim için bir rüya oldu, ama biz rüyalarımızı gerçekleştirmek için buradayız. Bana güvenen bu göreve layık gören herkese çok teşekkür ediyorum ve onların güvenlerini asla boşa çıkarmayacağım.

Alışılmışın aksine Yunanistan'da bir hazırlık kampı geçirdiniz ve akabinde yönetime ısrarcı olarak özel bir turnuva düzenlediniz; Milan, Benfica, Velez gibi zor ve ünlü kulüplerle mücadele ettiniz. Açıkçası sezon öncesi umut verici bir görüntü vardı sahada, yaklaşan yeni sezon için ne düşünüyorsunuz?

- Sizinde söylediğiniz gibi zorlu rakipleri davet ettik buraya. Bu turnuva için yönetimdeki bazı arkadaşlarla ters düştüm. Yok efendim neymiş ne gerek varmış boş yere külfetmiş falan filan inter milan... Ama sezon öncesi hem son durumumuzu görmek hemde ismimizi bu turnuvayla yeniden biraz daha duyulur hale getirmekti amacımız. Yeni sezona başlarken oyuncularım çok formda ve antrenmanlarda söylediklerimin hepsini yapıyorlar, sahada oyun disiplininden kopmadan taktiğimize bağlı kalarak savaşıyorlar adeta.

Bu sezon Newcastle bir sürpriz yapacak gibi?

- Süpriz demiyelimde ona, yılların verdiği geride kalmışlığı, özgüveni, hasreti, özlemi dışa vurmak diyelim. Evet bu sezon rakiplerin korkulu rüyası olacağız, artık hiç bir takım Newcastle deplasmanını çantada keklik görmeyecek, bundan böyle alışılmış değil mucizelerin takımını konuşacak herkes. Burdan meydan okuyorum; MANU, L'POOL, CHELSEA, CİTY artık lale devri bitti.. KRAL GERİ DÖNÜYOR !

* Bir sonraki güncelleme de EPL maçları ve Sunderland derbisi olacak
    Last edited by yakar350 : 19.Nisan.2014 at 00:04

Mesaj Yetkileri