1 ile 30 arası toplam 1045 sonuç

Konu: "Toros Kaplanları" Dünyaya hükmetti. (2022-2023)

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Yanlış görmediysem ilk güncellemelerle birlikte inanılmaz kötü takım 2.olmuş
    Süper ligte ise Bursa 2.sıradan bir anda 16.olup lig düşmüş değişik bir kariyer
    o performanstan sonra üst lige çıkman oldukça başarılı bir durum, başta oraları haketmeyen kadrolar üstlerdeyken sen ise altlarda dolanıyordun takımın hakkını vermişsin tebrik ederim

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Yanlış görmediysem ilk güncellemelerle birlikte inanılmaz kötü takım 2.olmuş
    Süper ligte ise Bursa 2.sıradan bir anda 16.olup lig düşmüş değişik bir kariyer
    o performanstan sonra üst lige çıkman oldukça başarılı bir durum, başta oraları haketmeyen kadrolar üstlerdeyken sen ise altlarda dolanıyordun takımın hakkını vermişsin tebrik ederim
    Teşekkür ederim. Aslında ikinci yarı hem selçuk şahinin sakatlığının düzelip form tutması hem sağ ve sol beklere yaptığım transferlerden verim aldım. Takım güçlülere karşı kafa tutuyordu ama altakilere karşı rezil oynuyordu. Heleki balıkesir maçında 5-2 mağlubiyet bunu güzel gösterir. Ki şampiyonu iki maçtada yenmeyi başardım.

Kariyerin ilginçliğine gelince sadece benim açımdan değil türkiye ve galatasaray açısından da ilginç oluyor. Türkiye hollandanın grubunda lider olarak dünya kupasına gitti. Almanya'nın arkasında ikinci olup ikinci tura yükseldi arada portekizin olduğu takımları eleyerek yarı finale geldi ve İngiltereye elendi ki ingiltere dünya şampiyonu oldu. Dünya ikinciside süpriz bir takım olarak turnuvanın süprizi kamerundu. Bu arada Türkiye 3.lük maçında normal süresi 1-1 biten maçta penaltılarla arjantini eleyerek dünya 3.sü oldu Son penaltıyı atarak bu başarıyı sağlayanda Hamitti.

Galatasaray, Real Madridin grubunda 3. olarak avrupa ligine gitti. Sırası ile Lazio-Psv-Dinamo Minsk (Galiba ) ve Om yi eledi. Finalde Tottenham ile oynadı. Basit iki golle mağlup oldu ve Avrupa ligi ikincisi oldu. Bakalım Seneye beşiktaş avrupada ne yapacak. Bu arada Beşiktaş ta itibarda türkiyenin en iyi takımı oldu. Rize şl de ne yapacak fırsat buldukça yayınlayacağım.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Sonunda ikinci sezonumuza başladık. Öncelikle transfer geçmişini paylaşmak istiyorum.
    Transferin çoğunu zaten daha önceden bossman kuralı sayesinde yapmıştım. Sonradan gözüme çarpan işime yarayacağını düşündüklerimi aldım. Özellikle gençlere önem verdim. Hele bir tanesini fenerbahçenin teklif yaptığını görünce direk 1 m Tl verip aldım. Resmini şimdi paylaşacağım. Sizlerden de görüş almak istiyorum. Umarım hata yapmamışımdır.

Şuanda ligde iki maç yaptım ve transferlerimden memnunum.

Medyanın bizim için yaptığı tahmine göre 18. olacağız. Ama bizim hedefimiz ligde kalmak. Akşama da yaptığım transferlerin bazılarını ve ligin ilk iki maçını paylaşacağım. Şu anda tahminleri alt üst ettik. Eğer ki bu performansımızı devam ettirirsek çok güzel şeyler olacak.

Mesaj Yetkileri