Teşekkür ederim. Aslında ikinci yarı hem selçuk şahinin sakatlığının düzelip form tutması hem sağ ve sol beklere yaptığım transferlerden verim aldım. Takım güçlülere karşı kafa tutuyordu ama altakilere karşı rezil oynuyordu. Heleki balıkesir maçında 5-2 mağlubiyet bunu güzel gösterir. Ki şampiyonu iki maçtada yenmeyi başardım.
Kariyerin ilginçliğine gelince sadece benim açımdan değil türkiye ve galatasaray açısından da ilginç oluyor. Türkiye hollandanın grubunda lider olarak dünya kupasına gitti. Almanya'nın arkasında ikinci olup ikinci tura yükseldi arada portekizin olduğu takımları eleyerek yarı finale geldi ve İngiltereye elendi ki ingiltere dünya şampiyonu oldu. Dünya ikinciside süpriz bir takım olarak turnuvanın süprizi kamerundu. Bu arada Türkiye 3.lük maçında normal süresi 1-1 biten maçta penaltılarla arjantini eleyerek dünya 3.sü olduSon penaltıyı atarak bu başarıyı sağlayanda Hamitti.
Galatasaray, Real Madridin grubunda 3. olarak avrupa ligine gitti. Sırası ile Lazio-Psv-Dinamo Minsk (Galiba) ve Om yi eledi. Finalde Tottenham ile oynadı. Basit iki golle mağlup oldu ve Avrupa ligi ikincisi oldu. Bakalım Seneye beşiktaş avrupada ne yapacak. Bu arada Beşiktaş ta itibarda türkiyenin en iyi takımı oldu.
Rize şl de ne yapacak fırsat buldukça yayınlayacağım.
![]()