1 ile 30 arası toplam 67 sonuç

Konu: Modifiye Taktik

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

selam hangi versiyonda elde ettin bu basarilari, tesekkurler paylasim icin...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by demaio
    versiyondan versiyona taktiksel olgu olarak bir değişim yoktur sadece birkaç taktik hataası düzelir o kadar.

bu konuda hassas oldugunu biliyorum ama sorun versiyonda deil dostum belirteyim
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by peluk
    versiyondan versiyona taktiksel olgu olarak bir değişim yoktur sadece birkaç taktik hataası düzelir o kadar.

bu konuda hassas oldugunu biliyorum ama sorun versiyonda deil dostum belirteyim

Cevabin icin tesekkurler, ama enteresan sekilde mesela malum wings taktiginde herkes(!) basaridan basariya kosarken ben ligi 4. bitirdim Fiorentina ile ve yedigim gol sonuncudna fazlaydi 60 gibi bir rakam. Yani takimi basibos biraksam daha iyi olurdu herhalde. Bu nedenle sordum. Sonra dedim kazmalik bende mi senin taktikle cok basarili oldum, sonra baska bir taktik bulup modifiye ettim yabanci siteden simdi iyice dagitiyorum, dedim versiyon farki herhalde. Saygilar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Cevabin icin tesekkurler, ama enteresan sekilde mesela malum wings taktiginde herkes(!) basaridan basariya kosarken ben ligi 4. bitirdim Fiorentina ile ve yedigim gol sonuncudna fazlaydi 60 gibi bir rakam. Yani takimi basibos biraksam daha iyi olurdu herhalde. Bu nedenle sordum. Sonra dedim kazmalik bende mi senin taktikle cok basarili oldum, sonra baska bir taktik bulup modifiye ettim yabanci siteden simdi iyice dagitiyorum, dedim versiyon farki herhalde. Saygilar.
    yok yani versiyondan versiyona cok sey değişmez

bi de basarı sadece taktikle gelmiyor dostum ama taktik cok onemli bir olgu.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

6.0.3
    Bişey dill.İyi oyunlar....

Mesaj Yetkileri