geçenlerde ocakta otururken muş gibi sorunlu bir yerde ülkü ocaklarını kuran bir abimiz geldi başladık muhabbete.adam kürt ama 100 türke bedel bir kürt vatanını milletini aşırı derecede seven onun için yapamayacağı şey olmayan birisi yani.
o muşta arkadaşıyla 40 derece sıcağın altında bir düzlük alanda (14üne bastığı gün)koyunlarını otlatırken gölge bir yer bulmuş vede oturmuş.
ondan sonra karşıdan son model mercedes marka bir araba yanlarına yaklaşmış.içinden 3 kişi çıkmış haza beyefendi denilen kişilerden bunların yanına oturmuş ilk önce başlamışlar muhabbete alf lafı açmış söz konusu terör örgütü pkkya gelmiş.
gelen adam:siz burda ne kazanıyorsunuz?
cvp:karnımızı doyuruyoruz
gelen adam gülmüş:türkler sizin sırtınızdan 10 kat daha fazla kazanıyor.(yavaştan aşılıyor)
cvp:sağlık olsun
gelen adam:siz bu kadar sıcakta serinleyip yüzebileceğiniz bir yer yok mu?
cvp:yüzmek mi o nedir.bizim burda küçük bir göl var pis ama biz ona giriyoruz bazen.
gelen adam:türklerin öyle gölleri varki uçsuz bucaksız bunlara deniz diyorlar içine girip yüzüyorlar serinliyorlar eğleniyorlar çok müthiştir.hele birde ölüdeniz bodrum antalyası var of of of....
cvp:gene sağlık olsun.
gelen adam:sizin evde kaç kişi var?
cvp:en son 15 idi.
gelen adam:türklerin kocaman evleri var vede en en fazla 5 kişiler.
cvp:ya yeter anlatma gittikçe türklerden nefret etmeye başladım(işlem başarıya oğru devam ediyor).
gelen adam:sizin evdeki çocuklar ve siz okula gidiormusunuz.
cvpkul mu güldürme beni abi ben ilkokul 2den terkim arkadaşımsa hiç okumamış.evdekileride bazen erkek çocuklar gidior ama kız çocuklar kesinlikle gitmiyor.
gelen adam:türkler 5 yaşında okula gitmeye başlıyor kız erkek farketmiyor.hepsi okuma yazma biliyor.
cvp:vay beleşçiler şu anda karşıma bir türk çıksa hemen öldürürüm diyor bize anlatan abinin arkadaşı.
gelen adam:gülüyor senin hakların neler senin başkentin neresi?
cvp:ne başkenti abi o nedir ne hakkı tek hakkım geceleri uyuyabilmek oda sivri sinekler tarafından alıkoyuluyor.(kahkaha kopuyor)
gelen adam:size hak deniz başkent rahatlık huzur eğitim isterseniz verebilirz.
cvp:nasıl olucakmış bu abi biz türk değilizki.
gelen adam:bizim bir kürt ordumuz var size orda eğitim vericez bir kaç sene sonra türklerle savaşıcaz onların elinden denizlerini alıcaz hepsi sizin olucak yasal haklarınız olucak kimse sizi ezemeyecek denize giriceksiniz çocuklarınız okuyabilecek diyor(ve seans burada bitior)
cvp:bu çok güzel abi ne zaman başlıyoruz ben arkadaşlarıma hemen haber vereyim diyor.
gelen adam:muş ocak başkanına sen diye soruyor.
cvp:vatanım belli dinim belli dilim belli haklarım belli ben vatanıma ihanet etmem eğer edeni görürsem anlının ortasından vururum.
gelen adam:sen bilirsin diyor ve gidior.

akşam oluyor gelen adamlar çocuğu almaya geliyor çocuk babasını amcasını kardeşini arkadaşlarını almış nerden baksan 100 kişi olmuş gidior.

işte böyle arkadaşlar bunları yapıyorlar bir anda binlerce kişiyi kendilerine çekiyorlar ben bunu dinlerken ağzım açık kaldı siz ne tepki vericeksiniz merak ediyorum....